- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #35.441
Getirsin minnoşummm inancımız sonsuzz olacak olacakkAh Eylülll, mucizelerimizi getirsin bize inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Getirsin minnoşummm inancımız sonsuzz olacak olacakkAh Eylülll, mucizelerimizi getirsin bize inşallahhh
Oyyy Öznuşummm bu ay sen ayın olsunn inşAllah aminn evlilik yıldönümün mucizenle taçlansınGünaydın tinnimm
Bu ay için cok heyecanlıyım 12 Eylül evlilik yıldönümümüz 13 Eylül de adet tarihim mucizem benimle olur inşallah o da bu aydır
Hepimizin olsun bu ayy inşallahOyyy Öznuşummm bu ay sen ayın olsunn inşAllah aminn evlilik yıldönümün mucizenle taçlansın
P pofudukkalp bizim doktorumuz da dis laboratuvar olarak sadece Biruni yi onermisti ve baskasinda yaptirmayin demisti. İsterseniz Biruni veya iyi bir tup bebek merkezinde tekrarlayabilirsiniz.Bende tüp bebek sürecine sperm sayımı sonucu gittim ve doktorumu kesinlikle tüp bebek merkezinde vermem gerektiğini söylemişti.
Bizde 2 kez tüp bebek merkezinde verdik ve morfoloji 0 değişmedi.
Sadece tedavi öncesi ve sonrası sperm değerimiz 2 kat arttı.
Eğer tüp bebek merkezinde vermedi iseniz iki değere de güvenmeyin…i
Seni merak ediyordum ben de ne zamandir.Bişey yapmıyorum bu aralar kuzu
O yüzden girmedim pek
Suanlık beklemedeyim
Kaç tane embriyo var suan=)
Bu aşamalarda heyecanlı telefonun basında bekliyordum ben arıcaklar diye =)
Dr kim acaba. Tüp bebek yapan bir hastanede test için randevu aldım bht clinic temaP pofudukkalp bizim doktorumuz da dis laboratuvar olarak sadece Biruni yi onermisti ve baskasinda yaptirmayin demisti. İsterseniz Biruni veya iyi bir tup bebek merkezinde tekrarlayabilirsiniz.
Neredesiniz acaba?Dr kim acaba. Tüp bebek yapan bir hastanede test için randevu aldım bht clinic tema
Neredesiniz acaba?
Banada doktorum ara tüp bebek merkezine bağlan. Oradaki embryolog zaten sana randevu verecek. Eğer embryolok incelemiyorsa örnek verme demişti.
Çünkü embryolog gözü ile inceliyor, diğerleri cihaz ile inceliyorlar. Cihaz her zaman doğru sonuç vermez. Tek bi yere bakıp çok var diyebilirsi demişti
İyim kuzuumSeni merak ediyordum ben de ne zamandir.
Nasilsin, ne zaman tekrar surece gireceksin?
Dondurulmus embryon vardi sanirim degil mi ?
Merhaba göğüs ağrınız neyden kaynaklı oluyormuş öğrenebildiniz mi şuan aynı durumdayımCanım ekstra bişey yapma sakın. Ben geçen yıl femara kullandım. Normalde klomenden daha az zararlı diye okudum her yerde. Ama güvenemedim. Elimde testere dişli aslan pençesi falan vardı. Sabahları da onu tükettim. 3 ay kist oluştu ve o aydan beri yumurtlamadan itibaren adete kadar göğüslerimin ağrısı beni mahvediyor. Kaç kere kontrole gittim hiçbir şey yok görünürde. Normal diyorlar. Kendi normalimi bozdum biraz yani. Sadece ilaç kullananlar bişey yaşamamış ve rahim inceliği yapmadığı için daha güvenilir bulunmuş daha hızlı hamilelik elde edildiği söyleniyor.
Pendik medikal park, Ümraniye de medicana, hisar hospital, göztepe medikal park, Altunizade deki tüp bebek merkezleri.İstanbul dayız. Sizin Dr kimdi. Neden işini düzgün yapmıyorlar acaba laboratuvarlar ya hayati bir mesele bu kadar kolay mı ya.
Doktorlar bunun normal olduğunu iddia ediyor. E2ye falan baktılar, progesterona baktılar, yok yani hiçbir şey normal dışı değil. Her şey normal her şey olağan... sonuç olarak geriye koca bi göğüs doluluğu ve ağrısı kaldı. Her ay hamile kalmadığıma göre gereksiz bi ağrı oldu malesef...Merhaba göğüs ağrınız neyden kaynaklı oluyormuş öğrenebildiniz mi şuan aynı durumdayım
Gizeeeeemmmmm inşallah tutmuştur bi tanesi. Hadi güzel haberlerle gel bize çok heyecanlandım var mı belirti hissiyat?Selizay Cım selam bebeğim. Bu ay aşılama yaptırdım 25 ağustosta. Çok da tehlikeli bir şey yaptırdık aslında 8-10 yumurtam vardı, e2 1259du; normalde bu durumda tedavi bırakılıp korunmasız ilişki önerilmiyormuş çoklu gebelik ihtimalinden. Bense çoklu gebeliği bırak bi tane bile olacağına çok ihtimal vermiyorum. Bir süre sonra gerçekten insan tüm umudunu kaybediyormuş. Şuan 8. Gündeyim bir yandan ısrarla gebelik testi yaptıracağım zamanı bekliyorum bir yandan da korkuyorum o gün de negatif görmekten. İyi düşün iyi olsun noktasını çoktan geride bırakmışım sanırım sadece gerginim. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Kuzu bizde her ay ne belirtiler vardı da olmadı kendimi dinlemeyi bıraktım o yüzden. Göğüslerim 94ten 101e büyüdü, çatlayacak gibi ağrıyor, kasıklarımda hem batma hem ağrı var, iştah çok açıldı falan da bunlar zaten progestandan da olabilir o yüzden belirti falan demiyorum bunlara bişeyler oluyor da inşallah allah hayırlısını versin ne diyimGizeeeeemmmmm inşallah tutmuştur bi tanesi. Hadi güzel haberlerle gel bize çok heyecanlandım var mı belirti hissiyat?
Test ne zaman yapcanKuzu bizde her ay ne belirtiler vardı da olmadı kendimi dinlemeyi bıraktım o yüzden. Göğüslerim 94ten 101e büyüdü, çatlayacak gibi ağrıyor, kasıklarımda hem batma hem ağrı var, iştah çok açıldı falan da bunlar zaten progestandan da olabilir o yüzden belirti falan demiyorum bunlara bişeyler oluyor da inşallah allah hayırlısını versin ne diyim
15 gün sonra dedi hemşire. Ama o da cumaya denk geliyor, 2 gün sonra kontrol şansım olmuyor. Ben de o yüzden 7 ve 9unda yaptırayım da en azından 2 kat artmış mı kontrol edebilme şansım olsun dedim. Yani 7sinde yaptırcam 5 gün var.Test ne zaman yapcan