Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr benim sat 13 ağustos. Ocak ayından beri deniyoruz lakin olmuyor.
11.gun ovulasyon testi ile pik gördüm yani 23 agustosta.
Bugun 2 Eylül, 21.gunum erken gebelik testinin sonucu negatif çok üzüldüm. Sizce yine de Bi ihtimal şansım var mı Bi kaç gün sonra mı çıkar 🥺
Daha erken, birkaç gün daha beklemelisin. Pik gördüğün gün değil, çatlama gördüğün günden sonra 12. Gün net sonuç alırsın

Daha erken, birkaç gün daha beklemelisin. Pik gördüğün gün değil, çatlama gördüğün günden sonra 12. Gün net sonuç alırsın
Erken gebelik testi ile olsa bile mi predictor kullandım 6gun önce bilenden.
23 akşam çatlama oldu 24 net çatlama diyebilirim o zaman ayın 5ini beklemek gerekir.
Yumurtlama olduktan 13- 14 gun sonra regl oluyorum . Bu da 6 eylüle tekabul ediyor az kaldı zaten 4 gun var diye yapmıştım ama maalesef negatif çıktı.

Erken gebelik testi ile olsa bile mi predictor kullandım 6gun önce bilenden.
23 akşam çatlama oldu 24 net çatlama diyebilirim o zaman ayın 5ini beklemek gerekir.
Yumurtlama olduktan 13- 14 gun sonra regl oluyorum . Bu da 6 eylüle tekabul ediyor az kaldı zaten 4 gun var diye yapmıştım ama maalesef negatif çıktı.
Beklemekten başka çare yok, inşallah vardır 😊

Sonucu aldığım gibi tüp bebek doktoruyla görüştüm.Tekrar muayene etti sağ tarafta 5 6 yumurta görünüyor solda 3 dedi ve tuhaf bi şekilde hep soldan yumurtluyorum ben 🤷‍♀️
Sayın amh değerine göre çok kötü değil ama vakit daralıyor dedi oda.çünkü eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay geçti üstünden değerler kötü değil gebelik olabilirdi ama olmamış daha fazla bekleme diyor.amh 1 altı olduğu için rapor hakkım varmış dediğiniz gibi adetle bir başlıycam sanırım.Teşekkürler cevabınız için 😊 sizide uzun süredir takip ediyorum hayırlı olsun 😊
Olabilir, tüp bebekte farkediliyor öyle durumlar ya da takiplerde. Benimde amh çok iyi ama genel olarak yumurtalarım soldan toplandı. Sağdaki yumurtalarım çok geç büyüdü. Ama tüp bebekte oradan da toplama oldu, içiniz rahat olsun..
İnş Rabbim sizi bekletmez ve en kısa sürede verir.
Tüp bebeğe geçtiyseniz, tıbbi genetik de gidip pıhtılaşmaya da baktırın. Önden onlar hakkında da bilginiz olsun. Süreciniz daha hızlı ilerler.

Amin isteyen kim varsa nasip etsin inş 🙏
Bize adetle bir başlarsınız dendi ama pıhtılaşma vs bakılması söylenmedi.21 eylül gibi başlıcaz adetle bir nasipse şimdi randevu alsakta yetişmicek gibi ama en azından transfer zamanına yetişebilir sonuçlar geç çıkıyor diye biliyorum.Sadece ben mi gidiyorum pıhtılaşma için eşimin de
Olabilir, tüp bebekte farkediliyor öyle durumlar ya da takiplerde. Benimde amh çok iyi ama genel olarak yumurtalarım soldan toplandı. Sağdaki yumurtalarım çok geç büyüdü. Ama tüp bebekte oradan da toplama oldu, içiniz rahat olsun..
İnş Rabbim sizi bekletmez ve en kısa sürede verir.
Tüp bebeğe geçtiyseniz, tıbbi genetik de gidip pıhtılaşmaya da baktırın. Önden onlar hakkında da bilginiz olsun. Süreciniz daha hızlı ilerler.

gelmesi gerekiyor mu?

Amin isteyen kim varsa nasip etsin inş 🙏
Bize adetle bir başlarsınız dendi ama pıhtılaşma vs bakılması söylenmedi.21 eylül gibi başlıcaz adetle bir nasipse şimdi randevu alsakta yetişmicek gibi ama en azından transfer zamanına yetişebilir sonuçlar geç çıkıyor diye biliyorum.Sadece ben mi gidiyorum pıhtılaşma için eşimin de

gelmesi gerekiyor mu?
Siz kendinize alıyorsunuz eşiniz ile beraber gidiyorsunuz.
Randevular çok fazla var. Ben ümraniye eah gitmiştim.
Bakarsanız yakın tarihli bulursunuz.

Nefret ettim bu durumdan adete bir hafta 10 gün kala başlıyor ve ağrı ve şişkinlik gün yaklaştıkça artıyor.prolaktin yüksekliğinden dolayı olur mu acaba diye düşünüyordum bende
Canım bir de femara göğüs kanseri hastaları için kullanılıyormuş normaldr, östrojeni baskılıyormuş. Böyle bir yan etkisi yazmıyor ama kimse bildirmediği için belki de. Benim artık 1.5 yıl oldu hala şişiyor. Anneme gösterdim yazın o da hamile göğsü gibi olmuş içi dolmuş diye umutlandı, bilmiyorki ben her ay yaşıyorum bunu

İnşallah bebeğim de hayırlısı bakalım 😅 şuan en büyük temennim eğer hamileysem de 3. Aya kadar progestan kullanacaksın demesinler bana 😅 fitilden gına geldi
3 ay sabah aksam fitil + her gun gobekten igne + 3 gunde bir kalcadan igne. Beterin beteri var, derdin fitil olsun 😄

Canım bir de femara göğüs kanseri hastaları için kullanılıyormuş normaldr, östrojeni baskılıyormuş. Böyle bir yan etkisi yazmıyor ama kimse bildirmediği için belki de. Benim artık 1.5 yıl oldu hala şişiyor. Anneme gösterdim yazın o da hamile göğsü gibi olmuş içi dolmuş diye umutlandı, bilmiyorki ben her ay yaşıyorum bunu
İnan ki nefret ettim bu durumdan artık göğüslerimi küçülttürmeyi kafaya taktım.adet olunca normal hale geliyor 8-9 gün sonra başlıyor şişmeye bu beni hem psikolojik hemde vucüt olarak yoruyor

İnan ki nefret ettim bu durumdan artık göğüslerimi küçülttürmeyi kafaya taktım.adet olunca normal hale geliyor 8-9 gün sonra başlıyor şişmeye bu beni hem psikolojik hemde vucüt olarak yoruyor
Benim derdim büyümesi ile değil ama yürürken bile ağrımazsın be mübarek. Hele eve gelince sütyeni çıkardığım sıradaki o ağrı. Neyse umuyorum ki hamilelikle taçlanır sonra dertlenmeyi bırakırız

Benim derdim büyümesi ile değil ama yürürken bile ağrımazsın be mübarek. Hele eve gelince sütyeni çıkardığım sıradaki o ağrı. Neyse umuyorum ki hamilelikle taçlanır sonra dertlenmeyi bırakırız
Prolaktin baktirin her ay böyle ise çünkü ben de yaşıyordum hep 28 32 çıkıyordu sınır gbi ama şimdi stresi neyi azalttım düştü çok rahatladım bir de süt yapan şeyleri yemiyorum
Hatta tup bebekte coştu yani 44 lerw çıktı takip etmek lazım aman çok zor

Prolaktin baktirin her ay böyle ise çünkü ben de yaşıyordum hep 28 32 çıkıyordu sınır gbi ama şimdi stresi neyi azalttım düştü çok rahatladım bir de süt yapan şeyleri yemiyorum
Hatta tup bebekte coştu yani 44 lerw çıktı takip etmek lazım aman çok zor
3 kere baktırdım normal çıkıyor hep.

X