Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya takipteyim senide insAllah olur peki aşaması nasıl oldu neler yaptınız ne gibi maddi bir deneyim oldu oluyor azıcık bilgi rica etsem senden mümkün mü
Canım benim hikayem baya karışık ben 3bebegimi karnimda kaybettim bir sürü hsg falan çekindim şimdi bu doktora başladık 40 günde bir 2defa bu aşıyı oldum şimdi femara gonalf 450 ve 2tane ovitrelle vuruldum ve beklemedeyim salı günü kan testim var ins ama bn yarın kan veririm galiba salı görevim gereği şehir dışına gitmem gerekiyor eğer hamile kalmış olursam görevimi iptal ettircem

Ay jannam ne oldu çok mu kanama? Ne dedi doktorun?
Ya dün evde oturuyoduk eşimle bütün günde tembel tembel bi koltukta ben bi koltukta o yattı zaten yılbası gecesinden uykusuzuz diye. Gece 11 gibi starbucks söylemiştim tam geldi icicem diye keyifliyim bi anda hop altıma kaçırdım gibi bir şey hissettim. Koşturdum wcye hemen. Aman bi de ne göreyim kan külodumdan pijamaya gecmis gül kurusu renginde. Wcye oturmuştm korka korka deliğe baktım pıhtılı oraya da aktı. Ben zaten orda basım filan döndü bayılcak gibi oldum direk eşime seslendim kan geldi doktoru ara cabuk diye o aradı konustuk doktorda sagolsun hemen muayenesine cagırdı bizi kalktı o da gitti. Baktı ultrasonla ilk defa kalp atısını duyduk o an cok sükür ama rahimde kanama alanı varmış kücük. O yüzden progestan iğne yazdı acilde vurdurdum. Bide 1 hafta full yatcaksın dedi. Aynı zamanda progestanı geceleri yatarken ağızdan da alıcakmısım.
Cok fıttırı fıttırı yürüdüm olcagı buydu zaten
Bugün gelmedi allahtan cok bir iki kere kahverengi geldi geçti

Ay canım çok geçmiş olsun. Bu tarz kanamalar oluyor en başlarda, çok şükür bebişin seninle. Pıt pıt kalbini yerim onun ben devir totonu yat bakalım 1 hafta iğne vermedim mi?

Ay canım çok geçmiş olsun. Bu tarz kanamalar oluyor en başlarda, çok şükür bebişin seninle. Pıt pıt kalbini yerim onun ben devir totonu yat bakalım 1 hafta iğne vermedim mi?
Verdi canım dün gece vuruldum popo ağrıyor o yüzden baya
Aynı zamanda iğnenin hap halinide alıyorum günde 1 tane. Bide yatıyorum işte bol bol azcık işime geldi eşime anlatamıyordum sürekli yoruldugumu anlamıyodu böylece anlamıs oldu

Canım bu aşı koldan yapılıyormuş araştırdım biraz o ilaçları neden kullandın peki tüp bebek mi normal gebelik mi birde

Canım bu aşı koldan yapılıyormuş araştırdım biraz o ilaçları neden kullandın peki tüp bebek mi normal gebelik mi birde
Evet koldan bı kaç yerden vuruyorlar canım.Bu ilaçları yumurta takibi için kullandım yumurta büyütme çatlatma için.Eger sonuç alamazsam gelecek ay aşılama düşünüyorum sonra da yine tüp bebek ama ins gerek kalmaz onlara

Ben de hem iğne hem progestan kullanıyordum, iğne fena. Yapan kişi yavaş vursun söyle

Ayyy hadi insAllah canım sende bana umut olursun insAllah senden güzel haberlrrini bekliyorum bence gerek kalmayacak öle hissettim senin için beni muhakkak haber eder misin aşamalarını falan bende düşüneceğim başka çarem kalmadı benimde kayıplarım var canım birde ücret nedir arkadaşım

Yarın yazarım canım sonucu alınca ben bugüne kadar 50bin harcamisimdir.Bu yumurta takibi için 1250tl ilaçlarıma verdim.doktorumun ücreti 400tl.lenfosit asilarimin tanesi 930tl toplamda onada 1860tl ödedim.Kan sulandirici kullanıyorum onu da yazdiramadim ücretli aldım ilk kutuyu 250tl .Asilama 5bine mâl olur sanırım bilmiyorum ama hiç yaptırmadım ben.

Bu tedaviye de adetinin 3.gunu gidiyorsun canım femara kullandım ben 5gun sabah akşam bı hafta sonra kontrile gittim yumurtalarim büyümüştü ertesi güne çatlatma ignemi vurdum 36saat sonra ilişki oldu ard ard 3gun girdik biz bı daha da girmedik simdide tahlil günümü bekliyorum işte bakalim

Evet canım bende bu güne kadar ona yakın harcadım sırf son gebleigim 1 ay özelde yattım serumlar serkilaj bir sürü şey 20 bin bir bebek için seni anliyorum canım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun insAllah güzel haberini alıriz bu lenfosit kaç doz ki canım birde diyelim hamilesin devam edecek misin lenfosit için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…