Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tedaviye de adetinin 3.gunu gidiyorsun canım femara kullandım ben 5gun sabah akşam bı hafta sonra kontrile gittim yumurtalarim büyümüştü ertesi güne çatlatma ignemi vurdum 36saat sonra ilişki oldu ard ard 3gun girdik biz bı daha da girmedik simdide tahlil günümü bekliyorum işte bakalim
İnsAllah güzel haberini alıriz canım hadibismillah

Evet canım bende bu güne kadar ona yakın harcadım sırf son gebleigim 1 ay özelde yattım serumlar serkilaj bir sürü şey 20 bin bir bebek için seni anliyorum canım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun insAllah güzel haberini alıriz bu lenfosit kaç doz ki canım birde diyelim hamilesin devam edecek misin lenfosit için
Aminnn canım çok zor gercekten senin kaç kaybın var ve de sebep ne.Ben hiç kendiliğinden hamile kalmadım tüp bebekle oldu hep.Lenfosit bı daha olmucam hamile kalsamda başka yok.Ama 1yil içinde hamile kalmam lazım yoksa etkisini kaybediyormus

Aminnn canım çok zor gercekten senin kaç kaybın var ve de sebep ne.Ben hiç kendiliğinden hamile kalmadım tüp bebekle oldu hep.Lenfosit bı daha olmucam hamile kalsamda başka yok.Ama 1yil içinde hamile kalmam lazım yoksa etkisini kaybediyormus
Benimde 22 24 hafta erken doğum canım diğer 4 taneside düşük ama hep kuretaj oldum hepssinde canım benim 2 de kimyasal oldu onlar kendi kendine oldu canım çok zor her yere gittim prof üni normal doktor SSK si özeli heryere serkilaj atıldı 2 kere ki rahim ağzı yetmezliği tanısı olmadan her ihtimale karşı iğneler asprinler ama gene olmadı 1 yıl evvel en son gebeliğim sonlandı benim erken sancım başlıyor canım sonra kahve leke sonrada kanama derken hastane yattım 1 ay ama gene olmadı durduramiyorlar sanciyi zaten ama ben istiyorum anne olmak İnanıyorum olacak canım hem bedenen hem ruhen gerçekten çok zor ama sabredersem bir gün olacak bunu biliyorum canım

Benimde 22 24 hafta erken doğum canım diğer 4 taneside düşük ama hep kuretaj oldum hepssinde canım benim 2 de kimyasal oldu onlar kendi kendine oldu canım çok zor her yere gittim prof üni normal doktor SSK si özeli heryere serkilaj atıldı 2 kere ki rahim ağzı yetmezliği tanısı olmadan her ihtimale karşı iğneler asprinler ama gene olmadı 1 yıl evvel en son gebeliğim sonlandı benim erken sancım başlıyor canım sonra kahve leke sonrada kanama derken hastane yattım 1 ay ama gene olmadı durduramiyorlar sanciyi zaten ama ben istiyorum anne olmak İnanıyorum olacak canım hem bedenen hem ruhen gerçekten çok zor ama sabredersem bir gün olacak bunu biliyorum canım

O zaman 2 doz lenfosit aşısı yapıldı canım başka yok analdim şifa olsun insAllah 🤲

Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin çok zor seni çok iyi anlıyorum evlat acısı düşmanıma bile vermesin rabbim genetige falan baktirdiniz mi canım bu lenfositi bı araştır derim bulunduğun yerde ben şuan bu aşıdan sonra hamile kalmadım daha o yüzden bişey diyemiyorum ama bana çok mantıklı geldi.Bende kan sulandiricilar kullandim hiç bişey engelleyemedi ölümleri ins bu asi iyi gelecek inanıyorum ben

Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin çok zor seni çok iyi anlıyorum evlat acısı düşmanıma bile vermesin rabbim genetige falan baktirdiniz mi canım bu lenfositi bı araştır derim bulunduğun yerde ben şuan bu aşıdan sonra hamile kalmadım daha o yüzden bişey diyemiyorum ama bana çok mantıklı geldi.Bende kan sulandiricilar kullandim hiç bişey engelleyemedi ölümleri ins bu asi iyi gelecek inanıyorum ben
Amin canım aminnn evet ist Seval Taşdemir yapıyormus bildiğim başka yer yok zaten bir görüşme gidelim olmadı bide böle deneyeyim canım genetik hepsine bakıldı Cerrahpaşada hiç bir problem yok esimdede bendede ama tıpta bilinmiyor işte baktım bi bayan 9 düşük sonrası kavuşmuş bebeğine lenfosit sonrası umut oluyor zaten insAllah sanada olur sonra banda olsun 🍋

İlk gittiğim doktorlar bana hep pco dediler ama suanki gittiğim doktor pco görünümü var ama hormonda yok dedi belirtileri olabilir ama sana tam anlamıyla pco denilemez dedi yani her doktor farklı bişey söylüyo bu konuda
Bana hic dememislerdi ilk defa bu dr dedi bende sasirdim, cunku cok gittim doktora yani illa biri derdi. Hayirlisi olsun ya bebem olsunda raziyim her şeye artik

Amin canım aminnn evet ist Seval Taşdemir yapıyormus bildiğim başka yer yok zaten bir görüşme gidelim olmadı bide böle deneyeyim canım genetik hepsine bakıldı Cerrahpaşada hiç bir problem yok esimdede bendede ama tıpta bilinmiyor işte baktım bi bayan 9 düşük sonrası kavuşmuş bebeğine lenfosit sonrası umut oluyor zaten insAllah sanada olur sonra banda olsun 🍋

Amin
Amin canım inşallah vala bı umut yaptırdım nelere para harcamadan bide böyle deneyeyim napayım ins şifa olur

Bana da icerde biriken kirli kan dışarı atıyor korkma demişti.. lütfen surekli kontrolde oo ve dinlen yorma kendini hic 🙏
Hep yatıyorum canım biraz karnım ağrıyor yürürken wcye giderken falan
Suan icin pede gelmiyor bir sey sadece wcye oturdugumda 2-3 damla akıyor acık kahverengi turuncumsu.

Tinimmmmm hoş geldin kuzummmm dün hızlıca bir etiket yaptım, sensiz olur mu ❤️

İnşallah uğurlu gelir. Soğan kürü şifa olssun balımmmm 😍😍😍😍
Canımmm Seliziim 2022 bizim senemizz heyyyo:KK60::21:
Ya sinir oluyorum o kadar doktora gittim su 2 senede hic birimi anlayip demez🤬 benimde hic bir belirtim yok pco icin ama oyleymis 🤣 sen ilac fakan kullaniyormusun simdi
Canım femera kullandım 2kere birinde aşılama oldum olmadı diğerinde normal denedim çatlatma iğnesi olmadan gene döllenme olmadı folatb12 omega3 d3vit birde inositol içerkli toz kullanıyorum. Şimdide soğan kürü yapıyorum inşAllah olur🧡
Tinimmm nasıl gidiyorr sogan suyu bitmiştir düşünmüştüm 🤭
6 ocak bitiş kuzucumm😍🤲🏻 Ama ara ara kahverengi şeyler geliyor iyi birşey mi acaba cottonum

Canım femera kullandım 2kere birinde aşılama oldum olmadı diğerinde normal denedim çatlatma iğnesi olmadan gene döllenme olmadı folatb12 omega3 d3vit birde inositol içerkli toz kullanıyorum. Şimdide soğan kürü yapıyorum inşAllah olur🧡

6 ocak bitiş kuzucumm😍🤲🏻 Ama ara ara kahverengi şeyler geliyor iyi birşey mi acaba cottonum
Temizleniyor bence

Reglin geçtimii pekii soğna suyunda böyle yaşamadım ama acaba yumurtlamada olabilirmi dedim bian genede değerlendirr mutlaka

Reglin geçtimii pekii soğna suyunda böyle yaşamadım ama acaba yumurtlamada olabilirmi dedim bian genede değerlendirr mutlaka
Reglim bitince ertesi gün başladım kuzum küre beklenen adet 14 ocak 2 kere değerlendirmem oldu bugunude düşünüyorum hatta ilişkiden sonra çok pardon kıpkırmızı kan geldi o an kasıgımda karnımda ağrıdı muhtemelen çatladı bilmiyorum ama birşeyler oluyor hayırlısı 🤗

X