Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi sonraki kontrolde özellikle sorucam pko var mı bende diye

ya kızlar şimdi bir video izledim po ile ilgili, dr banu çiftçinin, diyorki pco demek için bir sürü kriter var tek belirti ile pco diyemeyiz, eğer yumurlama varsa pco olması imkansızmış
O düşünce çok sıkıntılı ama ben aş ere ere 90 kiloya kadar çıkacağım bu gidişle
ben normaldede çok aşeririm ya jfhgkjsdf

Kuzu polikistik over ve polikistik over sendromu arasında fark var.

P. Over evet görüntüde az da olsa pk görüntüsü var ama adet düzenli, hormonlar iyi, kıllanma vs yok

Eğer düzensiz adet, aşırı kilo kıllanma, hormon bozukluğu ve usg görüntüsü de eşlik ediyorsa bu duruma sendrom oluyor.

Çoğu doktor sendromsuz olanı çok takmıyor..

dümdüz öyle anlattı ya kafam karıştı iyice, usg görüntüsüde beninki gibi değildi söyledikleri hiç uymuyor

Amin mutlucum. İnşallah mutlu olursun bu sene
İnsAllah selizcim ya canım bende sende sizlerde tez zamanda kavuşun bebeklerinize ama kendinizde azicikta olsa bir problem varsa bakın örnek olarak kendim deyim beterin demeyeyimde örnek olarak derdin fazla derdi olanı var arkadaşlar her şey olur düzelir neler cekmisiz deriz ama şunu unutmayın bir gün mutlaka olacak inanın yav inanın inanmak başarmanın yarısıdır şimdi düşün ve deki bak mutlu kız neler neler yaşamış Allah'ım hayırlısni ver ki diyorsun biliyorum ama umudunuzu kayıp etmeyin bir kere umudunuzu kayıp ederseniz bulamazsınız sağlıklı düzenli adet gören her kadın öyle yada böyle muhakkak mutlu sona ulaşacaktır sizleri sevdim kızlar güzel olacak biliyorum

İlk gittiğim doktorlar bana hep pco dediler ama suanki gittiğim doktor pco görünümü var ama hormonda yok dedi belirtileri olabilir ama sana tam anlamıyla pco denilemez dedi yani her doktor farklı bişey söylüyo bu konuda

Bende adet düzensizliği aşırı kilo alımı kıllanma var görüntüde var ama hormonlarım çok iyi hangisi oluyorum

Canım maaşallah sendeki bu pozitif enerjiyi gördüm ya, içim pozitif oldu içim açıldı. Hepimiz böyle umut dolu ol, olalım.

Canım maaşallah sendeki bu pozitif enerjiyi gördüm ya, içim pozitif oldu içim açıldı. Hepimiz böyle umut dolu ol, olalım.
Hep pozitif ol canım benim Tabikideeee yaaaaa kızlar hepimiz için her zaman umut varrrrr unutmayın tamm Allah var o bizim hep yanımızda her zaman deyin ki kendi kendinize Allah var o bana yardım eder iş bitti inan ve olur hepimize bol şanslar insAllah başlığımız a #umutluolumutlu eklesek mi selizcim

Canim bunları bana da bı hoca dedi güya yok etti hepsini yine aynı seyleri yaşadım rabbim ol derse kimse engel olamaz ben bu şekilde düşünmeye basladima etik korkmuyorum

Evet canımmmm açarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…