-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ben çalıştığım için egzersize çok vaktim kalmıyor. Alıç sirkesi içicem ben de 2 yemek kaşığı bir bardak suya. Antioksidan etkisi oluyormuş. Aspirin ben de içeyimBu ay kendime enerji verecek şeyler listesi yapıyorum
Ilkonce her gün muhakkak egzersiz yapicam 15 20 dk ne olursa,muhakkak müzik eşliğinde
Haftada iki kez banyo sonrası 1 lt suya iki yemek kaşığı tuzlu su ile duşumu tamamlayacagim inşallah,dişil enerjiyi arttırıyor. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı da söyleniyor.
Beslenmeme dikkat edeceğim ,zeytinyağı tüketeceğim
Günaşırı asprin de alacağım bi makale de yüz de 35 şansı arttırdığı yazıyordu. Çok iddiali
Ve test almayacağım 1 tane bile
Benimkiler böyle
AminnnnHayırlı olsun topiğin,Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle versin mucizesini amin❤❤
Kendi yetersizliği.. Eminim ki ben sizi anlayan sorunu bulan çözen biri çıkacak ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınızİnsAllah canım insAllah sen beni aşarsın dedi bana her yere zaten gitmişsin yapma dedi gereksiz adam
Yeni bir yıla miss gibi bir başlangıç oh ne güzelBu ay kendime enerji verecek şeyler listesi yapıyorum
Ilkonce her gün muhakkak egzersiz yapicam 15 20 dk ne olursa,muhakkak müzik eşliğinde
Haftada iki kez banyo sonrası 1 lt suya iki yemek kaşığı tuzlu su ile duşumu tamamlayacagim inşallah,dişil enerjiyi arttırıyor. Hamile kalmayı kolaylaştırdığı da söyleniyor.
Beslenmeme dikkat edeceğim ,zeytinyağı tüketeceğim
Günaşırı asprin de alacağım bi makale de yüz de 35 şansı arttırdığı yazıyordu. Çok iddiali
Ve test almayacağım 1 tane bile
Benimkiler böyle
Ahahhaha aynısı benim başıma geldi 2 arkdsıma ovulasyon testi al bol su iç hemen duş alma ertesi sabah yıkan sağlıklı beslen avokado havuç yeşik yapraklı sebzler ye vs vs dedim ilk aydan hamileler benim denemediğim şey kalmadı hala tık yok.. Tek formülü var kesinlikle nasip..nasip edecek şeyi vesile et diye dua ediyorum hep.. Mesela ya iğne ya aşılama ya hsg ya da tamamen hiç bir şey yapmayıp doğal akışa bırakabilmek gibi.. Çok yorulmadan yıpranmadan bu yıl bebişlerimize kavuşalım inşallahhBen abilerimin eşine ve bi kaç arkadaşa ne yapmaları gerektiğini anlattım ilk aydan hamileyiz dedilerbende aynılarını yapıyorum olmuyo bazen diyorum extra biseyler yaptıysanız banada söyleyin diye
Hsg işi tamam sol tüpüm yokmuş ilaçlar denendi ama hep soldan yumurtladım bi kere sağdan yumurtlama oldu ondada eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı tutmadı geriye aşılama tüp bebek kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız o da olmazsa akışına bırakıcazAhahhaha aynısı benim başıma geldi 2 arkdsıma ovulasyon testi al bol su iç hemen duş alma ertesi sabah yıkan sağlıklı beslen avokado havuç yeşik yapraklı sebzler ye vs vs dedim ilk aydan hamileler benim denemediğim şey kalmadı hala tık yok.. Tek formülü var kesinlikle nasip..nasip edecek şeyi vesile et diye dua ediyorum hep.. Mesela ya iğne ya aşılama ya hsg ya da tamamen hiç bir şey yapmayıp doğal akışa bırakabilmek gibi.. Çok yorulmadan yıpranmadan bu yıl bebişlerimize kavuşalım inşallahh
Evet gerçekten cok önemli doktor bulmakBazen düşünüyorum acaba biz mi biseyleri yanlış yapıyoruz diyeaynen öyle nasip tabi doktorunada denk gelmek gerek doktor var doktorcuk var benimkiler hep doktorcuk
Hsg işi tamam sol tüpüm yokmuş ilaçlar denendi ama hep soldan yumurtladım bi kere sağdan yumurtlama oldu ondada eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı tutmadı geriye aşılama tüp bebek kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız o da olmazsa akışına bırakıcazAhahhaha aynısı benim başıma geldi 2 arkdsıma ovulasyon testi al bol su iç hemen duş alma ertesi sabah yıkan sağlıklı beslen avokado havuç yeşik yapraklı sebzler ye vs vs dedim ilk aydan hamileler benim denemediğim şey kalmadı hala tık yok.. Tek formülü var kesinlikle nasip..nasip edecek şeyi vesile et diye dua ediyorum hep.. Mesela ya iğne ya aşılama ya hsg ya da tamamen hiç bir şey yapmayıp doğal akışa bırakabilmek gibi.. Çok yorulmadan yıpranmadan bu yıl bebişlerimize kavuşalım inşallahh
İnşallah çok yormadan bizlerde kavuşuruzzHsg işi tamam sol tüpüm yokmuş ilaçlar denendi ama hep soldan yumurtladım bi kere sağdan yumurtlama oldu ondada eşimin ileri hareketlisi düşük çıktı tutmadı geriye aşılama tüp bebek kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız o da olmazsa akışına bırakıcaz
yavrum ben adınızı kağıda yazdım bi d e ayakkabı altına yazıcam doğuma giderken garanti üstüne garanti olsun 2022 sizlerin yılı olcakkkkkk çok inançlıyım çokkkkkZ zahrada gözümüzün önünde doğuam gidiyor
@larissa123 teleskopik gözler ile aramızdayken şimdi gelişim fotosu biriktiriyor
İnş sağlıkla sıhhatle ellerine almak nasip olur :)
Doğum sancılarında bize de dua ederler
Aminnnnn insAllah bende inanıyorum canım bir gün olacak Dr gokan klç canım bana diyen Dr çok üzüldüm ama yılmadım onun lafına bakıp ümitsizliğe kapilmadim zaten ben inanıyorum çünküKendi yetersizliği.. Eminim ki ben sizi anlayan sorunu bulan çözen biri çıkacak ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacaksınızo şahsın adını paylaşın da kazara kimse gitmesin bence.. Ülkemizde malesef edilen şikayetler üstü örtülüyor anca..
Yeni bir yıla miss gibi bir başlangıç oh ne güzelaspirini ilk defa duyuyorum..bu ay ben malesef saldım kendimi cips kola jelibon sigara kahve canım ne istiyorsa içip yiyorum tabi abartmadan önceki ay aşırı sağlıklı beslenmiştim olmamıştı ama diğer ay bende frenleyip kendimi sizin listeye benzer bir listeyle başlangıç yapmayı planlıyorum..
Ovulasyon testleri ve erken gebelik testleri insanı strese sokmaktan yormaktan üzmekten başka bir işe yaramıyor bence de.. Gün aşırı ya da iki günde bir ilişkiyle elbet denk gelse gelir diye düşünüyorum
Alıç sirkesini faydalı olduğunu duymuştum da acaba nerden bulurumBen çalıştığım için egzersize çok vaktim kalmıyor. Alıç sirkesi içicem ben de 2 yemek kaşığı bir bardak suya. Antioksidan etkisi oluyormuş. Aspirin ben de içeyim
Aminnnn
İnş bende bu sefer sürece 12 ın ilk ayında başladığım için birinden biri tutar gözü ile bakıyorumyavrum ben adınızı kağıda yazdım bi d e ayakkabı altına yazıcam doğuma giderken garanti üstüne garanti olsun 2022 sizlerin yılı olcakkkkkk çok inançlıyım çokkkkk
Ocak 5 6 olmam lazim insallah gecikmem kan vericez sonra iğnelere başlıcaz kanda sıkıntı yoksaŞimdi ne kadar kaldı regline? Önümüzdeki döngü transfer mi yapılacak? Ayy çok heyecanlı
Her türlü beraber olalım ayrılmayalım biz anne olarakta dertleşelim inşallah@A R Y A kuzucuk buralardayız
Tüp bebekte aralık ayında pozitif görenler telegram açtılar..
Artık oralardayımHerkes ayrı dünyalarda yaşıyor.. Anne topiğine atlarsak bizde açalım.. Her memleketten birer kişi 81 il 81 anne telegram chat grubu
Hangi ayda gebe kaldıgımız farketmez.. Buna odaklanmadan
@yeshll antalya,
Selizay maraş
Maviesra izmir
@ejce bursa
@karaca3443 eskişehir
Baya her ilden var
Valla dun gece araştırdım birazBu aşı hakkında bilgi verir misiniz rica etsem sonuç ne oldu
Analdim bende baktım da Seval Taşdemir diye bir Dr yapiyor benim bağışıklık için bir takım testlerim yapıldı dahileye hepsi temiz demişti amaValla dun gece araştırdım biraz
Eşinizden alınan kan santifruj gibi biseyle ayrıştırılıyor ve size veriliyor 5 ila 10 noktadan giriş yapılıyor igne ucuyla deri altına enjekte ediliyormuş amac vücuda babadan gelecek olan spermi tanıtmak gibi bisey bir nevi yani anne adayının bağışıklığı saldırmasın diye ama yüzde yüz hatta yüzde 50 bile denmeyecek kadar başarısı varmis
Tekrarlayan düşük ve tüp bebek öncesinde uygulaniyormus ama bunu araştırırken cd56 denilen bir teste ulaştım bağışıklık ile ilgili bir test önce bunu yaptırmak daha mantıklı geldi bana
Lenfosit aşısını kime yaptırdınız aceba bilgi verir misinizKizlar benimde 3tane bebeğim karnimda kalbi durdu ben bunun için lenfosit aşısı yaptırdım 2defa bı arastirin derim