- 6 Şubat 2021
- 5.866
- 5.336
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.501
Kaç gün gecikme oldu canim masaj yap sökülmek icin1 damla kahverengisu geldi bakalım nolcak devamı gelir şükür oldu bari
Yarın ya da bugün ilerleyen saatlerde pik olabilr. Eşinin sperm sıkıntısı yoksa değerlendirKızlar selam tarihli bugun tarihsiz dün ki test yumurtlama henüz yok dimi bugün döngümün 12. Günü dün spontane değerlendirme olduSelizay @A R Y A MaviSasa234 M mavili_yeshll ve diğer kızlar
Az kalmış gibi kuzum yumurtlama değil ama olur yarın felanKızlar selam tarihli bugun tarihsiz dün ki test yumurtlama henüz yok dimi bugün döngümün 12. Günü dün spontane değerlendirme olduSelizay @A R Y A MaviSasa234 M mavili_yeshll ve diğer kızlar
Valla var ama yok gibide esim gece vardiyasına gidicek akşam testi deneyim olmadi yarın sabah bakarım bi yineYarın ya da bugün ilerleyen saatlerde pik olabilr. Eşinin sperm sıkıntısı yoksa değerlendir
Aynen yarın değerlendirValla var ama yok gibide esim gece vardiyasına gidicek akşam testi deneyim olmadi yarın sabah bakarım bi yine
Saol kuzum bayadır yapmıyorum ya bu ay deneyim dedik beklerkenAz kalmış gibi kuzum yumurtlama değil ama olur yarın felan
Elinde test varsa yapıver belli mi olur belki tutar kısmetSaol kuzum bayadır yapmıyorum ya bu ay deneyim dedik beklerken
Kuzum ben transfer olacak, antalya gidiş olacak diye o kadar yoğun çalışıyorum ki... Haftasonu dahil deney yapmaya fakülteye gidiyorum..Sasacımmmmm inşallah tutar gülümmm. Ama nasip işi işte, o yüzden çok şartlamadan inşallah olur diye bekliyoruz
Aynen genetik testlere baktır. Genetik testler baya farklı farklı testler var. Doktor yönlendirse daha iyi olur. Sende gebelik oluşuyor pıhtılaşma dışında başka şeylerde olabilir.Ne testi vereceğim bilmiyorum, cumartesi günü rahmin içini kamerayla kontrol ettikleri bir uygulama var mış , histereskopi dedi adına galiba, onunla bir rahim içi kontrol edilecek, sonrasında genetik testlere bakıcaz dedi doktor. Nedenini henüz bilmiyoruz
Kuzum değerlerin çok iyi. Anti yazanlar o hastalıklara karşı bağışıklığın var demek.. Tokso için aşı olmamışsın. Kedilere yaklaşma sevme huyun varsa yaptır aklında kalmasın. Onun dışında önemli birşey yok.Sonuçtan anlayan varmi kızlar neler oluyormuş
Kuzum değerlendirme bugün hiç.. Yarın ya da diğer gün pik yapacak. Gün aşırı devam edin siz :)Valla var ama yok gibide esim gece vardiyasına gidicek akşam testi deneyim olmadi yarın sabah bakarım bi yine
Canım benim pikten önce böyleydi ertesi gün baya koyu pik oldu yarın seninde büyük bir ihtimalle pik olurKızlar selam tarihli bugun tarihsiz dün ki test yumurtlama henüz yok dimi bugün döngümün 12. Günü dün spontane değerlendirme olduSelizay @A R Y A MaviSasa234 M mavili_yeshll ve diğer kızlar
Öncelikle teşekkür ederim canım kedi sevme huyum yok böle durumlar da daha hassas oluyorum o konuda idrar tahliline gelince bende sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon var geçen ay tedavisinj gördüm aslında ama yanma vs yok cok fazla su içmeye dikkat ediyorum doktor da ilaç falan vermedi neden acabaKuzum değerlerin çok iyi. Anti yazanlar o hastalıklara karşı bağışıklığın var demek.. Tokso için aşı olmamışsın. Kedilere yaklaşma sevme huyun varsa yaptır aklında kalmasın. Onun dışında önemli birşey yok.
Pembesi bol olan testte lenfosit yazan değerler idrar tahlili ise; idrarında iltahaplanma var o kadar.
Bir de demirin düşük doktor demir ilacı verecektir..
Yeni almıştım hic kullanmamıştım 2 3 aydır canimElinde test varsa yapıver belli mi olur belki tutar kısmet
Tamam canım öyle yapayım bakalim kısmet belki bu ayo aydirKuzum değerlendirme bugün hiç.. Yarın ya da diğer gün pik yapacak. Gün aşırı devam edin siz :)
Bunlarda gerekli olanlar var zeten. Ondan vermemiş. Enfeksiyon ciddi boyutta değil. O yüzden vermemiştir. İçin rahat olsun.. :) Hayırlısı ile inş güzel artsın değerin..Öncelikle teşekkür ederim canım kedi sevme huyum yok böle durumlar da daha hassas oluyorum o konuda idrar tahliline gelince bende sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon var geçen ay tedavisinj gördüm aslında ama yanma vs yok cok fazla su içmeye dikkat ediyorum doktor da ilaç falan vermedi neden acabademir ilacı da vermedi benim hep sınırda aslında verdiği ilaçlar da sunlar hemen yazayim folbetake 5 mg decavit pronatal birde d vitamini damla
Ben 2.aşılamada hamile kalmıştım ama maalesef düşük olduCanım merhaba kaç kere yaptırdın bende düşünüyorum ama sanırım çok olumlu sonuç alan yok asilamada
Hadi bakalim canim valla bayadır yapmıyorum pes atmıştım bu ay tüp öncesi son kızları deneyelim dedik malum 2 aydir takviye kullanıyorum belli mi olurCanım benim pikten önce böyleydi ertesi gün baya koyu pik oldu yarın seninde büyük bir ihtimalle pik olur
Heyacan varmı canim az kaldı seninBunlarda gerekli olanlar var zeten. Ondan vermemiş. Enfeksiyon ciddi boyutta değil. O yüzden vermemiştir. İçin rahat olsun.. :) Hayırlısı ile inş güzel artsın değerin..