Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sasacımmmmm inşallah tutar gülümmm. Ama nasip işi işte, o yüzden çok şartlamadan inşallah olur diye bekliyoruz
Kuzum ben transfer olacak, antalya gidiş olacak diye o kadar yoğun çalışıyorum ki... Haftasonu dahil deney yapmaya fakülteye gidiyorum..
Ben açıkçası gün sayacak fırsat bile bulamıyorum..
Hatta gece yatarken mütemadiyen eşimle bi bebek mevzusunu konuşurdum. Geçen gece farkettim, 15-20 gündür bir kere dahi konuşmamışız. Zaten yatağa girdiğim gibi yatar olmuşum..
İnş herşey yolunda gider. Ve tutar en büyük temennim o..
Ama tutmazsa da üzülmeyecek gibiyim sanki. Ruh halim çok gebelik düşünmeden önceki gibi..

Aynen genetik testlere baktır. Genetik testler baya farklı farklı testler var. Doktor yönlendirse daha iyi olur. Sende gebelik oluşuyor pıhtılaşma dışında başka şeylerde olabilir.

Sonuçtan anlayan varmi kızlar neler oluyormuş
Kuzum değerlerin çok iyi. Anti yazanlar o hastalıklara karşı bağışıklığın var demek.. Tokso için aşı olmamışsın. Kedilere yaklaşma sevme huyun varsa yaptır aklında kalmasın. Onun dışında önemli birşey yok.
Pembesi bol olan testte lenfosit yazan değerler idrar tahlili ise; idrarında iltahaplanma var o kadar.
Bir de demirin düşük doktor demir ilacı verecektir..

Öncelikle teşekkür ederim canım kedi sevme huyum yok böle durumlar da daha hassas oluyorum o konuda idrar tahliline gelince bende sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon var geçen ay tedavisinj gördüm aslında ama yanma vs yok cok fazla su içmeye dikkat ediyorum doktor da ilaç falan vermedi neden acaba demir ilacı da vermedi benim hep sınırda aslında verdiği ilaçlar da sunlar hemen yazayim folbetake 5 mg decavit pronatal birde d vitamini damla

Kızlar bende 4 ocakta kürtaj oldum , 13 ocakta kontrolüm vardı , doktor devam dedi çalişmalara , biz de Çarşamba’dan itibaren kaldığımız yerden devam edeceğiz

Bunlarda gerekli olanlar var zeten. Ondan vermemiş. Enfeksiyon ciddi boyutta değil. O yüzden vermemiştir. İçin rahat olsun.. :) Hayırlısı ile inş güzel artsın değerin..

Canım benim pikten önce böyleydi ertesi gün baya koyu pik oldu yarın seninde büyük bir ihtimalle pik olur
Hadi bakalim canim valla bayadır yapmıyorum pes atmıştım bu ay tüp öncesi son kızları deneyelim dedik malum 2 aydir takviye kullanıyorum belli mi olur senin durumlar ne bayadır göremedim ben konuya hakim değilim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…