- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.481
Niye gecikti o zaman.. Testte negatif.. Fah yüksekliği böyle bir etki yapar mı?Evet son 3 gün yaptım sipsilikti yumurtlamam 31 aralıkta 1 inde bakmadım 2sinde silikti yani catlamis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye gecikti o zaman.. Testte negatif.. Fah yüksekliği böyle bir etki yapar mı?Evet son 3 gün yaptım sipsilikti yumurtlamam 31 aralıkta 1 inde bakmadım 2sinde silikti yani catlamis
Hic bilmiyorum ki bazen mevsimde oluyor ya belki öyledir beklim bakalmNiye gecikti o zaman.. Testte negatif.. Fah yüksekliği böyle bir etki yapar mı?
Hcg yaptın mı?Hic bilmiyorum ki bazen mevsimde oluyor ya belki öyledir beklim bakalm
Negatf dün yaptimHcg yaptın mı?
Gel sarılalımNegatf dün yaptim
Bekle bakalım.. Muntazaman oluyorsun zaten.. Belki zihninde hala vardır.. Kendini rahat bırakmaya çalış..Hic bilmiyorum ki bazen mevsimde oluyor ya belki öyledir beklim bakalm
Kuzu randevum 16:30 da heyecanla bekliyorum bakalım
Hadi bakalım, habersiz bırakma biziKuzu randevum 16:30 da heyecanla bekliyorum bakalım
Sakinim valla sen naptin ne kadar kaldiBekle bakalım.. Muntazaman oluyorsun zaten.. Belki zihninde hala vardır.. Kendini rahat bırakmaya çalış..
Negatif sarilmasiGel sarılalım
Benim 10 gün kaldı. Yarın muayne olacağım. Rahim kalınlığına bakacak. Gerekirse dozu arttıracağın dedi. Bakalım bunda sonra galiba daha sık doktora gidiliyor.. Öyle okudum öyle umuyorumSakinim valla sen naptin ne kadar kaldi
Sasacımmmmm inşallah tutar gülümmm. Ama nasip işi işte, o yüzden çok şartlamadan inşallah olur diye bekliyoruzBenim 10 gün kaldı. Yarın muayne olacağım. Rahim kalınlığına bakacak. Gerekirse dozu arttıracağın dedi. Bakalım bunda sonra galiba daha sık doktora gidiliyor.. Öyle okudum öyle umuyorum
Kendimi buranın bekleneni olarak görüyorum Sanki benimki ilk seferde tutarsa hepiniz tüp bebeğe başlayacaksınız gibi
İnş tutar ve inş size de vesile olurum
Aynen inşallah sen bize umut olcanBenim 10 gün kaldı. Yarın muayne olacağım. Rahim kalınlığına bakacak. Gerekirse dozu arttıracağın dedi. Bakalım bunda sonra galiba daha sık doktora gidiliyor.. Öyle okudum öyle umuyorum
Kendimi buranın bekleneni olarak görüyorum Sanki benimki ilk seferde tutarsa hepiniz tüp bebeğe başlayacaksınız gibi
İnş tutar ve inş size de vesile olurum
Ne testi vereceğim bilmiyorum, cumartesi günü rahmin içini kamerayla kontrol ettikleri bir uygulama var mış , histereskopi dedi adına galiba, onunla bir rahim içi kontrol edilecek, sonrasında genetik testlere bakıcaz dedi doktor. Nedenini henüz bilmiyoruzKuzum test versene neden oluyormuş?
Yeni araştırmaya başlıyoruz, histereskopi yapılacak, sonrasında hangi testler olacak bilmiyorumNedeni arastirildi mi acaba