- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.141
Artmamıştır inşallah dur bakalım24 canım 2 3 gün var reglle 2 3 aydir hep bugünlerde koyu çıkıyordu fsh im da 3.gunumde yüksek çıkıyordu bu ay klomen falan içmedim inşallah duzelmistir.daha da arttiysa napcam acep
bazı insanlar gerçekten çok acımasız maalesef.Kesinlikle insanın görüşesi gelmiyorKi. Bazısı bildiği halde dediğin gibi yapıyor. Ama herkesin sınavı farklı ya. Oda onun sınavı işte. Çok zor durum canım. Bazen isyan edesim geliyor Allah korusu
Insallah amin hepimizin vardır=Artmamıştır inşallah dur bakalımBelki bebiş de vardır inşallah amin
Bende eltimden muzdaribim kizlar oda benden sonra evlendi çocuğu oldu ilk torunu o vermismis böyle bişey olabilir mi kizlar yaaKesinlikle insanın görüşesi gelmiyorKi. Bazısı bildiği halde dediğin gibi yapıyor. Ama herkesin sınavı farklı ya. Oda onun sınavı işte. Çok zor durum canım. Bazen isyan edesim geliyor Allah korusu
Kızlar adete 2 gün kala beta ve progesteron baktırdım beta negatif ama progesteron 9.47, geçen ay meraktan yine alakasız bir günde baktırdım 8 çıkan değer 10 günde sıfırlanıp regl oldum.şuan regle 2 gün var ve değer 9.47 regl öncesi için çok yüksek değil mi?
Kuzu progesteron değeri tam olarak kaç olmalı o konuda hiçbir bilgim yok ama ben pozitif gördüğümde doktorum istemişti bata 3 veya 4 vardı 19 çıkmıştıKızlar adete 2 gün kala beta ve progesteron baktırdım beta negatif ama progesteron 9.47, geçen ay meraktan yine alakasız bir günde baktırdım 8 çıkan değer 10 günde sıfırlanıp regl oldum.şuan regle 2 gün var ve değer 9.47 regl öncesi için çok yüksek değil mi?
Öyle düşünme kuzum. Bak arkadaş bizimle yaşıt rahmi yok. Ömür boyu çocuğu olmayacak.. Eşi bunu bilerek evlendi ama ona rağmen çocuk istiyor… Evlatlık da kız istemiyor…O kadar haklısın ki…. Olmuyor üzülmeyeceğim takılmayacağım desem de olmuyor gönül işte her şeyin zamanı bar tabi de inşallah benim bunu görecek zamanım vardır ne diyeyim çok umudum kesildi artık mucize bekliyorum….
Yok kuzum tam 13. Günde yumurtladım 6 gün sonra progesteron 15.54tüGec mi yumurtladin acaba canim ben yumurtlamanin 8. Gununde baktirdim 9.4 tu
Çok haklısın kuzum. Beterin beteri mantığını hayat felsefesi olarak sevmem ama, bizim müdehalemiz olmayan bir durum için elden gelen bir şey yok. Anca elimizden geleni yapıp oluruna bırakmak gerekiyor. Her şey nasip şu aşamada. İsyan etmekten korkarım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, Allahım en yakın zamanı hayırlı kılsın diyorumÖyle düşünme kuzum. Bak arkadaş bizimle yaşıt rahmi yok. Ömür boyu çocuğu olmayacak.. Eşi bunu bilerek evlendi ama ona rağmen çocuk istiyor… Evlatlık da kız istemiyor…
Bak bana doktor ekim ayında suratıma bakıp çocuğunuz olması doğal yolla imkansız. Belki tüp bebek tutar. Tutmazsa eşine tese falan yapılır deyip yumurtalarıma bile bakma zahmetinde bulunmadı..
Arkadaşın çocuğu olmuyot diye doktor histeroskopi yapıcam deyip rahim şeklini bozmuş. Tüp bebek ile bile gebe kalsa da çocuğu tutmuyor rahim.. Rahimi taşıyan kaslara zarar vermiş.. En son arabasını satmıştı.. Genede deniycem diyip…
Halimize şükredeceğimiz çok nokta var.. Ben baktım gerçekten şurada topik topik gezip çocuğu olmayan kalmamış.. Olacak ama zamanı var demek ki..
Tam bir değeri yok aslında 1.2 değer ile sağlıklı ikiz gebeliği olan okudum ama regl olmam için değerin sıfırlanması lazım, progesteron içeren ilaç vs kullanmıyorum neden bu kadar yüksek diye kafama takıldıKuzu progesteron değeri tam olarak kaç olmalı o konuda hiçbir bilgim yok ama ben pozitif gördüğümde doktorum istemişti bata 3 veya 4 vardı 19 çıkmıştı
Allah uzak etsin canımbazı insanlar gerçekten çok acımasız maalesef.
Bende beterin beterini hiç bi zaman düşünmem.. Olacaksa imkan varsa en iyisi.. Ama olmuyorsa ve olduramıyorsak da teseli bulmak gerekiyor..Çok haklısın kuzum. Beterin beteri mantığını hayat felsefesi olarak sevmem ama, bizim müdehalemiz olmayan bir durum için elden gelen bir şey yok. Anca elimizden geleni yapıp oluruna bırakmak gerekiyor. Her şey nasip şu aşamada. İsyan etmekten korkarım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, Allahım en yakın zamanı hayırlı kılsın diyorum
hiç kulak asma canım. Bırak istediği kadar konuşsun.Bende eltimden muzdaribim kizlar oda benden sonra evlendi çocuğu oldu ilk torunu o vermismis böyle bişey olabilir mi kizlar yaa
B vitaminlerin bir gün içip, bir gün içmeyin. Üst üste kullanmak birden artmasına neden olur o da doğru değilBenim D vitami 17 çıktı b12 de 249. Doktor ilaçları verdi bir haftadır kullanıyorum. B12 içinde B1 ve b6 varr 250 mg dozu çok yüksek ilk iki gün baya yan etkisi de oldu. Uzun bir süre kullanacağım ara ara kan verip bakarım. Bu D vitamini ve b12 niye düşüyor anlamıyorum. Yazın 7/24 güneşin altındaydım gayet sağlıklı da besleniyorum ama ikisi de hep düşük
İyi ki burası var zaten birbirimizle hepimizin yaşadıkları aynısı mesajlarını gördüm bana da arkadaşım hamile olduğunu söylemişti ben anlatıyorum işte ben de şu durumdayım falan kız beni hiç umursamayıp nasıl yaptığını dalga geçerek anlatıyordu dualara sarıl ben hep diyorum inşallah mükafatını alacağız doğru zamanı bekliyoruz diyeBu hayattaki en büyük imtihanım demek ki sabır Sabretmek ne büyük mucize gerçekten bazen canım acıyor ama kimseye belli etmiyorum sadece buraya yazabiliyorum 🕊
canım hayırlı olsunBata 6 gün var , kaset testime bakar mısınkzne yapmam lazım bu saatten sonra
Bunun dışında yaptırılması gereken bir test tahlil falan varmıdır?Semen analizi. Bunu direk dis bir laboratuvarda yaptirabilirsiniz. İyi bir yerde yaptirmaya calisin, heryer ayni kalitede sonuc vermiyor dedi bizim doktorumuz, istanbul icin ozellikle Biruni Laboratuvarini onermisti.
Merhaba , adetim bitince hiç korunmadım . 7 ay önce bir düşük yaşadım . Korunmayı bıraktığım ay, sanırım , olduL lotuscicek
canım hayırlı olsunbenim de bat18 Ocak ben 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ,sen yumurtlamayı uyg. mı takip ettin yoksa ovülasyon testi mi aldın