Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi benim çatlama olalı 8 9 gün falan oldu. Ama ilişkiler devam ediyor. Acaba bu ilişkilerin olması olumsuz etkiler mi ya, hep aklımda bir şüphe. Ama eşim yanaşınca da reddetmek istemiyorum. Bilgisi olan araştırması olan var mı 😅

Kızlar şimdi benim çatlama olalı 8 9 gün falan oldu. Ama ilişkiler devam ediyor. Acaba bu ilişkilerin olması olumsuz etkiler mi ya, hep aklımda bir şüphe. Ama eşim yanaşınca da reddetmek istemiyorum. Bilgisi olan araştırması olan var mı 😅
Ben bişey olacağını düşünmüyorum balım çünkü hamile kalıp doktor yasaklamadikca ilişkiye girenler var 😁

Ay yok yahuu, koyver gitsinn, olmaz bisey

Bir sure sonra kanamaya filan sebebiyet verebiliyor cinsel iliski ilk 3 ay icerisinde, ama o evre icin senin daha en az bir 15 gunun var…
Ay tabi yine de sen kendin kararina gore bak, simdi birsey olacagi tutar filan, kendimi bi an sorumlu hissettim🙈😂

Ayy kızlar doğum koçu ile doğuran kadını gördünüz mü Ankarada yaaa, çok kötü
Çok kötü ama bebek ters gelmiş. Bu kadın hiç mi kadın doğuma gitmemiş. Zaten bebeğinin ters oldugunu haftalar öncesinde biliyorsun. Bilmesine rağmen mi doğum koçu (ebe) tarafından doğum olmuş..

Ben de onu düşündüm, anlam veremedim. Böyle ihmal olmaz yazık
Ben ebe zannettim ama doğum koçuymuş. Ebe değilmiş.
Benim ablamda evde doğum yaptı. Ama hep kontrollerine gitti. Doktorlar bilirdi durumunu ama normal doğum istediği için hastaneden ebe gelirdi. Doğumunu yaptı..
Bu işte gariplik var...
Allah muhafaza başa gelmesi çok kötü.. O annenin yerinde olmak istemezdim..

Kuzu insanlar 2 ay sonra öğreniyorlar. Doğal seyirde herşey mubah :)

X