- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.161
Ayy kızlar doğum koçu ile doğuran kadını gördünüz mü Ankarada yaaa, çok kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ovülasyon mı uygulama takibimi diye sormuştumMerhaba , adetim bitince hiç korunmadım . 7 ay önce bir düşük yaşadım . Korunmayı bıraktığım ay, sanırım , oldu
Kan testini verince etiketlemeyi unutmaBu da bu akşamki testim . Hala doktora gitmedim kan vermek için
Erkek icin bizden doktorumuz baska birsey istememisti, yani varsa da ben bilmiyorum :)Bunun dışında yaptırılması gereken bir test tahlil falan varmıdır?
Ben bişey olacağını düşünmüyorum balım çünkü hamile kalıp doktor yasaklamadikca ilişkiye girenler varKızlar şimdi benim çatlama olalı 8 9 gün falan oldu. Ama ilişkiler devam ediyor. Acaba bu ilişkilerin olması olumsuz etkiler mi ya, hep aklımda bir şüphe. Ama eşim yanaşınca da reddetmek istemiyorum. Bilgisi olan araştırması olan var mı
Ne bilim tutunmaya çalışırken spermcikler boğmasın bebemiBen bişey olacağını düşünmüyorum balım çünkü hamile kalıp doktor yasaklamadikca ilişkiye girenler var
Korunarak şey yapın çocuğa yollamayın tabiNe bilim tutunmaya çalışırken spermcikler boğmasın bebemi
Korunmuyorum ay . Korunmak mı lazımKorunarak şey yapın çocuğa yollamayın tabi
Ay yok yahuu, koyver gitsinn, olmaz biseyKorunmuyorum ay . Korunmak mı lazım
Ay tabi yine de sen kendin kararina gore bak, simdi birsey olacagi tutar filan, kendimi bi an sorumlu hissettimAy yok yahuu, koyver gitsinn, olmaz bisey
Bir sure sonra kanamaya filan sebebiyet verebiliyor cinsel iliski ilk 3 ay icerisinde, ama o evre icin senin daha en az bir 15 gunun var…
İnşallah bebe vardır, boşa heyecan tabiAy yok yahuu, koyver gitsinn, olmaz bisey
Bir sure sonra kanamaya filan sebebiyet verebiliyor cinsel iliski ilk 3 ay icerisinde, ama o evre icin senin daha en az bir 15 gunun var…
Ay amin amin insallahhİnşallah bebe vardır, boşa heyecan tabi
Çok kötü ama bebek ters gelmiş. Bu kadın hiç mi kadın doğuma gitmemiş. Zaten bebeğinin ters oldugunu haftalar öncesinde biliyorsun. Bilmesine rağmen mi doğum koçu (ebe) tarafından doğum olmuş..Ayy kızlar doğum koçu ile doğuran kadını gördünüz mü Ankarada yaaa, çok kötü
Ben de onu düşündüm, anlam veremedim. Böyle ihmal olmaz yazıkÇok kötü ama bebek ters gelmiş. Bu kadın hiç mi kadın doğuma gitmemiş. Zaten bebeğinin ters oldugunu haftalar öncesinde biliyorsun. Bilmesine rağmen mi doğum koçu (ebe) tarafından doğum olmuş..
Ben ebe zannettim ama doğum koçuymuş. Ebe değilmiş.Ben de onu düşündüm, anlam veremedim. Böyle ihmal olmaz yazık
Kuzu insanlar 2 ay sonra öğreniyorlar. Doğal seyirde herşey mubah :)Kızlar şimdi benim çatlama olalı 8 9 gün falan oldu. Ama ilişkiler devam ediyor. Acaba bu ilişkilerin olması olumsuz etkiler mi ya, hep aklımda bir şüphe. Ama eşim yanaşınca da reddetmek istemiyorum. Bilgisi olan araştırması olan var mı
Pozitifiz testler gördük ama kan sonucu alanları tabloya ekliyorum.Selizay kuzu topic maşallah gebelerle doldu.. Daha ilk aydan bereketli oldu.. Darısı senin bizlerin başına..