- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.121
Çok haklısın ama o kadar zor ki gerçekten imtihan yani ne söyleyeceğim ne yapacağım bilemiyorum canım açıyor 1 sene oldu sayılır hala alışamadım vardır bunda da bir hayır diyerek önüme bakmam lazım ama ona bunu söylediğime o kadar pişmanım kiKuzum bunları düşünerek yaşamayız. Bak bana mayısta hamile olduğunu söyleyen arkadaşıma bizde başlıycaz bakalım dedim. Geçen ay doğum yaptı. Denedikleri ay tutmasını ballandıra ballandıra anlattı.. Çocuk daha 40 dolmamış. Bana ben hiç beklemeden 2.yi de yapıcam dedi… Ki çocuğu şuan baya sorunlu.. Olsun vücudum alışık ikisi beraber büyür dedi…
Yani bunlara bakarak yaşayamayız. Senin istediğin ve pahalı olan çantayo aldığını anlatan arkadaş misali.. Sen daha istediğini alamadan sana kalkıp aynı modelin başka rengini sırf beğendiği için aldığını söylesede üzülürdün..
Allah geç versin ama güçleştirmesin.. Ne hikmetler saklı bilemeyiz..
Bak ben tüp bebeğe başladım ama içimde o kadar duygular var ki..
Dün biri 3 üz bebeğinin olacağını söyledi.. Ben biri tutsa yeter derdindeyken.. Allah 2 tanesinde bana bağışladı ve üstüne bir tanesi tek yumurta ikizi olacak dedi.. Bir tanenin peşinde koşarken 3 üzleri olacak..