Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviSasa234 görelim bu ay pozitifleri yaa senin transfer tam olarak ne zaman
Doktor 27 ocak dedi. ama haftaya salı randevum.. Rahim kalınlığına bakacak. İlaç dozu yeterli değil ise dozu arttırıp tekrardan bakacak...
Kalınlaşmaya bağlıymış. Ömrümde oturmadığım kadar o masaya oturdum

MaviSasa234 görelim bu ay pozitifleri yaa senin transfer tam olarak ne zaman
Nar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..
Ama transfer öncesi yani yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Yumurtlama sonrası inceltebiliyormuş. Belki faydası dokunur..

Bugün bim uğradım avakado 8 lira.. Elim varmadı almaya

Bu ay yemedim avokado, herkes avokado yiyor sanki anasını satam

Peki bu süreçte korunuyor musunuz?
Yok korunmuyoruz.. Zaten opu sonrası yasaktı. Reglden sonra doğum kontrol hapı kullandım... Yani ihtimal 0
Bu 10 içinde de tutmaz zannetmiyorum Olsa niye bu yola başvurayım
Lucrin diye bi ilaç veriyorlar. Çok şükür bana vermediler. Bütün hormonları susturuyor. Arkadaş ovulasyon testi yolladı. Gebelik testi gibi bembeyaz

Tüp bebek sürecinde hamiş kalan çok kişi var belli olmaz

Tüp bebek sürecinde hamiş kalan çok kişi var belli olmaz
Onlar genelde amh düşük olanlar.. Bir de genelde transfer olumsuz olunca toparlanma süreci veriyorlar kendilerine..
Ben net anladım. Erkek infertilitesi yoksa gebelik her türlü oluşuyor..
Kadın infertilitesinde süreç uzuyor. Ama erkekte net olmuyor yani.. Doğal seleksiyona aykırı işliyor zaten sistem.. Bütün kitaplarda milyonlarca sperm diye başlıyorlar lafa

Canım sen kaç yaşındasın ne zamandır çocuk istiyordunuz

MaviSasa234 Canım file market varsa yakınlarda 4 lüsü 20 TL ye aldım bugün bakabilirsin

Aaa yumurtlamaya kadar mi iciliyormus gercekten? Ben de nar ozu iciyorum her gun, ama oyle bir ayrim bilmedigim icin yumurtlamadan once, sonra hep iciyorum 1-2 aydir… adetten yumurtlamaya kadar mi icmek lazim?

İnsallah tutar canim transferin 2-3 ay icerisinde kendiliginden olmazsa artik, biz de tup isine girecegiz…

Çok kötü ama bebek ters gelmiş. Bu kadın hiç mi kadın doğuma gitmemiş. Zaten bebeğinin ters oldugunu haftalar öncesinde biliyorsun. Bilmesine rağmen mi doğum koçu (ebe) tarafından doğum olmuş..
Dün gördüm o haberi hem üzüldüm hem de sinirlendim. Yahu cahillik bu resmen. Doğum koçu nedir ? Yeni yeni adetler türedi. Ne oldu bak minicik bir bebek hiç uğruna melek oldu. Bizler burda bebeğimiz olsun aman şöyle dikkat edelim vay bu takviyeyi alalım diye doktor kapısı aşındırıyoruz . Hem maddi hem de manevi zorluklarla baş etmeye çalışıyoruz. Hatun hamile kalmış,sonuna gelmiş neymiş doğum koçuymuş. Çok kızıyorum yaaa

Bosver dinleme kimseyi agzi olan konusuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…