Çok haklısın kuzum. Beterin beteri mantığını hayat felsefesi olarak sevmem ama, bizim müdehalemiz olmayan bir durum için elden gelen bir şey yok. Anca elimizden geleni yapıp oluruna bırakmak gerekiyor. Her şey nasip şu aşamada. İsyan etmekten korkarım. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, Allahım en yakın zamanı hayırlı kılsın diyorum
Bende beterin beterini hiç bi zaman düşünmem.. Olacaksa imkan varsa en iyisi.. Ama olmuyorsa ve olduramıyorsak da teseli bulmak gerekiyor..
Gerçekten bir mucize.. Laboratuvar ortamında bile üretilse yaşamayımca yaşamıyor..
İmkanlar her şey bi yere kadar..
Ben gerçekten zor bir dönemden geçiyorum ama napabilirim..
Eşim eve gelince aramızda muhabbeti geçmesin morallerimiz bozulmasın diye.. Şarkılar söylüyorum danslar ediyorum.. Espriler yapıyorum. Kafayı dağıtacak şeyler yapıyorum. Hiç sevmem much much geziyorum evde…
Başlarda çok zordu.. Ama şimdi neşe gibi geliyor… Ben yapmasam eşim hayırdır deyip yapıyor… Evliliğimde sanki bahar havası var
Bunu yükü bile gerçekten ağır.. Ama elde imkan yok.. Tek imkanım vardı kullandım.. Elhamdulillah ilk aşamada iyi bi netice verdi.. Sonrası Allah kerim..
Elimizden ne geliyorsa o.. Öbür türlüsü isyana götürür…
Arkadaş geçen hafta eşi ile ilşkisini kurtarmak için terapi aldığını söyledi.. Direk söylemedi. Böyle biri var şöyle yapıyorsun falan.. Böyle bir mutsuz evliliğimde olabilir ve ben mutsuz evlilikte çocuk isteyebilirdim..
Arkadaşım 15 ay çocuk için uğraşmış.. Şimdi çocuk 1 yaşında boşanmak istiyor..
Çok şükür evliliklerimiz iyi…