- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #2.181
MaviSasa234 görelim bu ay pozitifleri yaa senin transfer tam olarak ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor 27 ocak dedi. ama haftaya salı randevum.. Rahim kalınlığına bakacak. İlaç dozu yeterli değil ise dozu arttırıp tekrardan bakacak...MaviSasa234 görelim bu ay pozitifleri yaa senin transfer tam olarak ne zaman
Peki bu süreçte korunuyor musunuz?Doktor 27 ocak dedi. ama haftaya salı randevum.. Rahim kalınlığına bakacak. İlaç dozu yeterli değil ise dozu arttırıp tekrardan bakacak...
Kalınlaşmaya bağlıymış. Ömrümde oturmadığım kadar o masaya oturdum
Nar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..MaviSasa234 görelim bu ay pozitifleri yaa senin transfer tam olarak ne zaman
Bu ay yemedim avokado, herkes avokado yiyor sanki anasını satamNar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..
Ama transfer öncesi yani yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Yumurtlama sonrası inceltebiliyormuş. Belki faydası dokunur..
Bugün bim uğradım avakado 8 lira.. Elim varmadı almaya
Yok korunmuyoruz.. Zaten opu sonrası yasaktı. Reglden sonra doğum kontrol hapı kullandım... Yani ihtimal 0Peki bu süreçte korunuyor musunuz?
Bende ilk defa umut var. Ben ilk defa yiyeceğim lütfen Ama ilaçlara verdiğim paraya üzülmeyip avakadoya vereceğim para üzdüBu ay yemedim avokado, herkes avokado yiyor sanki anasını satam
Tüp bebek sürecinde hamiş kalan çok kişi var belli olmazYok korunmuyoruz.. Zaten opu sonrası yasaktı. Reglden sonra doğum kontrol hapı kullandım... Yani ihtimal 0
Bu 10 içinde de tutmaz zannetmiyorum Olsa niye bu yola başvurayım
Lucrin diye bi ilaç veriyorlar. Çok şükür bana vermediler. Bütün hormonları susturuyor. Arkadaş ovulasyon testi yolladı. Gebelik testi gibi bembeyaz
Onlar genelde amh düşük olanlar.. Bir de genelde transfer olumsuz olunca toparlanma süreci veriyorlar kendilerine..Tüp bebek sürecinde hamiş kalan çok kişi var belli olmaz
Tamamdır çok teşekkürlerErkek icin bizden doktorumuz baska birsey istememisti, yani varsa da ben bilmiyorum :)
Semen analizinde sperm ile ilgili herseye bakiliyor zaten
Canım sen kaç yaşındasın ne zamandır çocuk istiyordunuzBende beterin beterini hiç bi zaman düşünmem.. Olacaksa imkan varsa en iyisi.. Ama olmuyorsa ve olduramıyorsak da teseli bulmak gerekiyor..
Gerçekten bir mucize.. Laboratuvar ortamında bile üretilse yaşamayımca yaşamıyor..
İmkanlar her şey bi yere kadar..
Ben gerçekten zor bir dönemden geçiyorum ama napabilirim..
Eşim eve gelince aramızda muhabbeti geçmesin morallerimiz bozulmasın diye.. Şarkılar söylüyorum danslar ediyorum.. Espriler yapıyorum. Kafayı dağıtacak şeyler yapıyorum. Hiç sevmem much much geziyorum evde…
Başlarda çok zordu.. Ama şimdi neşe gibi geliyor… Ben yapmasam eşim hayırdır deyip yapıyor… Evliliğimde sanki bahar havası var
Bunu yükü bile gerçekten ağır.. Ama elde imkan yok.. Tek imkanım vardı kullandım.. Elhamdulillah ilk aşamada iyi bi netice verdi.. Sonrası Allah kerim..
Elimizden ne geliyorsa o.. Öbür türlüsü isyana götürür…
Arkadaş geçen hafta eşi ile ilşkisini kurtarmak için terapi aldığını söyledi.. Direk söylemedi. Böyle biri var şöyle yapıyorsun falan.. Böyle bir mutsuz evliliğimde olabilir ve ben mutsuz evlilikte çocuk isteyebilirdim..
Arkadaşım 15 ay çocuk için uğraşmış.. Şimdi çocuk 1 yaşında boşanmak istiyor..
Çok şükür evliliklerimiz iyi…
MaviSasa234 Canım file market varsa yakınlarda 4 lüsü 20 TL ye aldım bugün bakabilirsinNar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..
Ama transfer öncesi yani yumurtlamaya kadar içiliyormuş. Yumurtlama sonrası inceltebiliyormuş. Belki faydası dokunur..
Aaa yumurtlamaya kadar mi iciliyormus gercekten? Ben de nar ozu iciyorum her gun, ama oyle bir ayrim bilmedigim icin yumurtlamadan once, sonra hep iciyorum 1-2 aydir… adetten yumurtlamaya kadar mi icmek lazim?Nar suyu rahmi kalınlaştırıyormuş. Nar ve havuç suyu içiyorum..
ay hadi insallahBenim de bugün pik çıktı dün ve bugünü değerlendirmiştik zaten. Bir de bakmışsın aynı anda hamile olmuşuz. Ah ne tatlı hayali düşüncesi bile gülücükler açtırıyor insanın yüzünde . Allahım duy sesimizi hadi inşallahhhhh
Dün gördüm o haberi hem üzüldüm hem de sinirlendim. Yahu cahillik bu resmen. Doğum koçu nedir ? Yeni yeni adetler türedi. Ne oldu bak minicik bir bebek hiç uğruna melek oldu. Bizler burda bebeğimiz olsun aman şöyle dikkat edelim vay bu takviyeyi alalım diye doktor kapısı aşındırıyoruz . Hem maddi hem de manevi zorluklarla baş etmeye çalışıyoruz. Hatun hamile kalmış,sonuna gelmiş neymiş doğum koçuymuş. Çok kızıyorum yaaaÇok kötü ama bebek ters gelmiş. Bu kadın hiç mi kadın doğuma gitmemiş. Zaten bebeğinin ters oldugunu haftalar öncesinde biliyorsun. Bilmesine rağmen mi doğum koçu (ebe) tarafından doğum olmuş..
Bosver dinleme kimseyi agzi olan konusuyor isteYanlış anlaşılmak istemem kimseyi kıskanmıyorum da içim burkuldu daha bebeğim çok küçük her deneme de tutturuyorum sana da ders vermek lazım falan gibi takıldı içim ezildi kötü hissettim bilmiyorum ya eminim geçici bir duygu ama üzüldüm kendime kendimi sağlıklı sanıyordum bir de demekki değilim ki olmuyor
Benimde migdem ve bagirsaklarim bozuldu kesin bebem yapiyorGöbeğim kaşınıyor, inşallah yer bulamayan bebe kaşındırıyordur
Canım bebelerimizBenimde migdem ve bagirsaklarim bozuldu kesin bebem yapiyor
Esim diyoki bu cocuk simdiden eziyet ediyor sanaCanım bebelerimiz