Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olduk valla 12+4üz inanamıyorum bende belirtilerim azaldı baya o yüzden telaşlıyım doktorda kalp atışı gördükten sonra rahatlıyorum😂 karnımda cıkmadı pek hamile gibi değilm hala
Ben 20. Haftadayım ve göbeğim neredeyse yok hala kotlarımı giyemeye devam ediyorum merak etme 🥰🥰🥰

Yaaa kıyamam sana ne kaldı kız bitirmişsin bile maşallah darısı başıma .Ay o değilde burcu her gittiğimde korkarak gidiyorm kalbini duydum mu rahatlıyorum valla aklım cıkıyo kalp atısı duracak diye .Sigara işini naptın burcuuuuu😂
Öyle dusunme dicemde ilk baslarda bende öyle düşündüm hareket hissetmiyosun ya ondan korkuyosun bende insallah bisey olmamistir diye gidip oh be çok şükür diyerek cikiyodum doktordan simdi de hareket etmiyo bazen bisey mi oldu diye korkuyorum analik duygusu gekdi bi kere gitmiycek artk sağlık sıhhat versin rabbim yavrularimiza

Sigaraya devam cok stresdeyim suanda bi hastalik aldı beni 2 aydir kasinmakdan olcektim hamilelikten dedik sinek yiyodur ondan dedik yirtiliyo heryerim ondan diye dusunduk esimdede kaşıntı olunca doktora gittik uyuz hastaligina yakalanmisiz ne yaparsak gecmiyo kuzum kafayi bozcam artk sigarayi da cogaltyim bunun sayesinde

Öyle dusunme dicemde ilk baslarda bende öyle düşündüm hareket hissetmiyosun ya ondan korkuyosun bende insallah bisey olmamistir diye gidip oh be çok şükür diyerek cikiyodum doktordan simdi de hareket etmiyo bazen bisey mi oldu diye korkuyorum analik duygusu gekdi bi kere gitmiycek artk sağlık sıhhat versin rabbim yavrularimiza

Sigaraya devam cok stresdeyim suanda bi hastalik aldı beni 2 aydir kasinmakdan olcektim hamilelikten dedik sinek yiyodur ondan dedik yirtiliyo heryerim ondan diye dusunduk esimdede kaşıntı olunca doktora gittik uyuz hastaligina yakalanmisiz ne yaparsak gecmiyo kuzum kafayi bozcam artk sigarayi da cogaltyim bunun sayesinde
İçme kuzum azalt bari kaç tane iciyom günde bilmiyom ama en azından 5i geçme ne diyem o bizm bir akrabaya da oldu kaşıntı olabiliyomş bazen pnun laracigerinde problem vardı ondan sebep olmş

İçme kuzum azalt bari kaç tane iciyom günde bilmiyom ama en azından 5i geçme ne diyem o bizm bir akrabaya da oldu kaşıntı olabiliyomş bazen pnun laracigerinde problem vardı ondan sebep olmş
Malesef test yaptirdim karaciğerde ama hic bişey cikmadi 2 haftadir kremler karisimlar kullaniyorum cildim iyice kurudu sanki baskasinin vucuduymus gibi 😑😑

Malesef test yaptirdim karaciğerde ama hic bişey cikmadi 2 haftadir kremler karisimlar kullaniyorum cildim iyice kurudu sanki baskasinin vucuduymus gibi 😑😑
Kuzu bizm akrabada öyleydi deli gibi ağlıyodu artık kaşınmaktan bir karışım yaptırdı sorayım icerğini sana öğreneyim 1 gece kullandı geçti resöen

Merhabalar.
Ben 3ay önce yumurta toplama ve dondurma işlemleri yaptırdım. Bu ayda öyle çatlatma iğne etkisi falan olmadan 9 kasimda 5 gün embriyosu transferi oldum. İlk günü saymazsak 5. Günüm transferde. Sabah idrar testinde hemen çift çizgiyi gördüm dayanamadım kan verdim 38.7 çıktı beta değerim. Sizce 5 güne göre normal mi. İki gün sonra tekrar kan vereceğim nasipse iki gün arayla artış olur mu? Aklımda deli sorular :)

Eklentiler

• DCC5B813-DF48-46CC-AF07-E4D45CEC1566.png
    DCC5B813-DF48-46CC-AF07-E4D45CEC1566.png
    453,1 KB · Görüntüleme: 51
  • DAD0A8BB-60FB-407C-B67B-8FADFADD70BD.png
    DAD0A8BB-60FB-407C-B67B-8FADFADD70BD.png
    492,1 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar.
Ben 3ay önce yumurta toplama ve dondurma işlemleri yaptırdım. Bu ayda öyle çatlatma iğne etkisi falan olmadan 9 kasimda 5 gün embriyosu transferi oldum. İlk günü saymazsak 5. Günüm transferde. Sabah idrar testinde hemen çift çizgiyi gördüm dayanamadım kan verdim 38.7 çıktı beta değerim. Sizce 5 güne göre normal mi. İki gün sonra tekrar kan vereceğim nasipse iki gün arayla artış olur mu? Aklımda deli sorular :)
Ben 5.günde testte silik çizgi görmüştüm kan vermemiştim 10.gün vermiştim, hayırlı olsun🥰🥰

Bi sor kuzum ya ben 3. Kullancam iste tekrar yaptırdım gecmezse birakcam artk aglaya aglaya kasinirim
İstanbulda bir eczanede yaptırmş yavrm tek bir yer varmış yapan karısımın icindekini bilmiyo buralarda tanıdk akraba barsa eczane ismi çgreneym alıp gondersinler sana olmadı

Merhabalar.
Merhaba 2 gun sonra tekrarladiginda 2 katına çıkmış olur hayirli olsun tebrik ederim 🙂🙂

Merhabalar.
Ben 4.günde silik çizgiyle ögrenmiştim 5. Güm aynı böyleydi bnmkide 7. Gün testte ögrenmiştim siznde değerinz katlar insallah kalp atısınıda görürsünz

X