- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhaha beklenen hareket hoşbulduk o zaman yine ugur getirsin topigimiz annelerimize
Amin bebişim inşallah bu sefer de hepimz sag salim alalım bebişlermizi kucagımızaHahahahhaha beklenen hareket hoşbulduk o zaman yine ugur getirsin topigimiz annelerimize
Amin inşallahAmin bebişim inşallah bu sefer de hepimz sag salim alalım bebişlermizi kucagımıza
İyi akşamlar bende varım Allahın izniyle Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah2023 de tüp bebekle doguracak bir avuc insan mı var
Hayırlı olsun yeni grubumuz ugur getirir bu da bize
Kız sen nerlerdesin özledim sacma sapan gruplar var insanın morali bozuluyo bizim grup motive ediyodu insanı .Bzde hastanedeyiz lekelenmem oldu doktora geldk şükür bişey yok olabiliyormuş bu zamanlarda hareket etmeye başlamış minnakHayırlı olsun yeni grubumuz ugur getirir bu da bize
Oyyy minnosum annesini mi korkuttu ya bana bildirim gelmiyo yada uyaninca bildirimleri temizleyip goremiyorum aklima geldi bi bakiyim dedim yazmışsınız ahh bu kanama varya benimde 7. Haftada olmustu 3 defa cok korkmustum gozlerim sismisti ağlamaktan ultrasonda görünce cok rahatlamistim tabi kan sonuclari cikana kadar allah canımı aldı anliyorum yani yaşadığın korkuyu kendini suclaman falan bi daha yaşatmasın rabbim yerlesiyo sipacikKız sen nerlerdesin özledim sacma sapan gruplar var insanın morali bozuluyo bizim grup motive ediyodu insanı .Bzde hastanedeyiz lekelenmem oldu doktora geldk şükür bişey yok olabiliyormuş bu zamanlarda hareket etmeye başlamış minnak
İnsallah sag Salim kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar bende 16 eylülde transfer oldum, inşallah 2023 haziran annesi olacam
Nasıl olayım alışmaya çalışıyorum hala salı günü ikili taramamız var onu bekliyoruz büyüyoruz teyzesi sizde ne var ne yok cogu bitti azj kaldı artık sizdeOpecert nasılsın taze anne hic konusamiyoruz artk durumlar nasıl
Oyy cinsiyetinide öğrenirsin artk tarama da masallah bende artk dogurmak istiyorum cok az vaktim kaldi 9 haftamiz varNasıl olayım alışmaya çalışıyorum hala salı günü ikili taramamız var onu bekliyoruz büyüyoruz teyzesi sizde ne var ne yok cogu bitti azj kaldı artık sizde
Yaaa kıyamam sana ne kaldı kız bitirmişsin bile maşallah darısı başıma .Ay o değilde burcu her gittiğimde korkarak gidiyorm kalbini duydum mu rahatlıyorum valla aklım cıkıyo kalp atısı duracak diye .Sigara işini naptın burcuuuuuOyy cinsiyetinide öğrenirsin artk tarama da masallah bende artk dogurmak istiyorum cok az vaktim kaldi 9 haftamiz var
Kocaman olmuşsunuz bileNasıl olayım alışmaya çalışıyorum hala salı günü ikili taramamız var onu bekliyoruz büyüyoruz teyzesi sizde ne var ne yok cogu bitti azj kaldı artık sizde