Benim de gaz çok sıkıntıKızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Hayırlı olsun canım çok sevindim tek mi çift transfer miydi ? Bende yeni yaptırdım testi inşallah güzel sonuçlar alırızKızzzlar biz dayanamadık eşimle ve bugün kan testi verdim
7.sinde transfer olmuştum 5.gün embriyosu 5aa sonuç ;397Allah’ım sana şükürler olsun ağlıyorum mutluluktan çarşamba tekrardan test yaptırıcam yani test günümde inşallah artarak devam eder
Gaz gebelik belirtisi mi bilmiyorum ama umarım öyledir çektiğime deysin istiyorumBenim de gaz çok sıkıntıkarnımda sertlik var biraz
Bende de iki gündür inanılmaz gaz var ve afedersiniz hiç zorlanmadan kendisi çıkıyorKızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım çok sevindim tek mi çift transfer miydi ? Bende yeni yaptırdım testi inşallah güzel sonuçlar alırız
İçeride çözündükten sonra birazı geri akıyor evet ama bütün halde çıkarsa sıkıntı. İttirebildiğiniz kadar ittirin.Kızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda.sanki hepsi geri çıkıyor cocuk var öyle uzanıp bekleyemiyorum çogu zaman
İnan alıştım artık olmamasınaHer zaman aynı olacak diye bir şey yok ki moralin yüksek olsun ki bebeğin tutunsun
Pozitif canım çok şükürTeşekkür ederim canımtek transfer yapıldı . İnşallah pozitif sonuç alırsın
Merhaba canım bu süreçte özellikle ilk transferlerde herseyi foruma soruyoruz ama sağlık sorunlarınızı önce doktorunuzla paylaşmak. Sonra bizleri bilgilendirmek.Kızlar hatırlarsınız ben transfer öncesi rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Genelde reglyden 1-2 gün öncesi zamanlarda olurum, pek rastladığım bir şey değil. Bu durum normal mi? İlaçlardan mı acaba? Doktoruma sormalı mıyım?
3. Gün embriyosu ise 8 günde yerleşme gerçekleşmemiş olabilir. Negatif çıkar ve stres üzüntü yaparsanız. Allah korusun Tedavini olumsuz etkileyebilir canım. Gününü beklemenizi tavsiye ederim. Sanki yokmuş gibi davranın.Kızlar bugün 8.gün kan versem çıkar mı sizce
Selam bunlar benim önce ki 2 transferinde oldu ve hiç pozitif görmedim. 3 transferimi oldum ilk günlerde batmalar başladı, 8 günde adet olacakmış hissi ağrısı başladı. Bunlar herkes için pozitif belirti değil kullandığımız ilaçlarda yapıyor.Kızlar ara sıra karnımın alt bölümünde batmalar oluyor ara ara adet sancısı giriyor sonra belirtilerin hepsi bir anda kayboluyor. 10 temmuz transfer günüm
Merhaba bende 6 temmuzda 3 transferimi oldum.Kızlar benim gibi 3 embriyo transferi olan var mı aranızdabugün daha 5. Günüm. 3. Tüp bebek denemem ilk defa birden Fazla embriyo transferi yapıldı
Merhaba benim önceki transferimde şişlik ve aşırı gazım vardı. Kullandığımız hormon ilaçları yapıyormuş. Sebze ve lifli meyveler tüketin. Kısa yürüyüşler yapın. Tabi yine doktorunuzuda bilgilendirin bazı kişilere duphalac şurupta veriyorlar.Kızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahPozitif canım çok şükür
Transfer gününden regl başlangıcı hatta regl bitiş gününe kadar vücudum eski ağrıları yaptı. Sanki regl olmuşum olacakmışım gibi. Gaz,şişkinlik davul gibiydim. İki gündür kesildi hiç ağrım sızım yok. Sonucum pozitif. ..Kızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Ben iki gündür kullanıyorum canım yavaş yavaş düzeliyorumArkadaslar duphalac şurup kullanan var mı aranız da kabizlik icin
Perşembe günü test günüm umarım bende güzel sonuç alırımTransfer gününden regl başlangıcı hatta regl bitiş gününe kadar vücudum eski ağrıları yaptı. Sanki regl olmuşum olacakmışım gibi. Gaz,şişkinlik davul gibiydim. İki gündür kesildi hiç ağrım sızım yok. Sonucum pozitif. ..
İnşallah canım umarım hayırlı haberler alırsınPerşembe günü test günüm umarım bende güzel sonuç alırım
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah
Bende yapayım dedim dayanamadım 5.gun embriyo 9.gun, çok çok silik ikinci çizgi var ama oda muhtemelen çatlatma iğnesi etkisitutsaydi baya belirgin olurdu herhalde
Var var silik çizgi flaşla baktın mıAl benden de o kadar benim de 9.gün ama 3.gün embriyosu
Ama ben 15 dakika yatıyorum. Doktor dedi zaten geri akacak gibi , daha iyi etki olsun 15 dakika yat dedi. Öyle yapıyorum. Zaten akşamdaki fitil koyuyorum ve öyle yatıyorumDoktorum bana 2-3 dakika yat sonra lütfen hareket et dedi canım. Akar geri gelir diye korkma o aldığını alıyor geri kalanını atıyor dedi. Hareket et ki ilacı daha rahat alsın dedi. Ben de günde 3 kere kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?