2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hayırlı olsun canım çok sevindim tek mi çift transfer miydi ? Bende yeni yaptırdım testi inşallah güzel sonuçlar alırız

Her zaman aynı olacak diye bir şey yok ki moralin yüksek olsun ki bebeğin tutunsun
İnan alıştım artık olmamasına şuan düğün işlerimiz var o yüzden oyalanabiliyorum yoksa daha çok takarım kafaya bir de geride bir embriyo daha var o yüzden negatifse de diğerini deneme şansım olacak. Allahım en kısa sürede hepimize nasip etsin inşallah

Merhaba canım bu süreçte özellikle ilk transferlerde herseyi foruma soruyoruz ama sağlık sorunlarınızı önce doktorunuzla paylaşmak. Sonra bizleri bilgilendirmek.

Kızlar bugün 8.gün kan versem çıkar mı sizce
3. Gün embriyosu ise 8 günde yerleşme gerçekleşmemiş olabilir. Negatif çıkar ve stres üzüntü yaparsanız. Allah korusun Tedavini olumsuz etkileyebilir canım. Gününü beklemenizi tavsiye ederim. Sanki yokmuş gibi davranın.
Kızlar ara sıra karnımın alt bölümünde batmalar oluyor ara ara adet sancısı giriyor sonra belirtilerin hepsi bir anda kayboluyor. 10 temmuz transfer günüm
Selam bunlar benim önce ki 2 transferinde oldu ve hiç pozitif görmedim. 3 transferimi oldum ilk günlerde batmalar başladı, 8 günde adet olacakmış hissi ağrısı başladı. Bunlar herkes için pozitif belirti değil kullandığımız ilaçlarda yapıyor.
Kızlar benim gibi 3 embriyo transferi olan var mı aranızda bugün daha 5. Günüm. 3. Tüp bebek denemem ilk defa birden Fazla embriyo transferi yapıldı
Merhaba bende 6 temmuzda 3 transferimi oldum.
Benim ilk 2 transferim dondurulmuş 2 adet 5 gün embriyosu transfer edildi. Dondurulmuş embriyom kalmayınca yeniden opu. İşlemi ve 3 gün taze embriyo transfer edildi. Yine 2 adet. Aynı doktor ile devam ettim farklı olarak bu sefer taze transferi denedik. 2 embriyo ile şansınız artmış oldu. güzel haberlerinizi alırız

Kızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Merhaba benim önceki transferimde şişlik ve aşırı gazım vardı. Kullandığımız hormon ilaçları yapıyormuş. Sebze ve lifli meyveler tüketin. Kısa yürüyüşler yapın. Tabi yine doktorunuzuda bilgilendirin bazı kişilere duphalac şurupta veriyorlar.

Kızlar karnında şişlik olan varmı ? Artı olarak aşırı gazım var benim
Transfer gününden regl başlangıcı hatta regl bitiş gününe kadar vücudum eski ağrıları yaptı. Sanki regl olmuşum olacakmışım gibi. Gaz,şişkinlik davul gibiydim. İki gündür kesildi hiç ağrım sızım yok. Sonucum pozitif. ..

Perşembe günü test günüm umarım bende güzel sonuç alırım

Perşembe günü test günüm umarım bende güzel sonuç alırım
İnşallah canım umarım hayırlı haberler alırsın benim test günüm normalde yarın 12. Gün, yine de 8'inci gün yaptım dayanamayıp 46 çıktı sonuç umarım gelişmiştir bebeğim yerleşme kanaması endişelendirdi biraz şimdi kesildi ama umarım dualarım benim de kabul olur

Ama ben 15 dakika yatıyorum. Doktor dedi zaten geri akacak gibi , daha iyi etki olsun 15 dakika yat dedi. Öyle yapıyorum. Zaten akşamdaki fitil koyuyorum ve öyle yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…