Oyy maşallahHerkese merhabadaha önce de görüşmüştük kızlar bundan 10.gun pozitifi görmüştüm kanda çok şükür. Darısı emek veren uğraşan hasretle yavrusunu bekleyenlere olsun dua ediyorum eşim işlerinden boğaz enfeksiyonu kapmış. Boğazda yanma burun akıntısı. Sanırım bana da bulaştı.bogazim yanıyor tüp bebek hafta hesabına göre 4+6 dayım. İlerlemelesi için ne yapsam tecrübeli olan lar yazabilir mi?
Amin inşallahİnşallah Allah’ın izniyle pozitif görürsünüzçok şükür pozitif
İnternetten yaptım canım. Tüp bebek gebelik haftası yazınca geliyor.5. Gün embriyosu 1 temmuz transfer.Oyy maşallah4+6 hesabını internetten mi yaptın canım? Ne zaman kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına al inşallah
Canım bence pozitifsin senYa görüyorum ama test sabah yaptım çok bekledi bi yandan da erken daha diyorum belki yeni karışıyor idrara bi yandan kuruma çizgisi olabilir mi diyorum ama erken gebelik testinde kuruma çizgisi yok diye biliyorum
Bende internette yaptım da canım ondan sordum doktora gidince ultrasonda ordan net öğreniriz inşallahİnternetten yaptım canım. Tüp bebek gebelik haftası yazınca geliyor.5. Gün embriyosu 1 temmuz transfer.
Ne diyorsunuz ya alti ustu gebelik testi kafayi yemisler yaNe kadar verdiniz? Geçen sefer benden 700 tl almışlardı.
Ya evet salı günü çağırdı kese görmek içinBende internette yaptım da canım ondan sordum doktora gidince ultrasonda ordan net öğreniriz inşallahkese randevusu için heyecan başlamıştır
Ah canım benim sen hamile kalirsan en az ben kalmıs kadar rahatliyicam.Bekle kan gunü kan ver iyi sonuc alacaksin insallahDua et nolur(
Yok canım benim de 3 Temmuz transfer günümdü. Kese için perşembe çağırdılar beni deYa evet salı günü çağırdı kese görmek içinsenin kese randevun ne zaman ya da gördünüz mü
Öncekileri de 9. günde yapmıştım negatifti ve negatif olduCanım boşuna kendini yıpratma benimki 5.gün embriyosu benim test günüm 9.gün. Sen erken yapmışsın çünkü 3.gün embriyosu daha geç dölleniyor test gününü bekle ve moralini yüksek tut
Bizim hastane sadece 3. Aya kadar takip ediyor sonra başka bir doktor ile devam edecekmişim :)acaba gebelik takibini tüp bebek merkezi mi yapıyor yoksa yeni doktorlar mı bulmamız lazım biliyor musunuz :)
Sanki var gibi canım yaAl benden de o kadar benim de 9.gün ama 3.gün embriyosu
Hangi hastanedeydi senin canımBizim hastane sadece 3. Aya kadar takip ediyor sonra başka bir doktor ile devam edecekmişim :)
Her zaman aynı olacak diye bir şey yok ki moralin yüksek olsun ki bebeğin tutunsunÖncekileri de 9. günde yapmıştım negatifti ve negatif oldu
Cansu bi de sana vitamin ne veriyorlar?Bizim hastane sadece 3. Aya kadar takip ediyor sonra başka bir doktor ile devam edecekmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?