- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Tekrar yaptın mı testBaktım ama kuruma çizgisi gibi
Şimdi kaset test var evde onla yapıcamTekrar yaptın mı test
Sonucu gönder bize de ben de bi test daha yapmayı düşünüyorum bugün alıp yaparım ya da yarin sabah yaparımŞimdi kaset test var evde onla yapıcam
Siz?
Negatif..Sonucu gönder bize de ben de bi test daha yapmayı düşünüyorum bugün alıp yaparım ya da yarin sabah yaparım
Merhaba bisey sormak istiyorum size transferden önce progesteronunuz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? Ben 10un üstünde iptal edildiğini fln duymuştum bmim epey yüksek çıktı ama bir haftadır progestan igne ve fitil kullanıyorum.Canım benim mide bulantısından mı sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün transferin 11. Günü hiçbir şey yemek istemiyorum acıkıyorum ama canım yemek istemiyor gibi yemek düşününce midem bulanıyor yemesem de aç kalırım gibi acıkmışım gibi sende öyle misin
Rabbim en kisa zamanda saglikli evlat nasip etsim canim .uzulme nolur vakti degilmis demektiNegatif..
Evet benim de 0.1 gibi bir deger cikti sonra progestan fitile basladim dusuk olmasi gerekiyor düsük olmazaa transfer yapamayiz demisti doktorMerhaba bisey sormak istiyorum size transferden önce progesteronunuz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? Ben 10un üstünde iptal edildiğini fln duymuştum bmim epey yüksek çıktı ama bir haftadır progestan igne ve fitil kullanıyorum.
Ağlıyorum sabahtandır üzülmemek elde değil maddi manevi bütün emeklerin çöpe gitmesi hala bi umudum var belki çarşamba kanda çıkar diye..Rabbim en kisa zamanda saglikli evlat nasip etsim canim .uzulme nolur vakti degilmis demekti
Ben ilk günden beri kullanıyorum ilaçlardan oluyorArkadaslar duphalac şurup kullanan var mı aranız da kabizlik icin
Benim ilk denemem. Gebelik testi yapmadan günümde direk kan testi vericem canım ama nedense içimde bir kıpırtı yok. Korkma yerleşme kanaması olan şeyler bebeğini sağlıkla hayirlisiyla kucağına alirsin inşallahİnşallah canım umarım hayırlı haberler alırsınbenim test günüm normalde yarın 12. Gün, yine de 8'inci gün yaptım dayanamayıp 46 çıktı sonuç umarım gelişmiştir bebeğim yerleşme kanaması endişelendirdi biraz şimdi kesildi ama umarım dualarım benim de kabul olur
Doktorum demişti bana idrara güvenme orda negatifsede pozitifsede güvenme negatif görüp kanda pozitif oluyor üzülme yani senAğlıyorum sabahtandır üzülmemek elde değil maddi manevi bütün emeklerin çöpe gitmesi hala bi umudum var belki çarşamba kanda çıkar diye..
İnşallah öyledirDoktorum demişti bana idrara güvenme orda negatifsede pozitifsede güvenme negatif görüp kanda pozitif oluyor üzülme yani sen
Günde kaç kereBen ilk günden beri kullanıyorum ilaçlardan oluyor
Kendi ölçü kapağında sabah aç karna bir ölçek içtim ama bana fazla geldi. Bende ölçü değil şurubun kendi kapağında sbaah uyanınca içiyorum ve etkisi muhteşemGünde kaç kere
Burdaki herkes seni cok iyi anliyor canimAğlıyorum sabahtandır üzülmemek elde değil maddi manevi bütün emeklerin çöpe gitmesi hala bi umudum var belki çarşamba kanda çıkar diye..
Sıkama sen hiç canını gününü bekleİnşallah öyledir
Benim şuan 60in üstünde mesaj yazıp sordum ilaçların etki ettiğini gösteriyor iptal değil yazmış. Kafam çok karışıkEvet benim de 0.1 gibi bir deger cikti sonra progestan fitile basladim dusuk olmasi gerekiyor düsük olmazaa transfer yapamayiz demisti doktor
Hayırlı olsun darısı başımıza. Benim de bugün transferim var da. Dün yapılan progesteron testim yüksek burada herkes iptal edildiğini yazmış yüksek olunca. Sizinki kaçtı hatirliyorsaniz yazarsanız çok sevinirim.Günaydın kızlar
3temmuz transfer günümdü 14 temmuzda 355 çıktı biliyorsunuz çok şükürdr testi pazartesi tekrarlayalım demişti bugün dee 1012 çıktı sizce ikiz olma durumu var mı tek 5.gün embriyosu AA kaliteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?