• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Herkese merhaba 🥰 daha önce de görüşmüştük kızlar bundan 10.gun pozitifi görmüştüm kanda çok şükür. Darısı emek veren uğraşan hasretle yavrusunu bekleyenlere olsun dua ediyorum🤲 eşim işlerinden boğaz enfeksiyonu kapmış. Boğazda yanma burun akıntısı. Sanırım bana da bulaştı.bogazim yanıyor😜 tüp bebek hafta hesabına göre 4+6 dayım. İlerlemelesi için ne yapsam tecrübeli olan lar yazabilir mi?

Herkese merhaba 🥰 daha önce de görüşmüştük kızlar bundan 10.gun pozitifi görmüştüm kanda çok şükür. Darısı emek veren uğraşan hasretle yavrusunu bekleyenlere olsun dua ediyorum🤲 eşim işlerinden boğaz enfeksiyonu kapmış. Boğazda yanma burun akıntısı. Sanırım bana da bulaştı.bogazim yanıyor😜 tüp bebek hafta hesabına göre 4+6 dayım. İlerlemelesi için ne yapsam tecrübeli olan lar yazabilir mi?
Oyy maşallah 🧿 4+6 hesabını internetten mi yaptın canım? Ne zaman kaçıncı gün embriyosu transfer olmuştun? Sağlıkla kucağına al inşallah 😍💖

Ya görüyorum ama test sabah yaptım çok bekledi bi yandan da erken daha diyorum belki yeni karışıyor idrara bi yandan kuruma çizgisi olabilir mi diyorum ama erken gebelik testinde kuruma çizgisi yok diye biliyorum

Ya görüyorum ama test sabah yaptım çok bekledi bi yandan da erken daha diyorum belki yeni karışıyor idrara bi yandan kuruma çizgisi olabilir mi diyorum ama erken gebelik testinde kuruma çizgisi yok diye biliyorum
Canım bence pozitifsin sen🥰 geçen gün de karanlık bi foto atmıştın ona yorum yapmıştım orada da ben bi gördüm gibi oldum bence sakınn kendini strese sokma bebeğine inan güven 🙏🏻🙏🏻

İnternetten yaptım canım. Tüp bebek gebelik haftası yazınca geliyor.5. Gün embriyosu 1 temmuz transfer.
Bende internette yaptım da canım ondan sordum doktora gidince ultrasonda ordan net öğreniriz inşallah 🥰 kese randevusu için heyecan başlamıştır 🤩

acaba gebelik takibini tüp bebek merkezi mi yapıyor yoksa yeni doktorlar mı bulmamız lazım biliyor musunuz :)

Back