Ne kadar süre içeceğinizi söylediler mi pekiKendi ölçü kapağında sabah aç karna bir ölçek içtim ama bana fazla geldi. Bende ölçü değil şurubun kendi kapağında sbaah uyanınca içiyorum ve etkisi muhteşem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar süre içeceğinizi söylediler mi pekiKendi ölçü kapağında sabah aç karna bir ölçek içtim ama bana fazla geldi. Bende ölçü değil şurubun kendi kapağında sbaah uyanınca içiyorum ve etkisi muhteşem
Hayirli uğurlu olsun canım. Bence ikiz artışları gayet güzel. Rabbim sağlıkli hayırlı evlat olarak kucağını doldursun Belirtilerin nelerdi canım. Benim transfer günüm hariç yedinci günüm hiç belirtim yokGünaydın kızlar
3temmuz transfer günümdü 14 temmuzda 355 çıktı biliyorsunuz çok şükür dr testi pazartesi tekrarlayalım demişti bugün dee 1012 çıktı sizce ikiz olma durumu var mı tek 5.gün embriyosu AA kaliteydi
sağol canım inşallah hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız Allah isteyen herkese versin benim progesteron 0.715 çıkmış transfer için 1 in altında olması gerekiyor diyorlar hep senin kaç çıktı ?Hayırlı olsun darısı başımıza. Benim de bugün transferim var da. Dün yapılan progesteron testim yüksek burada herkes iptal edildiğini yazmış yüksek olunca. Sizinki kaçtı hatirliyorsaniz yazarsanız çok sevinirim.
canım hatırlarsan yazmıştım gece ayak tabanı yanması var ve 8.gün aşırı bel ağrısıyla kahverengi lekelenmem olmuştu korkmuştum ama çok şükür belirtiymiş bide hep aç gibiyim ama bişey yiyesim gelmiyor 2 gündürHayirli uğurlu olsun canım. Bence ikiz artışları gayet güzel. Rabbim sağlıkli hayırlı evlat olarak kucağını doldursun Belirtilerin nelerdi canım. Benim transfer günüm hariç yedinci günüm hiç belirtim yok
Kan verdim ben bugün bekliyorum bugün yine sabah test yaptım ikinci çizgi daha belirgin ama benim çatlatma iğnesi etkisi olma ihtimali var kanda gorcez bakalım hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınVar var silik çizgi flaşla baktın mı
Ay senin yerine ben heyecanlandım hadi hayırlı haberlerle gelesin inşallahKan verdim ben bugün bekliyorum bugün yine sabah test yaptım ikinci çizgi daha belirgin ama benim çatlatma iğnesi etkisi olma ihtimali var kanda gorcez bakalım hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ben progestan iğne kullanıyorum o daha çok kabız yapıyor iğneyi yaptığım sürecee kullanıcamNe kadar süre içeceğinizi söylediler mi peki
Ben inanıyorum güzel haberlerinizde bekliyorumKan verdim ben bugün bekliyorum bugün yine sabah test yaptım ikinci çizgi daha belirgin ama benim çatlatma iğnesi etkisi olma ihtimali var kanda gorcez bakalım hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canım inşallah ya ben şuan kafayı yiyeceğim çünkü 60sağol canım inşallah hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız Allah isteyen herkese versin benim progesteron 0.715 çıkmış transfer için 1 in altında olması gerekiyor diyorlar hep senin kaç çıktı ?
valla doktorunuz nasıl bir tedavi uyguluyor bilemedim canım yani vardır bir bildiğiAmin canım inşallah ya ben şuan kafayı yiyeceğim çünkü 60
Benimki 0.05 idi ama adet başladığında baktırmışlardı sadece, transfer öncesi ise sadece endometrium kalınlığına baktılar ve yumurta büyümemiş olduğundan emin oldular.Amin canım inşallah ya ben şuan kafayı yiyeceğim çünkü 60
Zaten sen progestan kullaniyorsun yuksek cikmasi cok normal.progestan kullanmadan ben kan vermistimBenim şuan 60in üstünde mesaj yazıp sordum ilaçların etki ettiğini gösteriyor iptal değil yazmış. Kafam çok karışık
Hayır şart değil canım her bünyede farklı oluyor hiç hissetmeyende çok fazla oyüzden rahat ol hiç belirti arama vücudundakızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
Kizlarrr 77.31 çıktı oldu muuuuBen inanıyorum güzel haberlerinizde bekliyorum
Merhabakızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
Hadi hayirli olsun canimKizlarrr 77.31 çıktı oldu muuuu
Transferin kaçinci günü? Hayırlı olsuuunKizlarrr 77.31 çıktı oldu muuuu
ay ben cesaret edemiyorum test yapmayaMerhaba
Benimde bugün 6. Gün ve normalde regli günüm ma hiç lekelenme vs yaşamadım. Hatta dün ve bugün kaset test yaptın ikinci çizgi cikti ikisinde de :)