• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Günaydın kızlar
3temmuz transfer günümdü 14 temmuzda 355 çıktı biliyorsunuz çok şükür💙 dr testi pazartesi tekrarlayalım demişti bugün dee 1012 çıktı 🤗 sizce ikiz olma durumu var mı tek 5.gün embriyosu AA kaliteydi🥰
Hayirli uğurlu olsun canım. Bence ikiz artışları gayet güzel. Rabbim sağlıkli hayırlı evlat olarak kucağını doldursun ❣️Belirtilerin nelerdi canım. Benim transfer günüm hariç yedinci günüm hiç belirtim yok

Hayırlı olsun darısı başımıza. Benim de bugün transferim var da. Dün yapılan progesteron testim yüksek burada herkes iptal edildiğini yazmış yüksek olunca. Sizinki kaçtı hatirliyorsaniz yazarsanız çok sevinirim.
sağol canım inşallah hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız Allah isteyen herkese versin 💙 benim progesteron 0.715 çıkmış transfer için 1 in altında olması gerekiyor diyorlar hep senin kaç çıktı ?

Hayirli uğurlu olsun canım. Bence ikiz artışları gayet güzel. Rabbim sağlıkli hayırlı evlat olarak kucağını doldursun ❣️Belirtilerin nelerdi canım. Benim transfer günüm hariç yedinci günüm hiç belirtim yok
canım hatırlarsan yazmıştım gece ayak tabanı yanması var ve 8.gün aşırı bel ağrısıyla kahverengi lekelenmem olmuştu korkmuştum ama çok şükür belirtiymiş 🤗🥰 bide hep aç gibiyim ama bişey yiyesim gelmiyor 2 gündür😅

Kan verdim ben bugün bekliyorum bugün yine sabah test yaptım ikinci çizgi daha belirgin ama benim çatlatma iğnesi etkisi olma ihtimali var kanda gorcez bakalım hayırlısı hepimizin hakkında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🌸
Ay senin yerine ben heyecanlandım hadi hayırlı haberlerle gelesin inşallah 🤎

sağol canım inşallah hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız Allah isteyen herkese versin 💙 benim progesteron 0.715 çıkmış transfer için 1 in altında olması gerekiyor diyorlar hep senin kaç çıktı ?
Amin canım inşallah 🥰 ya ben şuan kafayı yiyeceğim çünkü 60

kızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
Hayır şart değil canım her bünyede farklı oluyor hiç hissetmeyende çok fazla oyüzden rahat ol hiç belirti arama vücudunda

kızlar size bişey sormak istiyorum, transfer sonrası 6. günümdeyim gebelik için belirtiler arasında lekelenme olması şart mı? Lekelenme olmadan da gebe olunabilir mi?
Merhaba
Benimde bugün 6. Gün ve normalde regli günüm ma hiç lekelenme vs yaşamadım. Hatta dün ve bugün kaset test yaptın ikinci çizgi cikti ikisinde de :)

Back