• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım benim mide bulantısından mı sıcaktan mı bilmiyorum ama bugün transferin 11. Günü hiçbir şey yemek istemiyorum acıkıyorum ama canım yemek istemiyor gibi yemek düşününce midem bulanıyor yemesem de aç kalırım gibi acıkmışım gibi sende öyle misin
Merhaba bisey sormak istiyorum size transferden önce progesteronunuz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? Ben 10un üstünde iptal edildiğini fln duymuştum bmim epey yüksek çıktı ama bir haftadır progestan igne ve fitil kullanıyorum.

Merhaba bisey sormak istiyorum size transferden önce progesteronunuz kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz ? Ben 10un üstünde iptal edildiğini fln duymuştum bmim epey yüksek çıktı ama bir haftadır progestan igne ve fitil kullanıyorum.
Evet benim de 0.1 gibi bir deger cikti sonra progestan fitile basladim dusuk olmasi gerekiyor düsük olmazaa transfer yapamayiz demisti doktor

İnşallah canım umarım hayırlı haberler alırsın 🙏🏻 benim test günüm normalde yarın 12. Gün, yine de 8'inci gün yaptım dayanamayıp 46 çıktı sonuç umarım gelişmiştir bebeğim 🧿💜🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 yerleşme kanaması endişelendirdi biraz şimdi kesildi ama umarım dualarım benim de kabul olur 🙏🏻🧿💕
Benim ilk denemem. Gebelik testi yapmadan günümde direk kan testi vericem canım ama nedense içimde bir kıpırtı yok. Korkma yerleşme kanaması olan şeyler bebeğini sağlıkla hayirlisiyla kucağına alirsin inşallah ❣️

Ben idrar testi yaptığım gün kan da vermiştim, idrar negatif kan pozitif çıkmıştı. O yüzden çok stres yapmadan bekleyin gününüzü 🙏🏻🙏🏻 biliyorum zor benim de test günüm yarın hala sabırsızım 🧿💕💜💜💜

Evet benim de 0.1 gibi bir deger cikti sonra progestan fitile basladim dusuk olmasi gerekiyor düsük olmazaa transfer yapamayiz demisti doktor
Benim şuan 60in üstünde mesaj yazıp sordum ilaçların etki ettiğini gösteriyor iptal değil yazmış. Kafam çok karışık

Günaydın kızlar
3temmuz transfer günümdü 14 temmuzda 355 çıktı biliyorsunuz çok şükür💙 dr testi pazartesi tekrarlayalım demişti bugün dee 1012 çıktı 🤗 sizce ikiz olma durumu var mı tek 5.gün embriyosu AA kaliteydi🥰
Hayırlı olsun darısı başımıza. Benim de bugün transferim var da. Dün yapılan progesteron testim yüksek burada herkes iptal edildiğini yazmış yüksek olunca. Sizinki kaçtı hatirliyorsaniz yazarsanız çok sevinirim.

Back