2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bugün 8.gün kan versem çıkar mı sizce
İmplantasypn 5-7 gün içinde başlıyor 12-14 günde tamamlanıyor o yüzden pozitif olsa da tamamlanana kadar henüz kesin bi sonuç olmaz. Ben 8. Gün yaptım pozitif çıktı sevindim ama henüz kesinleşmedi diye de aynı tedirginlik devam ediyor. Karar senin :)

Doğru diyorsun en iyisi ben pazartesi günü yapiyim

Kızlar ara sıra karnımın alt bölümünde batmalar oluyor ara ara adet sancısı giriyor sonra belirtilerin hepsi bir anda kayboluyor. 10 temmuz transfer günüm

kızlar bence hiç idrar testi yapıp sürecinizi zorlaştırmayın, ben iyi kii yapmamışım diyorum çünkü idrarda çıkmasaydı kendimi kahreder olacağı varsa da o stres sıkıntıdan olmazdı gerçekten kendime iyi ki söz vermişim test günüme kadar bekledim ve kanda pozitifi gördüm çok şükür gerçi dünden beri dee heyecandan karnıma sancılar giriyor

Gözün aydın canım çok sevindim benimde bugün 8. Gün normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı çok şükür ama yarın akşam kan testi vericem yine de oradaki değeri görmek daha önemli tabi

Eklentiler

• 930cd89a-9d04-4d52-bf22-647a8c285025.jpeg
    135,9 KB · Görüntüleme: 38
Gözünaydın canım çok sevindim benimde 7 Temmuz senle aynı gün olduk ama benim 3.gün embriyosu senin 5.gün inşallah o yüzdendir benim çıkmamasının sebebi ya

Gözünaydın canım çok sevindim benimde 7 Temmuz senle aynı gün olduk ama benim 3.gün embriyosu senin 5.gün inşallah o yüzdendir benim çıkmamasının sebebi ya
Olabilir canım o yüzdendir bende hiç beklemiyordum erken test değildi çünkü deneyim bi dedim çift çizgiyi görsemde içim rahat değil yine de kanda görünce rahatlıcam sen yarın yaptıracak mısın kanda test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…