• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Yürüyüş yasak diye biliyorum 🙈

Benimde dondurulmuş embriyo ama bana neden transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler acaba ya başka vurulan yokmu catlatma iğnesi
Donmuş embriyo öncesi ya da sonrası hiç iğne olmadım ben. Bi önceki tedavimi başka bi doktor yapmıştı, aşırı hormon yüklemişti vücuduma saçma saçma, o da çatlatma kullanmamıştı

Kızlar hatırlarsınız ben transfer öncesi rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Genelde reglyden 1-2 gün öncesi zamanlarda olurum, pek rastladığım bir şey değil. Bu durum normal mi? İlaçlardan mı acaba? Doktoruma sormalı mıyım?

Kızlar hatırlarsınız ben transfer öncesi rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Genelde reglyden 1-2 gün öncesi zamanlarda olurum, pek rastladığım bir şey değil. Bu durum normal mi? İlaçlardan mı acaba? Doktoruma sormalı mıyım?
Doktor kontrolün ne zaman canım sor istersen bi

Back