• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Olabilir canım o yüzdendir bende hiç beklemiyordum erken test değildi çünkü deneyim bi dedim çift çizgiyi görsemde içim rahat değil yine de kanda görünce rahatlıcam 🤲 sen yarın yaptıracak mısın kanda test
Pazartesi yapacağım yada Salı ama erken gebelik yarın yapacağım varsa yarın artık çıkar zaten

Kızlar bugün eczaneye gittim ilacımı almak için , transfer sonrası evden ilk çıkışımdı. Gebelik testi de alayım dedim ama elim bir türlü gitmedi daha önceki aylarda yaptığım testlerin sonu hep hüsran olunca bunda da aynı şeyi yaşamaktan korktum . Cesur olamadım kan testin de öğrenmem en güzeli olacak 🙏🏻

Kızlar bugün eczaneye gittim ilacımı almak için , transfer sonrası evden ilk çıkışımdı. Gebelik testi de alayım dedim ama elim bir türlü gitmedi daha önceki aylarda yaptığım testlerin sonu hep hüsran olunca bunda da aynı şeyi yaşamaktan korktum . Cesur olamadım kan testin de öğrenmem en güzeli olacak 🙏🏻
En iyisini yapmışsın ben bir önceki transferinde erken test yapmıştım geri kalan tüm günlerim stres ve sıkıntı içinde geçti, şimdi günümden önce asla yapmam.

Benim test günümde Perşembe gunu canım bende test yapmadan direk kan vericem

Şimdi şöyle Dr. um dedi ki; tüp olarak donduruyoruz 1 tüpe 3 adette koyabiliyoruz 1 tüpe 1 adette koyabiliyoruz.
Ama tüpü dondurduk ve açtık; 3 yumurta içinden 1 tane koyacağız diğerlerini de kaybetme durumumuz olabilir(açıldığı için) bazen tekrardan dondurulmadan kaybedebiliyoruz dedi.
Riske atmayıp, 3 tane tek tek donduralım 2 tane de çift çift donduralım. Yani 5 tüp yapalım. 3 tüpün içinde 1 er tane embriyo var 2 tüpün içinde de 2şer tane embriyo var.
Ya bana hiç böyle anlatılmadı. İlk defa duyuyorum, nerede tedavi oluyorsunuz siz ? Ve hangi doktor

herkese merhaba, 3 temmuz transfer günüm aynı gün 10 saatlik yolculuğa çıkmak durumunda kaldım. Hic yatmadım diyebilirim evimde bile kalmıyorum o günden beri eğitim merkezindeyim. Çok şükür güzel sonuçlar aldım ama🤲🥹 10. Gün 232, 12. Gün 887 değerim. Doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Belirtilerim kasık ve bel ağrısı sürekli olarak. Aşırı rahatsızlık veren bir agrı degil ama huzursuz ediyor. 4 AA embriyo kalitesi demişlerdi kaçıncı gün onu bilmiyorum. Tek embriyo kondu. Ağrılar ne zaman hafifler acaba ve de benzer deger artışı yaşayan var mıı

Back