Canım benim de oldu baya bi karnım şişti hatta doktorum 2 tane ilaç yazdı. Bence doktorun ile görüş çok rahatsız edici düzeydeyseKızlar opu işleminden sonra alt karnım ağrıyor normal mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim de oldu baya bi karnım şişti hatta doktorum 2 tane ilaç yazdı. Bence doktorun ile görüş çok rahatsız edici düzeydeyseKızlar opu işleminden sonra alt karnım ağrıyor normal mi ?
Evet donmuşBenim 16. Gün oldu transfer. Senin de kontrol edip bir hafta içinde yapabilir yumurtlama durumuna bağlı olarak. Donmuş transfer mi?
Evet ilk defa polikistik overim 26 yaşındayım 2 yıllık evliyimİlk defa mı yaptırıyorsun
Pazartesi yapacağım yada Salı ama erken gebelik yarın yapacağım varsa yarın artık çıkar zatenOlabilir canım o yüzdendir bende hiç beklemiyordum erken test değildi çünkü deneyim bi dedim çift çizgiyi görsemde içim rahat değil yine de kanda görünce rahatlıcam sen yarın yaptıracak mısın kanda test
Hadi hayırlısı olsun canım yapınca haber verirsin güzel haberler inşallahPazartesi yapacağım yada Salı ama erken gebelik yarın yapacağım varsa yarın artık çıkar zaten
Amin inşallah dua et hayalim şu iki çizgiyi görmekHadi hayırlısı olsun canım yapınca haber verirsin güzel haberler inşallah
Evet inanılmaz bi açlıkKızlar sizde sürekli acıkıyor musunuz . Ya şimdiden çok acıkır oldum sabah uyanıyorum ama nasıl açım normalde kahvaltı bile yapmam yani açlık öyle hissetmezdim kolay kolay
Estrofem kullanıyorsanız kızlar o yapıyorCanım benim de oldu baya bi karnım şişti hatta doktorum 2 tane ilaç yazdı. Bence doktorun ile görüş çok rahatsız edici düzeydeyse
İnşallah yaaaBebişlerin yerleşmeye çalışıyor
Ederim canım tabi ki rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallahAmin inşallah dua et hayalim şu iki çizgiyi görmek
En iyisini yapmışsın ben bir önceki transferinde erken test yapmıştım geri kalan tüm günlerim stres ve sıkıntı içinde geçti, şimdi günümden önce asla yapmam.Kızlar bugün eczaneye gittim ilacımı almak için , transfer sonrası evden ilk çıkışımdı. Gebelik testi de alayım dedim ama elim bir türlü gitmedi daha önceki aylarda yaptığım testlerin sonu hep hüsran olunca bunda da aynı şeyi yaşamaktan korktum . Cesur olamadım kan testin de öğrenmem en güzeli olacak
Benim test günümde Perşembe gunu canım bende test yapmadan direk kan vericemKızlar bugün eczaneye gittim ilacımı almak için , transfer sonrası evden ilk çıkışımdı. Gebelik testi de alayım dedim ama elim bir türlü gitmedi daha önceki aylarda yaptığım testlerin sonu hep hüsran olunca bunda da aynı şeyi yaşamaktan korktum . Cesur olamadım kan testin de öğrenmem en güzeli olacak
Tebrikler canımGözün aydın canım çok sevindim benimde bugün 8. Gün normal gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı çok şükür ama yarın akşam kan testi vericem yine de oradaki değeri görmek daha önemli tabi
Yarın 17 Temmuz canımaminnn inşallaahh canım benimm temmuzun kaçı gibi tahminen?
Ya bana hiç böyle anlatılmadı. İlk defa duyuyorum, nerede tedavi oluyorsunuz siz ? Ve hangi doktorŞimdi şöyle Dr. um dedi ki; tüp olarak donduruyoruz 1 tüpe 3 adette koyabiliyoruz 1 tüpe 1 adette koyabiliyoruz.
Ama tüpü dondurduk ve açtık; 3 yumurta içinden 1 tane koyacağız diğerlerini de kaybetme durumumuz olabilir(açıldığı için) bazen tekrardan dondurulmadan kaybedebiliyoruz dedi.
Riske atmayıp, 3 tane tek tek donduralım 2 tane de çift çift donduralım. Yani 5 tüp yapalım. 3 tüpün içinde 1 er tane embriyo var 2 tüpün içinde de 2şer tane embriyo var.