2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Pazartesi yapacağım yada Salı ama erken gebelik yarın yapacağım varsa yarın artık çıkar zaten

Kızlar bugün eczaneye gittim ilacımı almak için , transfer sonrası evden ilk çıkışımdı. Gebelik testi de alayım dedim ama elim bir türlü gitmedi daha önceki aylarda yaptığım testlerin sonu hep hüsran olunca bunda da aynı şeyi yaşamaktan korktum . Cesur olamadım kan testin de öğrenmem en güzeli olacak

En iyisini yapmışsın ben bir önceki transferinde erken test yapmıştım geri kalan tüm günlerim stres ve sıkıntı içinde geçti, şimdi günümden önce asla yapmam.

Benim test günümde Perşembe gunu canım bende test yapmadan direk kan vericem

Ya bana hiç böyle anlatılmadı. İlk defa duyuyorum, nerede tedavi oluyorsunuz siz ? Ve hangi doktor

herkese merhaba, 3 temmuz transfer günüm aynı gün 10 saatlik yolculuğa çıkmak durumunda kaldım. Hic yatmadım diyebilirim evimde bile kalmıyorum o günden beri eğitim merkezindeyim. Çok şükür güzel sonuçlar aldım ama 10. Gün 232, 12. Gün 887 değerim. Doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Belirtilerim kasık ve bel ağrısı sürekli olarak. Aşırı rahatsızlık veren bir agrı degil ama huzursuz ediyor. 4 AA embriyo kalitesi demişlerdi kaçıncı gün onu bilmiyorum. Tek embriyo kondu. Ağrılar ne zaman hafifler acaba ve de benzer deger artışı yaşayan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…