- 22 Ağustos 2022
- 200
- 174
- 23
- 27
Bende bu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktıErken gebelik negatif çıktı yine başaramadık sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktıErken gebelik negatif çıktı yine başaramadık sanırım
Hayırlısı olsun bakalım kanda da negatif görürsek yola devam üzülme elbet bi gün olacakBende bu sabah erken gebelik yaptım negatif çıktı
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bende 3 Temmuz transfer oldum 12. Gün inanılmaz bir rahimde bıçak saplanmadı iğne batmadı gibi bir ağrı yaşadım yatınca geçiyordu sadece ayakta ve otururken batıyordu 10 dk içinde geçmişti uzanınca ama sonra sadece ara sıra nadir ağrılarım oluyor gün içinde şiddetli artarak devam eden ağrılarım yok artık pozitif gördükten sonra ağrılarım çok nadir hissediyorum her şey yolundadır içini ferah tut ben diyorum eee her şey normal şimdi hiç belirti yok öğrenmeden önce daha çok belirtim vardı diyorumherkese merhaba, 3 temmuz transfer günüm aynı gün 10 saatlik yolculuğa çıkmak durumunda kaldım. Hic yatmadım diyebilirim evimde bile kalmıyorum o günden beri eğitim merkezindeyim. Çok şükür güzel sonuçlar aldım ama 10. Gün 232, 12. Gün 887 değerim. Doktor tekrarlamana gerek yok dedi. Belirtilerim kasık ve bel ağrısı sürekli olarak. Aşırı rahatsızlık veren bir agrı degil ama huzursuz ediyor. 4 AA embriyo kalitesi demişlerdi kaçıncı gün onu bilmiyorum. Tek embriyo kondu. Ağrılar ne zaman hafifler acaba ve de benzer deger artışı yaşayan var mıı
Bugün kaçıncı günün canım ve kaçıncı gün embriyosuyduHayırlısı olsun bakalım kanda da negatif görürsek yola devam üzülme elbet bi gün olacak
9. gün bugün 3. gün embriyoBugün kaçıncı günün canım ve kaçıncı gün embriyosuydu
İnşallah test yanıltır beniKizlar idrar testlerine cok guvenmeyin.gününüz gelince kan testi yaptirin.Insallah pozitif sonuc alirsiniz.biliyorum simdi zaman sizin icin hic gecmeyecek ama bu yol bizim için biraz zor mükafatı güzel bir yol.Rabbim yardımcimiz olsun aratmadan acilen en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kan gününde test yapman daha sağlıklı olur canım9. gün bugün 3. gün embriyo
Canım fotoğraf çok net değil gibi ya da karanlık olduğu için tekrar mı çeksen acaba fotoğrafı var gibi geldi bana da ama fotoğraf görüntüsü net değilHayali çizgi değil dimi
Test gününe kadar sabret canım herkesin hormonları aynı olmuyor beta herkeste ilk başta yüksek seyretmiyor kana geçmesi idrara geçmesi zaman alabiliyor sabırCanım aydınlıkta hiç belli olmuyor bence ben kendi kendime görmek istediğim için şartları zorluyorum bir şey yok
Canım benim ilaç kullanım kağıdımda fitilden sonra 15 dk uzanın yazmışlar bende fitilden sonra 15 dk uzanıp yatıyorum sonra fitil zaten kabuğunu geri atıyor önemli olan ilacın yeteri miktarını akıyormuş vücut zaten hatta transferimin 4. Günüydü sanırım fitil attım 15 dk yatmama rağmen ilaç tamamen geri geldi fitil bile patlamamış gibiydi ama Allah’a şükür içimi ferah tuttum dış kabuğunu atıyor ama içindeki etken maddeyi vücut emiyor benceKızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda.sanki hepsi geri çıkıyor cocuk var öyle uzanıp bekleyemiyorum çogu zaman
Hepimizin öyle oluyo bence merak etme etki eder canımKızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda.sanki hepsi geri çıkıyor cocuk var öyle uzanıp bekleyemiyorum çogu zaman
Çarşamba kan verecemSen ne zaman kan vereceksin gününü bekleyecek misin bide bugün normal test mi yaptın erken gebelik mi
Kanda göreceğiz artık daha yapmam idrar testiKan gününde test yapman daha sağlıklı olur canım