Tebrikler canım benimde hiç belirtim yok valla, test günümü bekliorum heyecanlaSelam kızlar bugün mübarek gün cuma hepinize dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizebenimde 10. Günümdü daha öncede söyledim belirtim yoktu bu yüzden çok ağladım tutmadı diye bugün test verdim 317 pozitif belirtim yok diye h üzülmeyin yani bu ay hepimize çok uğurlu geldi
Öyle mi dediler sizin doktorlar? Ben sordum özellikle kilo aldım çünkü ve bi an önce yürüyüşe başlamak istiyorum, kalp atışını duyana kadar yapma dediler. Evim içinde hareket olabilir, arabadan inip bi yere yürüme olabilir, ama uzun süreli yürüyüş olmaz dediler.Öyle bişey yokyürüyüş önemli Rahime kan gitmesi için
Senin kaçıncı gün canım bide kaç embriyo kaçıncı gün embriyosu test falan yaptın mıBenimde hiç belirtim yok canım bekliyoruz bakalım günümüzün dolmasını
Bendede Pcos var canım opudan bir adet sonrası ikinci adetimde transfer olmuştumMerhaba kızlar opudan sonra kaç adet dönemi beklediniz transfer için Pcos var bende
Gönlünü ferah tut yerleşirken çektin sancıyı demekki yerleştikten sonra ağrı hissetmiyorsun demekİşler ters demek istedim * hafif hafif sancı illa olacak demek değil biliyorum ama daha önce olup, şimdi arada olmayınca sanki bebiş düşüyor gibi geliyorbi de yerleşme kanaması gördüm dün iyice paranoya yaptım
Canım benimde ilk günler kadar olmuyor ağrılarım hatta 8. Günden itibaren ağrılarım geçti bile diyebilirimİşler ters demek istedim * hafif hafif sancı illa olacak demek değil biliyorum ama daha önce olup, şimdi arada olmayınca sanki bebiş düşüyor gibi geliyorbi de yerleşme kanaması gördüm dün iyice paranoya yaptım
Yaklaşık kaç gün sonra olduBendede Pcos var canım opudan bir adet sonrası ikinci adetimde transfer olmuştum
Spor amaçlı değil normal yürüyüşleri diyorum benÖyle mi dediler sizin doktorlar? Ben sordum özellikle kilo aldım çünkü ve bi an önce yürüyüşe başlamak istiyorum, kalp atışını duyana kadar yapma dediler. Evim içinde hareket olabilir, arabadan inip bi yere yürüme olabilir, ama uzun süreli yürüyüş olmaz dediler.
sağol canım valla sen olmasan zor geçerdi bu süreç bilesin :)) herkese yardımcı oluyorsun Allah razı olsunCanım benimde ilk günler kadar olmuyor ağrılarım hatta 8. Günden itibaren ağrılarım geçti bile diyebilirim
burada cevap yazan herkes de öyle lütfen atlamış olmayım herkesten Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin :)sağol canım valla sen olmasan zor geçerdi bu süreç bilesin :)) herkese yardımcı oluyorsun Allah razı olsun
Rica ederim canım ne demek ilk denemede bende sürekli okuyordum araştırıyordum aynı hisleri yaşayınca insan anlıyorsağol canım valla sen olmasan zor geçerdi bu süreç bilesin :)) herkese yardımcı oluyorsun Allah razı olsun
Adetten itibaren 17. Günde canım üç kez kontrole gittim 4.sünde transferim olduYaklaşık kaç gün sonra oldu
Kaskı hala var canım .Canım şuan belirtim var mı benim 12. Gün resmen belirti kalmadı kaskı ağrılarım geçti bel ağrım geçti gibi çok nadir ağrı giriyor gidiyor sadece koku hassasiyeti ve hafif midem bulanıyor bulanmıyor arada kalmış gibi bir durum var
hayırlı olsun :) iyi görünüyor benceKızlar merhaba , 18 temmuzda transfer olacağım, bugün e2 500, progesteron 10,20 çıktı, normal mi sizce ? Doktoruma henüz ulaşamadım da sizin fikirlerinizi alayım dedim :)
ne var anlamadım :)Kaskı hala var canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?