- 11 Eylül 2022
- 329
- 220
- 23
- 35
Bilmiyorum ki canım ilkinde de verdiler bana transfer sonrası ben herkese oluyo sanmıştımTransferden sonra neden çatlatma iğnesi vuruyorlar çok şaşırdım sebebi nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canım ilkinde de verdiler bana transfer sonrası ben herkese oluyo sanmıştımTransferden sonra neden çatlatma iğnesi vuruyorlar çok şaşırdım sebebi nedir
Allah razı olsunBuradaki herkese namazda dua edicem yine Allah hepimize nasip etsin gerçekten çok yorulduk artık of oof
Aminn inşallah Rabbim hepimize müjdeli haberi yaşatsın inşallahAllah’ın izniyle inşallah pozitif görürsün canım
Ben çalışmıyorum canım evdeyim hep ama normal hayatıma devam ediyorum ilk iki gün iş yapmadım sadece normal ev işleri falan yapıyorum ağır iş yapmadanKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Ben işten izin aldım ama evde de sürekli yatmadım günlük ne iş varsa yaptım çok sakınmadım kendimiKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Ben normal hayatıma devam ediyorum. Transferin 5.Günü uçakla yolculuk yaptım 3 buçuk saat iki gündür gezdim bugünde çıkacağım dışarıKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
İnşallah hayırlısı olsun. Bugün 8. günİnşallah pozitif göreceksin canım yarın kaçıncı günün transferin
Kan testi ne zaman yapicaksin sen canım benimde 8.gun bugünİnşallah hayırlısı olsun. Bugün 8. gün
Canım ben transferden sonra 10 gün rapor aldım zaten hafta sonları çalışmıyorum. Şimdi pazartesi artık iş başı yapacağım inşallah evden çalışıyorum zaten 9 saat oturarak çalışacağım sorunsuz Allah’ın izniyle inşallah iş yerine ofise bir süre şuanlık gitmeyi düşünmüyorum en azından kalp atışını duyana kadar ya da tek kese mi çift kese mi onu öğrenene kadar. Evdeyken hiç ev işi yapmadım dışarı sadece yürüyüş yapmaya çıkıyorum çok fazla günlük hayatıma döndüm diyemem sadece hareket ediyorum kan akışı için kendimi yormuyorum zaten çok ayakta durunca ağrılarım oluyorKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Çarşamba günü 12. Günde yapıcamKan testi ne zaman yapicaksin sen canım benimde 8.gun bugün
İlkinde neden tutmadı sizceBilmiyorum ki canım ilkinde de verdiler bana transfer sonrası ben herkese oluyo sanmıştım
Ayakta durunca ağrı benim de böyle Allahııımm nolur olsun artıkCanım ben transferden sonra 10 gün rapor aldım zaten hafta sonları çalışmıyorum. Şimdi pazartesi artık iş başı yapacağım inşallah evden çalışıyorum zaten 9 saat oturarak çalışacağım sorunsuz Allah’ın izniyle inşallah iş yerine ofise bir süre şuanlık gitmeyi düşünmüyorum en azından kalp atışını duyana kadar ya da tek kese mi çift kese mi onu öğrenene kadar. Evdeyken hiç ev işi yapmadım dışarı sadece yürüyüş yapmaya çıkıyorum çok fazla günlük hayatıma döndüm diyemem sadece hareket ediyorum kan akışı için kendimi yormuyorum zaten çok ayakta durunca ağrılarım oluyor
Olur olur Allah’ın izniyle inşallahAyakta durunca ağrı benim de böyle Allahııımm nolur olsun artık
Transferden sonra avm ye gezmeye gidenlere hep hayranlıkla baktım hem cesaretlerine hem de ağrılarının olmamalarına hatta biri vardı transferden 2 saat sonra avm ye Alışveriş gitmişti helal olsun dedim keşke bende öyle olabilsem kafaya takmadan gezip dolaşsam insan bir kaç denemeden sonra hassaslaşıyor mu yoksa böyle kafaya mı takmamak gerek bilemiyorum ama hiçbir zaman öyle rahat olamayacağım maalesefAyakta durunca ağrı benim de böyle Allahııımm nolur olsun artık
Valla ben de ilk üç gün falan çoğunlukla yattım ama sonra valiz hazırlamam gerekti alacaklarım vardı derken mecbur hayata dönüş yaptım kafaya takmamak en iyisi ama yapamıyoruz. Ben geldim dedim belki Türkiye’de unuturum biraz ama olmuyor kendimi burda buldum yineTransferden sonra avm ye gezmeye gidenlere hep hayranlıkla baktım hem cesaretlerine hem de ağrılarının olmamalarına hatta biri vardı transferden 2 saat sonra avm ye Alışveriş gitmişti helal olsun dedim keşke bende öyle olabilsem kafaya takmadan gezip dolaşsam insan bir kaç denemeden sonra hassaslaşıyor mu yoksa böyle kafaya mı takmamak gerek bilemiyorum ama hiçbir zaman öyle rahat olamayacağım maalesef
Benim adet döngümün 23. Gününde yapıldı. 3. Güm embriyosu.Bnim 2. Adetim bugün başladı salı kontrol sonra transfer günü belli olcak genelde kaç gün sonra yapmışlardı transferi size
14. Günden sonra yapılıyor ama kontrole bağlı kan değerlerine bağlı hangi gün olacağıBnim 2. Adetim bugün başladı salı kontrol sonra transfer günü belli olcak genelde kaç gün sonra yapmışlardı transferi size
Ooo daha beklicem desenize zamanda geçmek bilmioBenim adet döngümün 23. Gününde yapıldı. 3. Güm embriyosu.
5. Gün olsaydı 25. Gün yapılacaktı