Sağlık ocakları da yapıyor ama geç çıkıyor canım ertesi gün yani normal hastanede yaptır,acillerde yaparÇarşamba günü 12. Günde yapıcam
Ben yurtdışında yaşıyorum burda sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba, yoksa acilde ya da hastanede mi yaptırmak gerek?
Bilmiyorum ki nasip değilmiş diye avuttuk işte kendimizi,bı sebep olmayınca daha mı zor oluyo bilmiyorum hiç bir sorun yok diyorlar ama olmuyor işteİlkinde neden tutmadı sizce
Evet evet benimki bi de donmuş transferdi o yüzden çatlatma iğnesi de yoktuSizin bu olay bana umut oluyor ya 5.gün embriyosu 8 gün daha 13.günde bile çıkmamış benim bugün 8.gün 3 de embriyo 11.gün çıkmaması normal bence
Yürüyüş yasak diye biliyorumKızlar bişey sorucam size bugün transferimin 4. Günü. Günlerinizi nasıl geciriyorsunuz sürekli evdemisiniz? Ben pazartesi günü işime basliycam biraz yürüyüşlere de başlığın diyorum pazartesi itibari ile siz ne düşünüyorsunuz, günlerinizi nasıl geciriyorsunuz?
Benimde dondurulmuş embriyo ama bana neden transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler acaba ya başka vurulan yokmu catlatma iğnesiEvet evet benimki bi de donmuş transferdi o yüzden çatlatma iğnesi de yoktu
Donmuş embriyo öncesi ya da sonrası hiç iğne olmadım ben. Bi önceki tedavimi başka bi doktor yapmıştı, aşırı hormon yüklemişti vücuduma saçma saçma, o da çatlatma kullanmamıştıBenimde dondurulmuş embriyo ama bana neden transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler acaba ya başka vurulan yokmu catlatma iğnesi
Benimde dondurulmuş bende de iğne yokEvet evet benimki bi de donmuş transferdi o yüzden çatlatma iğnesi de yoktu
Senin çatlatma iğnesinin adı ne? Tedavin nerede?Benimde dondurulmuş embriyo ama bana neden transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler acaba ya başka vurulan yokmu catlatma iğnesi
Dondurulmuş da neden çatlatma iğnesi var onu bende anlayamadımBenimde dondurulmuş embriyo ama bana neden transfer sonrası çatlatma iğnesi verdiler acaba ya başka vurulan yokmu catlatma iğnesi
Peki sabah yaptırsam da yine ertesi gün mü çıkar yoksa öğleden sonra çıkar mı?Sağlık ocakları da yapıyor ama geç çıkıyor canım ertesi gün yani normal hastanede yaptır,acillerde yapar
Doktor kontrolün ne zaman canım sor istersen biKızlar hatırlarsınız ben transfer öncesi rahim kalınlaştırma sürecindeyim. Bugün kahverengi akıntım oldu. Genelde reglyden 1-2 gün öncesi zamanlarda olurum, pek rastladığım bir şey değil. Bu durum normal mi? İlaçlardan mı acaba? Doktoruma sormalı mıyım?
Benim opudan sonraki ilk adetle olmuştu canım ama pcos değilim ama genelde 2 adet dönemi rahim dinlendirme yapan doktorlar varmışMerhaba kızlar opudan sonra kaç adet dönemi beklediniz transfer için Pcos var bende
Ovitrelle.izmirde oldum benSenin çatlatma iğnesinin adı ne? Tedavin nerede?
Bizim burda sabah yapsan da ertesi gün çıkıyor ama heryerde aynı mı onu bilemiyorum maalesef canım ya yakinsa bir sor istersenPeki sabah yaptırsam da yine ertesi gün mü çıkar yoksa öğleden sonra çıkar mı?
Soracam emin olmak için olmadı acilde yaptırırımBizim burda sabah yapsan da ertesi gün çıkıyor ama heryerde aynı mı onu bilemiyorum maalesef canım ya yakinsa bir sor istersen
Öyle bişey yokYürüyüş yasak diye biliyorum
Benimde hiç belirtim yok canım bekliyoruz bakalım günümüzün dolmasınıBu grupta hiç hiç belirtisi olmayıp pozitif gören varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?