Hayırlı olsun Transfer öncesi ilaca başlanılıyor ya ondan kaç gün sonra transfer oluyorBen de 8. Gün idrarda negatif gördüm sabah, öğlen kanda pozitif çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Transfer öncesi ilaca başlanılıyor ya ondan kaç gün sonra transfer oluyorBen de 8. Gün idrarda negatif gördüm sabah, öğlen kanda pozitif çıktı
Göğüslerim benimde sıfır etki hala bugün 13. Günüm artık onları takmıyorum leke de çok şükür gelmediGöğüsler bende de sıfır şişme sıfır ağrı, lekelenme de olmadı ama karnım ağrınca diyorum sanki adet olacam ama bisey yok batma da olmadı sadece adet başlangıcında ki hafif ağrı
Erken yapmışsın gibi geldi bana canım test gününe yakın yap bence 8. Gün test yapmak 3. Gün embriyosu için erkenŞimdi normal test yaptım yine negatif 3.gün embriyosu bugün 8.gün
Kontrolden 5-7 güne transfer olur bence canım, reglinin 15-22. Günleri aralığında transfer olabiliyor rahim kalınlığına bağlı değişiyor benim adetin 18. Günü oldu transferİnşallah benimde transfer olacak 8 9 gün önce adet oldum 2.günü ilaca başladım doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi pazartesi gidecem bu kontrolden kaç gün sonra transfer olunuyor
Evet canımAnladım canım sağol peki tuttu mu
Benim için de öyle geçen ayki transferimde vardı transferden sonraki günlerde ama adet gününe yakın kayboldu ve adet oldum o yüzden olmaması daha iyiGöğüslerim benimde sıfır etki hala bugün 13. Günüm artık onları takmıyorum leke de çok şükür gelmedi
İlk defa mı yaptırıyorsunİnşallah benimde transfer olacak 8 9 gün önce adet oldum 2.günü ilaca başladım doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi pazartesi gidecem bu kontrolden kaç gün sonra transfer olunuyor
Benim 16. Gün oldu transfer. Senin de kontrol edip bir hafta içinde yapabilir yumurtlama durumuna bağlı olarak. Donmuş transfer mi?İnşallah benimde transfer olacak 8 9 gün önce adet oldum 2.günü ilaca başladım doktor 10 gün sonra kontrole gel dedi pazartesi gidecem bu kontrolden kaç gün sonra transfer olunuyor
Benimde ilk transferimde göğüs ağrısı vardı ama bu gebelik oldu 6+4 de doğru ağrılar geçmeye başlayınca korkmuştum meğer boş gebelikmiş o yüzden akışına bıraktım göğüs belirtisi aramıyorumBenim için de öyle geçen ayki transferimde vardı transferden sonraki günlerde ama adet gününe yakın kayboldu ve adet oldum o yüzden olmaması daha iyi
Hmm herkeste farklı oluyor işte. Bin tane belirti okudum ama hiç belli olmuyor ne olacağı yarın erken gebelik testi yapıcam dua et banaBenimde ilk transferimde göğüs ağrısı vardı ama bu gebelik oldu 6+4 de doğru ağrılar geçmeye başlayınca korkmuştum meğer boş gebelikmiş o yüzden akışına bıraktım göğüs belirtisi aramıyorum
İnşallah pozitif göreceksin canım yarın kaçıncı günün transferinHmm herkeste farklı oluyor işte. Bin tane belirti okudum ama hiç belli olmuyor ne olacağı yarın erken gebelik testi yapıcam dua et bana
Canım çatlatma iğnesi vuralı 5 gün olmuş o yanıltıcı olabilir mi? Topiklerde araştır istersen çatlatma iğnesinin üzerinden belli bir süre geçmesi gerekiyormuş net sonuç için çatlatma iğnesi olmasa kesinlik söylenebilirdi ama iğneden dolayı kafanı karıştırmak doğru olmaz bence bir kaç gün daha bekle sonra yine idrar testi yap istersen bi araştır o süredeKızlar merhabaaa,7 temmuzda 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum.10 temmuzda ovitrelle çatlatma iğnesi vurmustum bugün 8.gunum ilk idrarla değil öğlen normal kaset test yaptım ama çok silik çıktı böyle olup pozitif gören var mı acaba.bu 2. Transferim ilki maalesef olmamıştı
Allah’ın izniyle inşallah pozitif görürsün canımOlabilir canım Etkisi 1 haftada geçer diyenlerde var ama bilemedim yaaa merak korku ne ararsan var pazartesi günü kan testi vericem inşallah bu sefer olmuştur
Sizin bu olay bana umut oluyor ya 5.gün embriyosu 8 gün daha 13.günde bile çıkmamış benim bugün 8.gün 3 de embriyo 11.gün çıkmaması normal benceBen de 8. Gün idrarda negatif gördüm sabah, öğlen kanda pozitif çıktı
Transferden sonra neden çatlatma iğnesi vuruyorlar çok şaşırdım sebebi nedirOlabilir canım Etkisi 1 haftada geçer diyenlerde var ama bilemedim yaaa merak korku ne ararsan var pazartesi günü kan testi vericem inşallah bu sefer olmuştur