İnşallah canım sonucu buraya da yaz lütfenMerhaba canım benimde çarşamba test günüm ama pazar kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sonucu buraya da yaz lütfenMerhaba canım benimde çarşamba test günüm ama pazar kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırız
Hep aynı saatte içiyorum alarm kurupya kizlar birsey sorucam estrofemi hep saati saatine mi içiyorsunuz ben bugün 17.00 te içmem gerekiyordu onunla progestan fitili unuttum ya saat 19.30 da içtim birsey olmaz dimi ya
Tamam canım yazarımİnşallah canım sonucu buraya da yaz lütfen
İNŞALLLAH benim de sizin gibi olur çok teşekkür ederim dua edin ne olurBenim de sebepsiz di canım ilkinde tuttu umut olsun sana sakın ümitsizliğe kapılma
Benim 5.gün embriyosu belki o yüzden 10 gün sonra diye tarih vermiş olabilirler sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? İNŞALLAH dua edelim birbirimizeBenim de 12 temmuz transfer tarihim ama bana test günü olarak 24 temmuz denildi.insallah hersey yolunda gider hamile oluruz
Bişey olmazzzEvwt 3 kez öyle iciyordum ama bugun unuttum
Fazla kilo kötü etkiliyor, 1-2 kilo vermeye çalışın ve özellikle şeker yememelisiniztransferde acaba kilo faktörü var mıdır ? Pkos um ve 70 kiloyum kiloluyum diye hissediyorum ve çabuk kilo veren biri değilim. Benim gibi olan var mı yaklaşık 10 gün falan sonra transfer olacağım
Peki inşallah o zaman dikkat edeceğim biraz daha zamanım varFazla kilo kötü etkiliyor, 1-2 kilo vermeye çalışın ve özellikle şeker yememelisiniz
siz kilolusunuz diye demiyorum bu arada orta kiloda olanlara da hep 1-2 kilo vermeyi öneriyorlar. Bi de protein ağırlıklı beslenme.Peki inşallah o zaman dikkat edeceğim biraz daha zamanım var
canım transferin 8.gününde benimkide buna benzer birşeydi ve ben adet olucam sanmıştım gün içinde peçeteyle sildikçe geldi sonra bitti çok şükür ve aşırı bel ağrım vardı o günHiç yerleşme kanaması gören oldu mu bu resme bakar mısınız lütfen
Aynı benim de 8. Günüm inşallah benimki de senin gibi gider çok teşekkür ederimmm ödüm koptu gerçekten de. Hemşireye sordum coraspini kes iğneye başlamamız gerekebilir dedi eğer şiddetlenirse. İnşallah tutunmaya devam eder bebişcanım transferin 8.gününde benimkide buna benzer birşeydi ve ben adet olucam sanmıştım gün içinde peçeteyle sildikçe geldi sonra bitti çok şükür ve aşırı bel ağrım vardı o gün
Ben de 5.gün embriyosuBenim 5.gün embriyosu belki o yüzden 10 gün sonra diye tarih vermiş olabilirler sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edildi? İNŞALLAH dua edelim birbirimize
kaçıncı gün kaç günlük embriyo başka belirtin var mı?Günaydınn kızlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahh
Bende dün geceden beri aşırı ayak yanması var öyle böyle değil alev atıyor
Şuana kadarki en büyük belirtim sanırım bu oldu
3. Gün embriyosu çift 12. Gün canım pozitifkaçıncı gün kaç günlük embriyo başka belirtin var mı?
Evet canım ayaklarının Altı ateş atıyor gibi oluyorGünaydınn kızlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahh
Bende dün geceden beri aşırı ayak yanması var öyle böyle değil alev atıyor
Şuana kadarki en büyük belirtim sanırım bu oldu