• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

a46c1a2f-6478-4291-af88-d65b62e0fca2.jpeg

Hiç yerleşme kanaması gören oldu mu bu resme bakar mısınız lütfen 🙏🏻

Eklentiler

• EB4A3FCD-7F61-40B9-BD9E-06E959A86D86.jpeg
    EB4A3FCD-7F61-40B9-BD9E-06E959A86D86.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 61
transferde acaba kilo faktörü var mıdır ? Pkos um ve 70 kiloyum kiloluyum diye hissediyorum ve çabuk kilo veren biri değilim. Benim gibi olan var mı yaklaşık 10 gün falan sonra transfer olacağım

transferde acaba kilo faktörü var mıdır ? Pkos um ve 70 kiloyum kiloluyum diye hissediyorum ve çabuk kilo veren biri değilim. Benim gibi olan var mı yaklaşık 10 gün falan sonra transfer olacağım
Fazla kilo kötü etkiliyor, 1-2 kilo vermeye çalışın 🙏🏻 ve özellikle şeker yememelisiniz

canım transferin 8.gününde benimkide buna benzer birşeydi ve ben adet olucam sanmıştım gün içinde peçeteyle sildikçe geldi sonra bitti çok şükür ve aşırı bel ağrım vardı o gün
Aynı benim de 8. Günüm 🙈🙏🏻 inşallah benimki de senin gibi gider çok teşekkür ederimmm 🧿 ödüm koptu gerçekten de. Hemşireye sordum coraspini kes iğneye başlamamız gerekebilir dedi eğer şiddetlenirse. İnşallah tutunmaya devam eder bebiş 🙏🏻🙏🏻❤️🥲

Günaydınn kızlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahh🤲🌸
Bende dün geceden beri aşırı ayak yanması var öyle böyle değil alev atıyor🔥
Şuana kadarki en büyük belirtim sanırım bu oldu🫣
kaçıncı gün kaç günlük embriyo başka belirtin var mı?

Günaydınn kızlarr güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahh🤲🌸
Bende dün geceden beri aşırı ayak yanması var öyle böyle değil alev atıyor🔥
Şuana kadarki en büyük belirtim sanırım bu oldu🫣
Evet canım ayaklarının Altı ateş atıyor gibi oluyor 😅

Back