- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok belirti olmadı açıkcası. Ara sıra batmalar oluyordu. İlk günden beri hissediyordum ama onu. Regl ağrısı lekelenme aşırı göğüs hassasiyeti olmadı pek diyebilirim. Olanları da hep ilaç etkisi diye düşündüm.kaçıncı gün kaç günlük embriyo başka belirtin var mı?
Bende bel ağrısı gibi değil de kuyruk sokumumda bi acı hissetme gibi vardıBenim bugün 9. Gün 3. Gün embriyosu
biraz adet ağrısı gibi oldu ve bel ağrısı yine
İnşallah bunlar bi belirtidir
Ay gerçekten alev cıkıyor sankiEvet canım ayaklarının Altı ateş atıyor gibi oluyor
Göğüsler bende de sıfır şişme sıfır ağrı, lekelenme de olmadı ama karnım ağrınca diyorum sanki adet olacam ama bisey yok batma da olmadı sadece adet başlangıcında ki hafif ağrıBende çok belirti olmadı açıkcası. Ara sıra batmalar oluyordu. İlk günden beri hissediyordum ama onu. Regl ağrısı lekelenme aşırı göğüs hassasiyeti olmadı pek diyebilirim. Olanları da hep ilaç etkisi diye düşündüm.
Aynen benimde ona benzer tek noktada gibiBende bel ağrısı gibi değil de kuyruk sokumumda bi acı hissetme gibi vardı
Canım herkeste farklı olabiliyor önceki transferimde de ağrılarım olmuştu benim ama ağrısı olmadan da hamile olan çok var tabi hayırlısı olsun inşallah sen ne zaman test yaptıracaksın
Canım daha çok erken hele 3. Gün embriyosu içim bence hiç yapma test test gününü bekle neden kendini strese sokuyorsunnŞimdi normal test yaptım yine negatif 3.gün embriyosu bugün 8.gün
Evett ona benzer birşey. Öyle bariz bir sancı ağrı olmadı bende. Ama hiç belirti aramamak lazım gerçekten ama insanın elinde olmuyor herkese göre değişiyor sıfır belirti ile pozitif gören de var bütün belirtilere rağmen negarif de.Göğüsler bende de sıfır şişme sıfır ağrı, lekelenme de olmadı ama karnım ağrınca diyorum sanki adet olacam ama bisey yok batma da olmadı sadece adet başlangıcında ki hafif ağrı
Yarın sabah tekrar yap benceŞimdi normal test yaptım yine negatif 3.gün embriyosu bugün 8.gün
Evet yarın erken gebelik yapıcamYarın sabah tekrar yap bence
Öncelikle çoooook amin Ya kesinlikle öyle aramamak lazım ama dayanamıyoruz ki sanki normal olsa belirti bekleyecektikEvett ona benzer birşey. Öyle bariz bir sancı ağrı olmadı bende. Ama hiç belirti aramamak lazım gerçekten ama insanın elinde olmuyor herkese göre değişiyor sıfır belirti ile pozitif gören de var bütün belirtilere rağmen negarif de.
Allahım hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallaahh
Normal testte çıkmayabilir zaten moralini bozma sakın. Bugün var mı bi değişiklik sende belirti olarakEvet yarın erken gebelik yapıcam
Yok maalesefNormal testte çıkmayabilir zaten moralini bozma sakın. Bugün var mı bi değişiklik sende belirti olarak
Benim 23 tane toplandı 14 tanesi sağlıklı döllendi ve donduruldu 9 gün önce adet oldum ve ilaca başladım pazartesi günü kontrole gidecem ve transfer olacak dua edin rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin emeğimizin karşılığını alırız inşallah benim rahmimde polip vardı ameliyatla alındı iki tüpüm kapalı aynı zamanda polikistik overim o yüzden tüp bebek tedavisine başladık buraya kadar güzel geldik inşallah bundan sonrası da iyi olurBenim de 5 mayıs da olduuuu. Kaç yumurta dondurdunuz
dur bakalım daha 8. Gündeyiz her an her şey olabilir :)Yok maalesef
Ben de 8. Gün idrarda negatif gördüm sabah, öğlen kanda pozitif çıktıŞimdi normal test yaptım yine negatif 3.gün embriyosu bugün 8.gün
Benim bugün 9. Gün 3. Gün embriyosu
biraz adet ağrısı gibi oldu ve bel ağrısı yine
İnşallah bunlar bi belirtidir