• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bende çok belirti olmadı açıkcası. Ara sıra batmalar oluyordu. İlk günden beri hissediyordum ama onu. Regl ağrısı lekelenme aşırı göğüs hassasiyeti olmadı pek diyebilirim. Olanları da hep ilaç etkisi diye düşündüm.
Göğüsler bende de sıfır şişme sıfır ağrı, lekelenme de olmadı ama karnım ağrınca diyorum sanki adet olacam ama bisey yok batma da olmadı sadece adet başlangıcında ki hafif ağrı

Göğüsler bende de sıfır şişme sıfır ağrı, lekelenme de olmadı ama karnım ağrınca diyorum sanki adet olacam ama bisey yok batma da olmadı sadece adet başlangıcında ki hafif ağrı
Evett ona benzer birşey. Öyle bariz bir sancı ağrı olmadı bende. Ama hiç belirti aramamak lazım gerçekten ama insanın elinde olmuyor🥲 herkese göre değişiyor sıfır belirti ile pozitif gören de var bütün belirtilere rağmen negarif de.
Allahım hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallaahh🤲🤲🤲

Evett ona benzer birşey. Öyle bariz bir sancı ağrı olmadı bende. Ama hiç belirti aramamak lazım gerçekten ama insanın elinde olmuyor🥲 herkese göre değişiyor sıfır belirti ile pozitif gören de var bütün belirtilere rağmen negarif de.
Allahım hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallaahh🤲🤲🤲
Öncelikle çoooook amin 🤲🏻🤲🏻 Ya kesinlikle öyle aramamak lazım ama dayanamıyoruz ki 😅 sanki normal olsa belirti bekleyecektik 😅

Benim de 5 mayıs da olduuuu. Kaç yumurta dondurdunuz🐣
Benim 23 tane toplandı 14 tanesi sağlıklı döllendi ve donduruldu 9 gün önce adet oldum ve ilaca başladım pazartesi günü kontrole gidecem ve transfer olacak dua edin rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin emeğimizin karşılığını alırız inşallah benim rahmimde polip vardı ameliyatla alındı iki tüpüm kapalı aynı zamanda polikistik overim o yüzden tüp bebek tedavisine başladık buraya kadar güzel geldik inşallah bundan sonrası da iyi olur

Back