• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

ya kizlar birsey sorucam estrofemi hep saati saatine mi içiyorsunuz ben bugün 17.00 te içmem gerekiyordu onunla progestan fitili unuttum ya :KK43: saat 19.30 da içtim :KK43: birsey olmaz dimi ya
Canım benim doktorum şu saatte iç falan demedi sabah akşam olarak istediğim saatte alıyorum

Yarın erken gebelikte çıkar mı sence varsa sizin kaçıncı gün ve kaç adet kaçıncı gün embriyosu
3. gün embriyosu yarın 8. gün oluyor varsa 9. Gün birazda olsa çıkar diye düşünüyorum. İlk iki transferimde 9. Gün ve 10. Günde yaptim negatif çıktı kan testim de negatif çıktı yani hiç pozitif görmedim.

Ayyy o kadar sevindim pozitif haberleri ardı ardına okuyunca darısı isteyen bekleyenlerin başına inşallah 🙏🏻 Allah’ım sen bizleri evlatlarımız kavuştur 🙏🏻bugün transfer olalı tam 1 hafta oldu çarşamba test günüm çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum inşallah bende pozitif yazarım buraya 🙏🏻🌸🌸
Sen de benle aynısın belirtin vaemı peki bide 3.gün embriyosu mu

Ayyy o kadar sevindim pozitif haberleri ardı ardına okuyunca darısı isteyen bekleyenlerin başına inşallah 🙏🏻 Allah’ım sen bizleri evlatlarımız kavuştur 🙏🏻bugün transfer olalı tam 1 hafta oldu çarşamba test günüm çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum inşallah bende pozitif yazarım buraya 🙏🏻🌸🌸
Merhaba canım benimde çarşamba test günüm ama pazar kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲🌸

Back