- 28 Eylül 2021
- 208
- 175
- 23
- 31
Maalesef negatifilk transfer nasıl sonuçlandi peki
Günde üç kere ise 8 saat arayla içmeniz gerek bütün ilaçlar o şekildedirya kizlar birsey sorucam estrofemi hep saati saatine mi içiyorsunuz ben bugün 17.00 te içmem gerekiyordu onunla progestan fitili unuttum yasaat 19.30 da içtim birsey olmaz dimi ya
Evwt 3 kez öyle iciyordum ama bugun unuttumGünde üç kere ise 8 saat arayla içmeniz gerek bütün ilaçlar o şekildedir
Test yapmayı düşünüyor musun yoksa kan testi mi yapacaksınBenim ilk transfer dondurulmuş
Bir iki saat gecse de iç bisey olmaz sonra yine aynı saatlerinden devam et. Ben de çarşamba yolculuk yaptığım için 2 saat sonra içtim mecburenEvwt 3 kez öyle iciyordum ama bugun unuttum
Tok mu içiyorsunuz pekiBir iki saat gecse de iç bisey olmaz sonra yine aynı saatlerinden devam et. Ben de çarşamba yolculuk yaptığım için 2 saat sonra içtim me
Dün erken yaptım çıkmadı bugün normal yaptım çıkmadı pazar günü kan yapacağım senTest yapmayı düşünüyor musun yoksa kan testi mi yapacaksın
Tok içiyorum benPeki aç tok farkediyor mu ?
Canım benim doktorum şu saatte iç falan demedi sabah akşam olarak istediğim saatte alıyorumya kizlar birsey sorucam estrofemi hep saati saatine mi içiyorsunuz ben bugün 17.00 te içmem gerekiyordu onunla progestan fitili unuttum yasaat 19.30 da içtim birsey olmaz dimi ya
İlaçların çoğu kullanım talimatı tok karnınaPeki aç tok farkediyor mu ?
Kacinci gununuzDün erken yaptım çıkmadı bugün normal yaptım çıkmadı pazar günü kan yapacağım sen
Ben sabah aç içiyorum uykumdan uyanıyorum çünkü kahvaltı sonra yapıyorum diğerleri de yari tok 8.00 16.00 00.00 da içiyorum saat aralıklarıTok mu içiyorsunuz peki
Ben hiç yapmadım yarın erken gebelik testi alıp pazar günü sabah yapmayı düşünüyorum zaten çarşamba da test günüm varsa çıkar herhalde birazda olsaDün erken yaptım çıkmadı bugün normal yaptım çıkmadı pazar günü kan yapacağım sen
Bugün transferin 7.günü 3.gün embriyosuKacinci gununuz
Yarın erken gebelikte çıkar mı sence varsa sizin kaçıncı gün ve kaç adet kaçıncı gün embriyosuBen hiç yapmadım yarın erken gebelik testi alıp pazar günü sabah yapmayı düşünüyorum zaten çarşamba da test günüm varsa çıkar herhalde birazda olsa
3. gün embriyosu yarın 8. gün oluyor varsa 9. Gün birazda olsa çıkar diye düşünüyorum. İlk iki transferimde 9. Gün ve 10. Günde yaptim negatif çıktı kan testim de negatif çıktı yani hiç pozitif görmedim.Yarın erken gebelikte çıkar mı sence varsa sizin kaçıncı gün ve kaç adet kaçıncı gün embriyosu
Sen de benle aynısın belirtin vaemı peki bide 3.gün embriyosu muAyyy o kadar sevindim pozitif haberleri ardı ardına okuyunca darısı isteyen bekleyenlerin başına inşallahAllah’ım sen bizleri evlatlarımız kavuştur bugün transfer olalı tam 1 hafta oldu çarşamba test günüm çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum inşallah bende pozitif yazarım buraya
Merhaba canım benimde çarşamba test günüm ama pazar kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırızAyyy o kadar sevindim pozitif haberleri ardı ardına okuyunca darısı isteyen bekleyenlerin başına inşallahAllah’ım sen bizleri evlatlarımız kavuştur bugün transfer olalı tam 1 hafta oldu çarşamba test günüm çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum inşallah bende pozitif yazarım buraya
5. Gün benim canım şuanda ara ara belim ağrıyor . Dün ve önceki günde sağ kasıkta ara ara hafif sancı oluyordu regli ağrısı gibi ama değil gibide bilemiyorumSen de benle aynısın belirtin vaemı peki bide 3.gün embriyosu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?