• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Canım benim çift 3. Gün embriyosu
11. Gün testim 362
Merhaba benimde 7 temmuzda transferim oldu pazar günü test vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi bende görürüm sanada hayırlı olsun çok sevindim erken olduğu için değer düşük gelebilir şu an ama moralini bozma
Aynı gün olmuşuz transfer kaçıncı gün embriyosu kaliteleri nasıl belirtileriniz varmı

5. Gün embriyosu 5ab kalitesi 2 tane embriyo transferi oldu bel ve kasık ağrım oluyor benim senin var mı belirtilerin
Bu benim ikinci transferim ilk transferimde iki tane embriyo transferi olmuştu bir tanesi tek yumurta ikizi bir tanesi tek kesedeydi toplamda üç tane olacaktı ama maalesef rahim ağzı açıldığından dolayı gelişmediler düştüler

5. Gün embriyosu 5ab kalitesi 2 tane embriyo transferi oldu bel ve kasık ağrım oluyor benim senin var mı belirtilerin
Bu benim ikinci transferim ilk transferimde iki tane embriyo transferi olmuştu bir tanesi tek yumurta ikizi bir tanesi tek kesedeydi toplamda üç tane olacaktı ama maalesef rahim ağzı açıldığından dolayı gelişmediler düştüler
Yok belirti bende

Pozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı 👀
öncelikle çok tebrik ederim, biraz erken yapmışsınız testi bu yüzden değer bu şekilde çıkmıştır ayrıca çok daha düşük çıkıp sağlıklı bir şekilde artanlar var vücuttan vücuda değişiyor siz içinizi ferah tutun şuan her şey yolunda 💕💕🧿🧿

öncelikle çok tebrik ederim, biraz erken yapmışsınız testi bu yüzden değer bu şekilde çıkmıştır ayrıca çok daha düşük çıkıp sağlıklı bir şekilde artanlar var vücuttan vücuda değişiyor siz içinizi ferah tutun şuan her şey yolunda 💕💕🧿🧿
Çok çok teşekkürler🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜

Canim bugün benimde hafif adet sancım başladı. Hamiş olan arkadaşlarımın neredeyse hiç biri belirti görmeden hamile olduklarını öğrendiler. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Back