Canım şuan belirtim var mı benim 12. Gün resmen belirti kalmadı kaskı ağrılarım geçti bel ağrım geçti gibi çok nadir ağrı giriyor gidiyor sadece koku hassasiyeti ve hafif midem bulanıyor bulanmıyor arada kalmış gibi bir durum varİnşallah. Yalan yok, çok isteriz bizAma yine de çok önemli değil. Önemli olan sağlıklı olması!
Canım herkeste farklı olabiliyor önceki transferimde de ağrılarım olmuştu benim ama ağrısı olmadan da hamile olan çok var tabi hayırlısı olsun inşallah sen ne zaman test yaptıracaksınCanim bugün benimde hafif adet sancım başladı. Hamiş olan arkadaşlarımın neredeyse hiç biri belirti görmeden hamile olduklarını öğrendiler. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Benimde 7 Temmuz 3. gün :)Bende 7 Temmuz cesaret edemiyorum 3.gün embriyosu benim ondan cesaret edemedim
Varmı belirtiBenimde 7 Temmuz 3. gün :)
Bazen hafif bel ağrısı oldu. Bugün de hafif regl başlangıç ağrısı gibi oldu geçti. Başka da bisey yok olumlu hissetmiyorum ama hayırlısıVarmı belirti
Nar suyu ya da nar rahim kalınlığı için iyi olur demişti hemşire arkadaşım kadın doğumda çalıştı çünkü. 2 ve 3 arasında çok fark var eminim kalınlaşacağına canımÇok teşekkür ederim bilgilendirme için. Estrofem 3 adete çıkardı benim de.. 4-5 gün içinde yükselir diye umut ediyorum. Bugün nar suyu da içmeye başladım. Katkısı olur inşallah.
Bende olumlu hissetmiyorum niye yaBazen hafif bel ağrısı oldu. Bugün de hafif regl başlangıç ağrısı gibi oldu geçti. Başka da bisey yok olumlu hissetmiyorum ama hayırlısı
Valla önceki iki transferimde de bisey hissetmediğimiz için bu da aynı olacak gibi geliyor bana tek fark bu dondurulmuş embriyo. Seninki de öyle mi?Bende olumlu hissetmiyorum niye ya
Benim ilk transfer dondurulmuşValla önceki iki transferimde de bisey hissetmediğimiz için bu da aynı olacak gibi geliyor bana tek fark bu dondurulmuş embriyo. Seninki de öyle mi?
Benim de sebepsiz di canım ilkinde tuttuMerhaba bende 7 temmuzda Yumurta toplama yaptırdım. 12 temmuzda da taze transfer oldum. Ayın 22 sini bekliyorum sebepsiz infertinite tanısı konuldu bana da. Dua edin ne olur benim için rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Benim de 12 temmuz transfer tarihim ama bana test günü olarak 24 temmuz denildi.insallah hersey yolunda gider hamile oluruzMerhaba bende 7 temmuzda Yumurta toplama yaptırdım. 12 temmuzda da taze transfer oldum. Ayın 22 sini bekliyorum sebepsiz infertinite tanısı konuldu bana da. Dua edin ne olur benim için rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
Al benden de o kadarBende olumlu hissetmiyorum niye ya
Seninde mi hiç yok belirtiAl benden de o kadar
Benim daha 2 gün belirtiden ziyada hissiyat yokSeninde mi hiç yok belirti
Olmaz bence ben hiç aynı saatlerde içmiyorum sabah öğle akşam şeklinde hangi saat denk gelirseya kizlar birsey sorucam estrofemi hep saati saatine mi içiyorsunuz ben bugün 17.00 te içmem gerekiyordu onunla progestan fitili unuttum yasaat 19.30 da içtim birsey olmaz dimi ya
ilk transfer nasıl sonuçlandi pekiValla önceki iki transferimde de bisey hissetmediğimiz için bu da aynı olacak gibi geliyor bana tek fark bu dondurulmuş embriyo. Seninki de öyle mi?
Peki aç tok farkediyor mu ?Olmaz bence ben hiç aynı saatlerde içmiyorum sabah öğle akşam şeklinde hangi saat denk gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?