- 22 Ağustos 2022
- 200
- 174
- 23
- 27
Canım benim çift 3. Gün embriyosu
11. Gün testim 362
Aynı gün olmuşuz transfer kaçıncı gün embriyosu kaliteleri nasıl belirtileriniz varmıMerhaba benimde 7 temmuzda transferim oldu pazar günü test vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi bende görürüm sanada hayırlı olsun çok sevindim erken olduğu için değer düşük gelebilir şu an ama moralini bozma
Sizi 3 gün dahil mi 11 yoksa transferden sonra mı 11Canım benim çift 3. Gün embriyosu
11. Gün testim 362
Transfer 3 TemmuzPozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfenben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
Yok belirti bende5. Gün embriyosu 5ab kalitesi 2 tane embriyo transferi oldu bel ve kasık ağrım oluyor benim senin var mı belirtilerin
Bu benim ikinci transferim ilk transferimde iki tane embriyo transferi olmuştu bir tanesi tek yumurta ikizi bir tanesi tek kesedeydi toplamda üç tane olacaktı ama maalesef rahim ağzı açıldığından dolayı gelişmediler düştüler
Belirti olmadan da pozitif çıkan çok var sakın öyle düşünme sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun testi normalde çarşamba günü ama dayanamıcam pazar günü yaptırıcam benYok belirti bende
öncelikle çok tebrik ederim, biraz erken yapmışsınız testi bu yüzden değer bu şekilde çıkmıştır ayrıca çok daha düşük çıkıp sağlıklı bir şekilde artanlar var vücuttan vücuda değişiyor siz içinizi ferah tutun şuan her şey yolundaPozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfenben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
Çok çok teşekkürleröncelikle çok tebrik ederim, biraz erken yapmışsınız testi bu yüzden değer bu şekilde çıkmıştır ayrıca çok daha düşük çıkıp sağlıklı bir şekilde artanlar var vücuttan vücuda değişiyor siz içinizi ferah tutun şuan her şey yolunda
Bende pazar kan vericemBelirti olmadan da pozitif çıkan çok var sakın öyle düşünme sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun testi normalde çarşamba günü ama dayanamıcam pazar günü yaptırıcam ben
Çok şükürkızlaaaarrrr çoook mutluyum transferimin 11.günü değerim 355,87 çıktı hamileyimmmmmm darısı sizlereAllahım çok güzel bir duyguymuş ağlamaktan bi hal oldum
Kesin ikiz yahu senin çok güzel artmış değerinKızlar, herkese tebriklerbebişler geliyor
Ben bu arada bugün tekrar kan verdim, 12 gün.
10 gün - 263 BHCG
12gün - 629 BHCG
Transferden sonra 11Sizi 3 gün dahil mi 11 yoksa transferden sonra mı 11
Haberleşiriz canım yine inşallah güzel haberler alırızBende pazar kan vericem
gözünüz aydın canım, pozitifler peşpeşe geliyor. darısı başımıza. allah tamamına erdirsin =)Kızlaarr 11. Gün değerim 362
Bende yoktu. 9 günü ilk belirti çıktı o da sancılar biraz . O kadar . Yoksa yoktu hiçYok belirti bende
İnşallah. Yalan yok, çok isteriz bizKesin ikiz yahu senin çok güzel artmış değerin
Canim bugün benimde hafif adet sancım başladı. Hamiş olan arkadaşlarımın neredeyse hiç biri belirti görmeden hamile olduklarını öğrendiler. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim5. Gün embriyosu 5ab kalitesi 2 tane embriyo transferi oldu bel ve kasık ağrım oluyor benim senin var mı belirtilerin
Bu benim ikinci transferim ilk transferimde iki tane embriyo transferi olmuştu bir tanesi tek yumurta ikizi bir tanesi tek kesedeydi toplamda üç tane olacaktı ama maalesef rahim ağzı açıldığından dolayı gelişmediler düştüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?