2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

5. Gün embriyosu 5ab kalitesi 2 tane embriyo transferi oldu bel ve kasık ağrım oluyor benim senin var mı belirtilerin
Bu benim ikinci transferim ilk transferimde iki tane embriyo transferi olmuştu bir tanesi tek yumurta ikizi bir tanesi tek kesedeydi toplamda üç tane olacaktı ama maalesef rahim ağzı açıldığından dolayı gelişmediler düştüler

Yok belirti bende

Pozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfen ben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
öncelikle çok tebrik ederim, biraz erken yapmışsınız testi bu yüzden değer bu şekilde çıkmıştır ayrıca çok daha düşük çıkıp sağlıklı bir şekilde artanlar var vücuttan vücuda değişiyor siz içinizi ferah tutun şuan her şey yolunda

Çok çok teşekkürler

Canim bugün benimde hafif adet sancım başladı. Hamiş olan arkadaşlarımın neredeyse hiç biri belirti görmeden hamile olduklarını öğrendiler. Üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…