2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Maşallah tüm bebişlere

Teşekkür ederim canımm senin 5. Gün embriyo suydu değil mi benimkiler 3

Selam kızlar bugün mübarek gün cuma hepinize dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize benimde 10. Günümdü daha öncede söyledim belirtim yoktu bu yüzden çok ağladım tutmadı diye bugün test verdim 317 pozitif belirtim yok diye h üzülmeyin yani bu ay hepimize çok uğurlu geldi

yaaa valla resmen cumanın bereketi yağıyoo maşallah hayırlı olsun canımm

Merhaba arkadaşlar , yorumlarınızı okudum hepinizi şimdiden tebrik ediyorum Allah kucağınıza aldığınızdaki mutluluğu da yaşatsın inşallah benim süreç geçen ay başladı transfer oldu ama tutmadı. Adet oldum tekrar başladık
. Şuan kontrol dönemindeyim. Estrofem içiyorum. Sizler nelere dikkat ettiniz bu süreçte ? Transfer öncesi ve sonrası ? Öncelikle nasip bu bebişler ama bizde elimizden geleni yapalım inşallah

Allah razı olsun bende belirti yok diye ağlıyorum ama baksanıza emrbiyo günüyle sayarsak anca 15.günde çıkmış

Canım ben bu sürece girdiğimden beri beslenmeme cok dikkat ediyorum vitamin takviyeleri vs. Transfer sonrasında da hateketlerime açıkcası çok dikkat ettim diyemem. Bazen unuttuğum zamanlar da oldu hatta 3. Gün önce unutup balkona tırnamandım kollarımla kendimi yukarı çekip ilk 3 gün yattım ama o da abartı şekilde değil. Sonraki günler normal hayatıma döndüm böylesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum sonuçta normal yolla hamile kalanlar hamile olduğunu bilmeden neler yapıyordur
Bol protein yedim. Lifli beslendim beyaz un tüketmedim çok az yemşimdir. mevsim sebze meyveleri yedim. Doktorum ananas demişti hergün onu yedim çip fındık badem fıstık tükettim bol bol. Dediğim gibi aşırı dikkat ettiğim birşey olmadı benim.

Tebriklerrr

Pozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfen ben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı

Pozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfen ben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
Canım kendini strese sokma gayet güzel değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan 2 günde bir yüzde 60 olarak katlanması ve artması endişelenme forumlarda bir sürü yorum var ilk ölçümlerinde 15 çıkıp şuan doğurmuş olan önemli olan sağlıkla değerin artması içini ferah tut

herkese merhaba, mesajlarınızı okudum pozitif gören arkadaşlarımı çok tebrik ederim önce çok güzel bir 9 ay sonra da bebişinizle musmutlu sağlıklı nice yıllar diliyorum kızlar
Bende çarşamba günü transfer oldum transfer gününü saymazsam bugün 2.günüm haftaya bende test yapacağım hamile olan arkadaşlarım benim için de dua eder misiniz

Merhaba benimde 7 temmuzda transferim oldu pazar günü test vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi bende görürüm sanada hayırlı olsun çok sevindim erken olduğu için değer düşük gelebilir şu an ama moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…