- 22 Ağustos 2022
- 200
- 174
- 23
- 27
Kan vermiyim dimi erkenÜmitsizlik yok. Bu forumda biri demişti hiçbir belirtisi olmadı ve şu an bebeği kucağında.kişiye göre belirtiler değişiyor
Maşallah tüm bebişlereOyy maşallah sağlıkla ilerlesin kuzum önemli olan obenim de çift transfer 11. Gün 782 beta hcg değerim çıktı tabi bu ikiz ya da değil demek değil. Bu topiklerde Okuduklarımdan değeri az başlayıp çift kese görende varmış değeri yüksek başlayıp tek kese görende varmış Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin de tek çift cinsiyet bunlar sonraki işler
Teşekkür ederim canımm senin 5. Gün embriyo suydu değil mi benimkiler 3Oyy maşallah sağlıkla ilerlesin kuzum önemli olan obenim de çift transfer 11. Gün 782 beta hcg değerim çıktı tabi bu ikiz ya da değil demek değil. Bu topiklerde Okuduklarımdan değeri az başlayıp çift kese görende varmış değeri yüksek başlayıp tek kese görende varmış Allah’ın izniyle sağlıkla ilerlesin de tek çift cinsiyet bunlar sonraki işler
Maşallah o zaman Olabilir kuzum gönlünden geçen olsun inşallahTeşekkür ederim canımm senin 5. Gün embriyo suydu değil mi benimkiler 3
Merhaba sonucunuz çıktımıcanım ben de 1. adet sürecimle oldum 3 temmuzda transferim oldu yarın test günüm hayırlı sonuçlarla karşılaşırız inşallah
Bugünnn ne bereketli gün maşallahKızlaarr 11. Gün değerim 362
Bence herkese uğurlı geldiKızlar şu temmuz ayı hepimize uğurlu gelsin inşallah ya negatif yok galiba dimi
maşallah canımmmmmKızlaarr 11. Gün değerim 362
yaaa valla resmen cumanın bereketi yağıyoo maşallahSelam kızlar bugün mübarek gün cuma hepinize dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizebenimde 10. Günümdü daha öncede söyledim belirtim yoktu bu yüzden çok ağladım tutmadı diye bugün test verdim 317 pozitif belirtim yok diye h üzülmeyin yani bu ay hepimize çok uğurlu geldi
sabah kan verdim canım 355 sonucum çok şükürMerhaba sonucunuz çıktımı
Allah razı olsun bende belirti yok diye ağlıyorum ama baksanıza emrbiyo günüyle sayarsak anca 15.günde çıkmışSelam kızlar bugün mübarek gün cuma hepinize dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizebenimde 10. Günümdü daha öncede söyledim belirtim yoktu bu yüzden çok ağladım tutmadı diye bugün test verdim 317 pozitif belirtim yok diye h üzülmeyin yani bu ay hepimize çok uğurlu geldi
Canım ben bu sürece girdiğimden beri beslenmeme cok dikkat ediyorum vitamin takviyeleri vs. Transfer sonrasında da hateketlerime açıkcası çok dikkat ettim diyemem. Bazen unuttuğum zamanlar da oldu hatta 3. Gün önce unutup balkona tırnamandım kollarımla kendimi yukarı çekipMerhaba arkadaşlar , yorumlarınızı okudum hepinizi şimdiden tebrik ediyorumAllah kucağınıza aldığınızdaki mutluluğu da yaşatsın inşallah benim süreç geçen ay başladı transfer oldu ama tutmadı. Adet oldum tekrar başladık
. Şuan kontrol dönemindeyim. Estrofem içiyorum. Sizler nelere dikkat ettiniz bu süreçte ? Transfer öncesi ve sonrası ? Öncelikle nasip bu bebişler ama bizde elimizden geleni yapalım inşallah
TebriklerrrSelam kızlar bugün mübarek gün cuma hepinize dua ettim inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizebenimde 10. Günümdü daha öncede söyledim belirtim yoktu bu yüzden çok ağladım tutmadı diye bugün test verdim 317 pozitif belirtim yok diye h üzülmeyin yani bu ay hepimize çok uğurlu geldi
Canım kendini strese sokma gayet güzelPozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfenben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
Canım benim çift 3. Gün embriyosuPozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfenben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
Merhaba benimde 7 temmuzda transferim oldu pazar günü test vermeyi düşünüyorum bakalım inşallah pozitifi bende görürüm sanada hayırlı olsun çok sevindim erken olduğu için değer düşük gelebilir şu an ama moralini bozmaPozitif görenler transfer tarihleri ve test sonuçlarını yazabilir mi lütfenben endişelendim sanki değerim hafif düşük gibi, transferim 6 Temmuz, test bugün yaptım 8. Gün 46.2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?