- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Çok şükür inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıklaŞubat ayında olmuştum ben, bizde de sperm kaynaklı sorunumuz ilkinde tutmadı 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti, sonra ben hiç sra vermeden ikinci transferi yaptırdım aynı ilkiyle aynı embriyolar transfer edildi teki tuttu bugün kese ve az da olsa kalp atışını duydum çok şükür
Amin Amin !!canım senin baya şansın yüksekmiş erkenden pozitifi de görürsün inşallahAllahım yüzümüzü güldürsün
Bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun bebeklerine dilerim kiiiÇok şükür inşallah kucağınıza da alırsınız sağlıkla
Hayırlı güzel pozitif Sonuçlara inşallah meslektaşım ben de hemşireyim Bingöl’deyizben de hemşireyim kızlar , kars görev yerimiz ailem istanbulda diye istanbulda tedavi olalım dedik geçen hafta izin günlerimden kullandım da bugün 10 gün rapor aldım ben deepozitif sonuçları alırım da inşallah raporların devamı gelirrrr
geçmiş olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın. sonda neden takıldı? ilk kez duyuyorum =/Doğruyu söylemek gerekirse acı hissettim. İdrara sikisamadigim için sonda takıldı. Ara sıra 15 dakika kadar yurumemi söylediler bana kalkıp ara sıra yürüyorum bende. Lavaboya bir buçuk saat sonra çıktım
ay hadi inşallah =)Ay sanki böyle peş peşe pozitifler gelecek gibi hissediyorum kızlar
tebrik ederim, allah kucağına da almayı nasip etsin canım.Kızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
Süperrrr Allah devamlılığını getirsin inşallah harika bir haber canımKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
Abo üçüz olursa nolcakAmin Amin !!İnşallah.
Başka doktor bana doğal, bir tane yaptırmak isterdi. Ama başka doktorla konuşup , gençsin , sağlık konusu hiç bir sorun yok, düşük yoktu, rahımın mükemmel 3 tane koyabiliriz dedi. Karar sende
yaaaa maşallahhh çooook sevindim canım benimKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
İdrara fazla sıkışık değilmisim canım ben. O yüzden sondayla karnımın içine sıvı enjekte ettiler. Birde birinci günüm ama ara ara yürü dediler bana bende yürüyorum umarım yanlış yapmiyorumdurgeçmiş olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın. sonda neden takıldı? ilk kez duyuyorum =/
Ya canım benim Rabbim saglikla hayırlısıyla kucağına almani nasip etsinKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
Ayyy çokk güzellll maşallahhh gözünüz aydınKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
Aaaaaaa. Ağlıyorum canım . O kadar mutluyum ki. Yaaaa bütün kadınlar öyle mutlu olsunKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
İşte bu harikaaKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
Olsun canım olsun. Sağlık olsun yeterAbo üçüz olursa nolcaküçü aynı anda ağlar acıkır Allah kolaylık versin şimdiden
Canımm çok sevindimKızlar inanamıyorum. Pozitif.. 173 çıkmış bhcg.... Allah'ıma çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?