2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhaba Histereskopiyi ne zaman olmuştunuz acaba bende mikroçipli tüp bebek yaptırdım şu an donduruldular transfer bekliyoruz bizde sorun yumurta kalitesizliği ilk deneme tuttu mu

Ben evden çalışıyorum ama doktorum zaten ilk 3 gün güzelce dinlenmelisin sonra günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter dedi
Bende evden çalışıyorum aslında ama 10 gün rapor aldım her ihtimale stres yapmayayım diye

ben de hemşireyim kızlar , kars görev yerimiz ailem istanbulda diye istanbulda tedavi olalım dedik geçen hafta izin günlerimden kullandım da bugün 10 gün rapor aldım ben dee pozitif sonuçları alırım da inşallah raporların devamı gelirrrr

Amin inşallah pozitifle sonuçlansın güzel sürecin canım

Ayy hadi inşallah 3 tane embriyo şans daha yüksek harika
Ben açıkçası ikizler istiyorum, o yüzden 3 isterdim. İki embriyo 5aa ve üçüncü 3bb kalite olarak. Ama aynı zaman daha yüksek şans olsun diye. Doktorlar çok uğraştı benimle. İnanılmaz bir iş yaptılar.

Burda olduğumda çok mutluyum şimdi, bu websayfada.

Merhaba Histereskopiyi ne zaman olmuştunuz acaba bende mikroçipli tüp bebek yaptırdım şu an donduruldular transfer bekliyoruz bizde sorun yumurta kalitesizliği ilk deneme tuttu mu
Şubat ayında olmuştum ben, bizde de sperm kaynaklı sorunumuz ilkinde tutmadı 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti, sonra ben hiç sra vermeden ikinci transferi yaptırdım aynı ilkiyle aynı embriyolar transfer edildi teki tuttu bugün kese ve az da olsa kalp atışını duydum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…