- 7 Temmuz 2023
- 87
- 199
- 8
- 30
Çarşamba canım. Bana 3 embriyo koydular , gerçekten umudum yüksek. Ama bakalımYarın bize de haber verinnn
Ayy hadi inşallah 3 tane embriyo şans daha yüksek harikaÇarşamba canım. Bana 3 embriyo koydular , gerçekten umudum yüksek. Ama bakalım
Ben evden çalışıyorum ama doktorum zaten ilk 3 gün güzelce dinlenmelisin sonra günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter dediBu sürede çalışan işe giden var mı ? Varsa rapor mu aldınız?
zor olmuş gibi ama sonu güzel olur inşallah canımDoğruyu söylemek gerekirse acı hissettim. İdrara sikisamadigim için sonda takıldı. Ara sıra 15 dakika kadar yurumemi söylediler bana kalkıp ara sıra yürüyorum bende. Lavaboya bir buçuk saat sonra çıktım
İnşallah canım benim sağlıkla kucağına al hepsiniÇarşamba canım. Bana 3 embriyo koydular , gerçekten umudum yüksek. Ama bakalım
Merhaba Histereskopiyi ne zaman olmuştunuz acaba bende mikroçipli tüp bebek yaptırdım şu an donduruldular transfer bekliyoruz bizde sorun yumurta kalitesizliği ilk deneme tuttu muBenim sadece poliplerim vardı şubat ayında histeroskopi oldum bende onun dışında ekstra bir sağlık problemim yok çok şükür rahimde şuan çok iyi doktor en son transferde tam bizim olmasını istediğimiz rahim sağlığında ve görüntüsünde demişti hatta hemşiresini çağırıp göstermişti olması gereken rahim görüntüsü bu en ideali diye. Önceki transferimde de öyleydi ama sperm kaynaklı sorunumuz olduğu için rahim ne kadar iyi olursa olsun embriyo genetikte iyi olmayınca tutunma olmamıştı
İnşallah canım benim teşekkür ederimzor olmuş gibi ama sonu güzel olur inşallah canım
Bende evden çalışıyorum aslında ama 10 gün rapor aldım her ihtimale stres yapmayayım diyeBen evden çalışıyorum ama doktorum zaten ilk 3 gün güzelce dinlenmelisin sonra günlük hayatına dönebilirsin ağır kaldırma ani hareketler yapma yeter dedi
hadi hayırlı sonuçlar gelsin canımmmmKan verdimkalbim güp güp 10. Günü bugün transferimin
Amannnıınn ne zaman çakacak sonuçKan verdimkalbim güp güp 10. Günü bugün transferimin
Amin inşallah pozitifle sonuçlansın güzel sürecin canımben de hemşireyim kızlar , kars görev yerimiz ailem istanbulda diye istanbulda tedavi olalım dedik geçen hafta izin günlerimden kullandım da bugün 10 gün rapor aldım ben deepozitif sonuçları alırım da inşallah raporların devamı gelirrrr
canım senin baya şansın yüksekmiş erkenden pozitifi de görürsün inşallahÇarşamba canım. Bana 3 embriyo koydular , gerçekten umudum yüksek. Ama bakalım
Ayyy 2 saate çıkar dediler acilde verdimAmannnıınn ne zaman çakacak sonuçbizi hemen haberdar et hadi hayırlısı inşallah
O 2 saat geçmez şimdi heyecandan güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAyyy 2 saate çıkar dediler acilde verdim
Ayyyy hadi bakalımmm sevinelim posttaki herkese hamilelikkkkler gelsinn inşallahhKan verdimkalbim güp güp 10. Günü bugün transferimin
Ben açıkçası ikizler istiyorum, o yüzden 3 isterdim. İki embriyo 5aa ve üçüncü 3bb kalite olarak. Ama aynı zaman daha yüksek şans olsun diye. Doktorlar çok uğraştı benimle. İnanılmaz bir iş yaptılar.Ayy hadi inşallah 3 tane embriyo şans daha yüksek harika
Şubat ayında olmuştum ben, bizde de sperm kaynaklı sorunumuz ilkinde tutmadı 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti, sonra ben hiç sra vermeden ikinci transferi yaptırdım aynı ilkiyle aynı embriyolar transfer edildi teki tuttu bugün kese ve az da olsa kalp atışını duydum çok şükürMerhaba Histereskopiyi ne zaman olmuştunuz acaba bende mikroçipli tüp bebek yaptırdım şu an donduruldular transfer bekliyoruz bizde sorun yumurta kalitesizliği ilk deneme tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?