2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Anladım evet siz iyi yapmışsınız çekilerek inşallah pozitifi görürüm bende

Kızlar bu yemek borusu ağrısı beni fena yaptı yanıyor su bile içmekte zorlanıyorum bunun için doktora gitsem ilaç kullanamam ki boşuna olacak gerçekten canım çok yanıyor çok moralim bozuk ne yapsam bilemedim

ben de deee halaa hiç belirti yok sen de yine biraz bişeyler varmış
Ben de 15 haziransa transfer oldum 12 gun sonra test gunumdu 11. Gunde evde kendm kaset testle hamile oldugumu ogrendim transferde o gune kadar gecen surede hicbir belirti yasamadim sadece 5, gunde göğüslerim sismeye basladi yanlardan agriyordu ki bu benim adet oncesi belirtilerimdendir adet olucam sandim ama ilaclarda ayni etkiyi yapiyor ozellikle progestan ben hem ignesini hemde fitil seklinde kapsuluni kullandim demem o ki belirti aramayin Allah hayirlisini nasip etsin cunlemize

transfer sonrası 5.günüm zaman geçmiyor, hiç bir belirtim de yok 14 temmuza kadar nasıl sabredip bekliceksem artık
Ay , benim bugün 8 gün. Belirtim kasik gibi vardı iki gün, ama yani aşırı çok değil. Normal günlük şeyler olabilir. Düşünmemeyi çalışıyorum, kafam dağıtmaya çalışıyorum, ama artık bugün sabırsızlık yapıyorum. Çarşamba kan vereceğim. 10cu gün olacak. 14 beklemek zorunda değilim . Burda bir kadın 5ci günde yaptı be pozitif gösterdi. Ne diyim. Yarın da istiyorum ama kontrol etmeyi çalışıyorum. Hepimize bol şans diliyorum

Kaçıncı gün oldu? Korkuyorsun, ama korku unut direk. Kendini zorla. Allahım, ne kadar zor kadın olmak
Transferle beraber 8. Gün 3temmuzda transfer olmuştu. Aynı olan arkadaşlar vardı yapanlar pozitif çok sevindik ama ben cesaret edemedim idrar çıkar mı bilemiyorum yapmak istiyorum

Transferle beraber 8. Gün 3temmuzda transfer olmuştu. Aynı olan arkadaşlar vardı yapanlar pozitif çok sevindik ama ben cesaret edemedim idrar çıkar mı bilemiyorum yapmak istiyorum
Evet, biz beraber yaptık. Ben saat 4:30 yaptım. Çarşamba kan vereceğim direk. Testle uğraşmak istemiyorum. Çünkü pozitif bile olsa negatif gösterebilir . Erken . Ama kan en kesin bir şey ! Yapalım beraber çarşamba günü

Teşekkür ediyorum, size de hayırlı olsun inşallah, umarım en güzel en hayırlı sonuçları alırız hep birlikte Fiyatlar sürekli artıyor, herkes için tek duam daha fazla yıpranmadan sağlıklı, hayırlı bebeklerimizin olması

Bu sürede çalışan işe giden var mı ? Varsa rapor mu aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…