- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Anladım evet siz iyi yapmışsınız çekilerek inşallah pozitifi görürüm bendeBence de gerek yok canım ben de ilk kez doğal yolla gebe kaldım sonra kalbi durdu bir kaç aya hsg çekilmiştim hsg çekildikten 1.5 sene sonra tüp bebek ilk denemeyi yaptık boş gebelik oldu düştük yaptıktan sonra 5 ay geçti tekrar hsg çekildim 2 ay sonra 2. Transfer oldu ama benim 2. Hsg çektirme nedenim tüp bebek kürtajsız düştü bir de doktor 2. Transfer öncesi emin olmak istedi rahim be tüpler temiz mi diye ama yeni de histeroskopi olduysanız bence de gerek yok gibi
Canım selam nasılsın oldun mu transferKızlar yarın transferim varda kabak çekirdeği ceviz fındık badem alıcam. Kuru kaysi hakkında bir bilgim yok yenmeli
Evet canım oldum annemdeyim yatıyorum şuanCanım selam nasılsın oldun mu transfer
Ben de 15 haziransa transfer oldum 12 gun sonra test gunumdu 11. Gunde evde kendm kaset testle hamile oldugumu ogrendim transferde o gune kadar gecen surede hicbir belirti yasamadim sadece 5, gunde göğüslerim sismeye basladi yanlardan agriyordu ki bu benim adet oncesi belirtilerimdendir adet olucam sandim ama ilaclarda ayni etkiyi yapiyor ozellikle progestan ben hem ignesini hemde fitil seklinde kapsuluni kullandim demem o ki belirti aramayin Allah hayirlisini nasip etsin cunlemizeben de deee halaa hiç belirti yoksen de yine biraz bişeyler varmış
Amin Allah’ın izniyle inşallah pozitif görürsünAnladım evet siz iyi yapmışsınız çekilerek inşallah pozitifi görürüm bende
Nasılsın nasıl geçtiEvet canım oldum annemdeyim yatıyorum şuan
Ay , benim bugün 8 gün. Belirtim kasik gibi vardı iki gün, ama yani aşırı çok değil. Normal günlük şeyler olabilir. Düşünmemeyi çalışıyorum, kafam dağıtmaya çalışıyorum, ama artık bugün sabırsızlık yapıyorum. Çarşamba kan vereceğim. 10cu gün olacak. 14 beklemek zorunda değilim . Burda bir kadın 5ci günde yaptı be pozitif gösterdi. Ne diyim. Yarın da istiyorum ama kontrol etmeyi çalışıyorum. Hepimize bol şans diliyorumtransfer sonrası 5.günüm zaman geçmiyor, hiç bir belirtim de yok14 temmuza kadar nasıl sabredip bekliceksem artık
Kaçıncı gün oldu? Korkuyorsun, ama korku unut direk. Kendini zorla. Allahım, ne kadar zor kadın olmakBen hala cesaret edemwdim test yapmaya korkuyorum.
Transferle beraber 8. Gün 3temmuzda transfer olmuştu. Aynı olan arkadaşlar vardı yapanlar pozitif çok sevindik ama ben cesaret edemedim idrar çıkar mı bilemiyorum yapmak istiyorumKaçıncı gün oldu? Korkuyorsun, ama korku unut direk. Kendini zorla. Allahım, ne kadar zor kadın olmak
Aynı ben! Sohbet ediyorum, biraz dışarı çıkıyorum, çalışıyorum , okuyorum ama zaman geçmiyorrrrr. Normal hayat çok hızlı gidiyor, ama bu 10 gün geçmiyor .ben de günümü beklemek istiyorum valla erken test yapıp da üzülmek streslemek istemiyorum ama saniyeler geçmiyor
Doğruyu söylemek gerekirse acı hissettim. İdrara sikisamadigim için sonda takıldı. Ara sıra 15 dakika kadar yurumemi söylediler bana kalkıp ara sıra yürüyorum bende. Lavaboya bir buçuk saat sonra çıktımNasılsın nasıl geçtipozitif olacak inşallah
Evet, biz beraber yaptık. Ben saat 4:30 yaptım. Çarşamba kan vereceğim direk. Testle uğraşmak istemiyorum. Çünkü pozitif bile olsa negatif gösterebilir . Erken . Ama kan en kesin bir şey ! Yapalım beraber çarşamba günüTransferle beraber 8. Gün 3temmuzda transfer olmuştu. Aynı olan arkadaşlar vardı yapanlar pozitif çok sevindik ama ben cesaret edemedim idrar çıkar mı bilemiyorum yapmak istiyorum
Teşekkür ediyorum, size de hayırlı olsun inşallah, umarım en güzel en hayırlı sonuçları alırız hep birlikteŞimdiden sürecin hayırlı olsun inşallah canımilk transferim boş gebelik oldu kalan 4 embriyomu dondurduk dondurma ücreti Ekim 2022 tarihinde 5000 tl verdik. ikinci transfer ücretim temmuz 2023 tarihinde 14.000 TL ilaçlar hariç tuttu. Normalde 3 ay önce 9.000 tl denilmişti ama 3 ayda fiyatlar yenilenince 14.000 tl ye 2. Transferi oldum tabi merkeze göre değişir
Benimde saat 4.30Evet, biz beraber yaptık. Ben saat 4:30 yaptım. Çarşamba kan vereceğim direk. Testle uğraşmak istemiyorum. Çünkü pozitif bile olsa negatif gösterebilir . Erken . Ama kan en kesin bir şey ! Yapalım beraber çarşamba günü
O zaman bu kaderBenimde saat 4.30yapalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?