2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

ben de daha hiç bir belirti yok sadece yarım saat önce biraz ateşim var gibii üşüme geldi bu sıcak havada şaşırdım vallakendime belirti buldum
Üşüme gündüzleri bana da oluyor gece de ateş basıyor ayaklarımın Altı :)

O zaman ben bi tablo yapayım dahil olmak isteyenler o tabloyu doldursun doldurmayan olursa beni etiketlesin müsait oldukça tabloya eklerim
Canım en baştaki mesaja sabitlemek gerekiyor arada mesajda kalır tablon ve düzenleyemezsin
Konu sahibine baktım perşembe günü girmiş. Bir mesaj at istersen yaparsa o yapsın yoksa

Daha sonra Kazen abiye yazıp konuyu devir alabilirsin istediğin gibi tablonu oluşturabilirsin.

Aaa öyle yapayım canım bi

Ayy sonuuççç Cansu
Ağzımın kulaklarımda olmasından belli değil miii Rabbime binlerce kez şükürler olsun Allah’ın izniyle şuan çooook erken biliyorum ama pazartesi 8. Günüm kan vereceğim 2 gün sonra çarşamba asıl test günüm zaten o gün yine vereceğim artışlara da bakmak için rabbimin izniyle sağlıkla büyüsünler bebişlerim

maşallah canım Allahım sağlıkla büyütsün kucağına almak nasib olsun çok sevindimmmmm

maşallah canım Allahım sağlıkla büyütsün kucağına almak nasib olsun çok sevindimmmmm
Aminnn inşallah Allahım sizlere isteyen herkese bu yolda maddi manevi uğraş veren yollarını veren herkese pozitif gördürsün sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Ayy çokk güzel çoook sımsıkı tutunsun bebiklerin sana annesi
Devamında da sağlıklı mutlu bir gebelik olsunnnn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…