- 3 Ocak 2023
- 645
- 697
- 33
- 32
En son kontrolünüzü ne zaman oldunuz adetin kaçıncı günüydü kaç mm di endometrium acabaTransfer işlemi nasıl oluyor arkadaşlar benim ilk denemem pazartesi oluyorum
Kendini kasma rahat ol, 5 dakikalık iş, korkmana hiç gerek yok, ağrı acı bisey olmuyor. Onlar seni yönlendirecek zaten.Transfer işlemi nasıl oluyor arkadaşlar benim ilk denemem pazartesi oluyorum
Evet olabilir daha olmadı zaten rahatladımAnladım. Fitil kullanıyorsan olabiliyormuş ya da katater koyulduğu için olabiliyor demişti doktor
18 Haziran son adet tarihim. Salı günü kontrolüm vardı rahim kalinligim şimdilik 9 transfere kadar 11 12 olur gayet güzel demişti doktorumEn son kontrolünüzü ne zaman oldunuz adetin kaçıncı günüydü kaç mm di endometrium acaba
Kendini kasma rahat ol, 5 dakikalık iş, korkmana hiç gerek yok, ağrı acı bisey olmuyor. Onlar seni yönlendirecek zaten
Umarım sürecin çoook güzel geçer pozitifi görürsünTransfer işlemi nasıl oluyor arkadaşlar benim ilk denemem pazartesi oluyorum
Test yapmadan nasıl dayanıyorsun helal olsun inşallah pozitif göreceksin aminnntransfer sonrası 5.günüm zaman geçmiyor, hiç bir belirtim de yok14 temmuza kadar nasıl sabredip bekliceksem artık
9 bile yeterli canım harika hayırlısı olsun şimdiden inşallah18 Haziran son adet tarihim. Salı günü kontrolüm vardı rahim kalinligim şimdilik 9 transfere kadar 11 12 olur gayet güzel demişti doktorum
Pazartesi 8. Günüm kan vereceğim inşallahtransfer olan arkadaşlarım sizler kadar heyecanla merakla sonuçlarınızı bekliyoruz
bol pozitifli topik olsunnnn aminnn
Aynı gün benimde testim ama ısrarcıyım o gün bakacağımtransfer sonrası 5.günüm zaman geçmiyor, hiç bir belirtim de yok14 temmuza kadar nasıl sabredip bekliceksem artık
İnşallah pozitif olacakk canımmmPazartesi 8. Günüm kan vereceğim inşallah
Ben aynısını şimdi yazıyordum canımAslında bir tablo yapsak en üste sabitlesek ? Tablo yapmak sıkıntı değil ama en üste galiba konuyu ilk açan sabitleyebiliyormuş
Test günün ne zaman :)ben de günümü beklemek istiyorum valla erken test yapıp da üzülmek streslemek istemiyorum ama saniyeler geçmiyor
Aynen ben de gününde test verilemez bugün 7. Günü transferin. Beklicem. Ara ara adet sancısı oluyor geçiyor bende. Bir de ağzıma acı bir tat oturdu iki gündür. İlaçlardan diyorum ama bakalımben de günümü beklemek istiyorum valla erken test yapıp da üzülmek streslemek istemiyorum ama saniyeler geçmiyor
O zaman ben bi tablo yapayım dahil olmak isteyenler o tabloyu doldursun doldurmayan olursa beni etiketlesin müsait oldukça tabloya eklerimBen aynısını şimdi yazıyordum canımkimler nerde tedavi almış sıkıntısı sonucu yazan bir tablo çok iyi olurdu
14 temmuz canımTest günün ne zaman :)
Tatlı belirtilerAynen ben de gününde test verilemez bugün 7. Günü transferin. Beklicem. Ara ara adet sancısı oluyor geçiyor bende. Bir de ağzıma acı bir tat oturdu iki gündür. İlaçlardan diyorum ama bakalım
ben de daha hiç bir belirti yok sadece yarım saat önce biraz ateşim var gibii üşüme geldi bu sıcak havada şaşırdım vallaAynen ben de gününde test verilemez bugün 7. Günü transferin. Beklicem. Ara ara adet sancısı oluyor geçiyor bende. Bir de ağzıma acı bir tat oturdu iki gündür. İlaçlardan diyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?