2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Transfer işlemi nasıl oluyor arkadaşlar benim ilk denemem pazartesi oluyorum
Umarım sürecin çoook güzel geçer pozitifi görürsün transferden önce şu içmeni idrara sıkışık olmanı istiyorlar tavsiyem hızlı hızlı çok su içme zaten mesanen dolu oluyor yudum yudum kontrollü iç bence sonra bundan çok muzdarip olabilirsin zaten az içtiysen ya biraz daha içmeni istiyorlar ya da hemen serumla destekliyorlar o yüzden yeteri kadar içemedim deme ben ilk transferim de 1 litreyi bir anda içmiştim 2 bardak tuvalette boşaltmamı istediler :/ 2. Bu transferimde kontrollü içtim ama transfer saatimden 1 saat sonra transfer olabildiğim için yoğundu o gün son 1 saat hiç su içmedim aşırı sıkışmışım yine 4 bardak boşaltmamı istediler anca kendime gelmiştim yani göbeğine bastırdığında idrarı seni rahatsız etmemeli ama hafif için cızlamalı bacaklarını açıp uzanıyorsun üstünü örtüyorlar rahmine bir alet yerleştiriyorlar yolu açmak için hiç canın acımıyor hissetmedim bile smear testi yapılırken kullanılan makas gibi bir plastik alet sonra hemşire ultrason aletiyle rahmine biraz bastırıyor doktora görüntü sağlamak için doktor rahmi net gördüğünde ince bir karakterle açtığı yoldan rahme giriyor sen ultrason ekranından görüyorsun tüm süreci rahmin en kalın noktasına embriyoyu katater içinden transfer ediyorlar ışık süzmesi gibi Yıldız kayar gibi bir ışığın nokta kadar gittiğini görüyorsun doktora gerçek boyutunu sorduğumda aslında toz tanesi kadar bir şey demişti sonra seni sedyeyle odana götürüyorlar benim hastanemde 45 dk yatma süresi var yatıyorsun sonra idrara sıkışık olduğun için idrara gidiyorsun sonra hastaneden çıkıp eve gidiyorsun tüm süreç bu aslında transfer 10 dk sürüyor hazırlıktı transferdi oldu bitti tamamen herkes her şey hazır seni bekliyor zaten ayrıca transferden sonra tuvalete gitmeye korkma ben ilkinde kokudan gitmek istemedim doktor toz tanesi kadar bir şeyin düşme ihtimali olmadığını olayın düşündüğümüzde alakası olmadığını söyleyip gülmüştü gerçekten öyleymiş gönül rahatlıyla yatma süren bitince tuvalete Git bütün gün mesane ağrısından kıvranmanı tavsiye etmem

Aslında bir tablo yapsak en üste sabitlesek ? Tablo yapmak sıkıntı değil ama en üste galiba konuyu ilk açan sabitleyebiliyormuş
Ben aynısını şimdi yazıyordum canım kimler nerde tedavi almış sıkıntısı sonucu yazan bir tablo çok iyi olurdu

ben de günümü beklemek istiyorum valla erken test yapıp da üzülmek streslemek istemiyorum ama saniyeler geçmiyor
Aynen ben de gününde test verilemez bugün 7. Günü transferin. Beklicem. Ara ara adet sancısı oluyor geçiyor bende. Bir de ağzıma acı bir tat oturdu iki gündür. İlaçlardan diyorum ama bakalım

Ben aynısını şimdi yazıyordum canım kimler nerde tedavi almış sıkıntısı sonucu yazan bir tablo çok iyi olurdu
O zaman ben bi tablo yapayım dahil olmak isteyenler o tabloyu doldursun doldurmayan olursa beni etiketlesin müsait oldukça tabloya eklerim

Aynen ben de gününde test verilemez bugün 7. Günü transferin. Beklicem. Ara ara adet sancısı oluyor geçiyor bende. Bir de ağzıma acı bir tat oturdu iki gündür. İlaçlardan diyorum ama bakalım
Tatlı belirtiler

ben de daha hiç bir belirti yok sadece yarım saat önce biraz ateşim var gibii üşüme geldi bu sıcak havada şaşırdım vallakendime belirti buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…