Yumurtam 7 Mart toplanmış, 5ci gün embriyosu ama dondurulmuş. Doktor dedi ki, dinlenmen lazım bir ay, vücudum normale gelsin diye. Bir adetim bekledim ve kontrole gittim, ayda bir et gördüler ve rahim film çekmeye söylediler. Ama normal ben iyiyim, problem hiç yoktu. Tüp içince iki tane polip çıktı. Onu bekledik, histeroskopi oldum mayısta. Ve adetim bekledim, kontrole geldim. Doğal istemedim. Çok bekliyorum, eşim yurtdışında, her şey tek başıma yapıyorum, ama çok şükür güçlüyüm. Ben iğne kullandım 5 gün Cetrotiad, ovulasyonum çok çıkmasın diye ve estrofem, folik asid 1 yıl kullanıyorum artık. 17 yumurta topladılar, 10 tane embriyom vardı. Ben karar verdim 3 tane koymak. İki tane 5aa ve bir tane 3bb. İkizler istiyorum diye ve tutsun diye. Yatınca doktor bana dedi embriyonun mükemmel ve rahimin de mükemmel, ve dedi çok az bu kelimeyi kullanıyormuş… sonuç dediler çok iyi her şey geçti, bir problemiz hiç yoktu aslında. Ama Allah verdiyse olacak zaten! Bugün kasık galiba deniyor var, kramp, değişik akıntı. Ama estrofemden mi acaba, bilemiyorum ve şimdi hiç düşünmüyorum açıkçası.
Güzel haberler alırız inşallah!! Güzel hissetiklerim var