• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

sizde varmı belirti ?
Yani ilk günden beri kasık ve bel ağrım var özellikle dün 4. Gün inanılmaz belim ağrıdı sol kasığım ağrıdı sonra geçti tabi bugün 5. Günüm yarın test yaparım diyordum ama sanırım 8. Günü beklicem bilmiyorum çok kararsızım 😢 3. Günden itibaren yürüyüş yapıyorum 15-20 dk yavaşça dışarıda yürüyorum kan akışı olsun diye bi umut bekliyoruz işte canım rabbimin izniyle bu süreci bekleyen herkes pozitif görsün inşallah

Yani ilk günden beri kasık ve bel ağrım var özellikle dün 4. Gün inanılmaz belim ağrıdı sol kasığım ağrıdı sonra geçti tabi bugün 5. Günüm yarın test yaparım diyordum ama sanırım 8. Günü beklicem bilmiyorum çok kararsızım 😢 3. Günden itibaren yürüyüş yapıyorum 15-20 dk yavaşça dışarıda yürüyorum kan akışı olsun diye bi umut bekliyoruz işte canım rabbimin izniyle bu süreci bekleyen herkes pozitif görsün inşallah
bence yapın en azından bir fikriniz olur ben 12.günü bekledim negatifti aklımda kaldı acaba hiç tuttumu yoksa tutmadan mı düştü diye.
benim düşüncem tabi bu

Ben şöyle düşündüm ilk transferim tek embriyo transferiydi 8. Gün erken idrar testinde öğrendim bu da çift transfer 6. Günde neden belli olmasın diye düşünüyorum bilmiyorum ama

Progesteron içeren iğneler yağlı olduğu için dağılması çok zor kalcadan olanlardan önceki transferlerimde ben de kullanmıştım oturamiyordum. Göbekten olan formları var devlet ödemiyor onları ama. Onlar biraz daha konforlu ince uçlu enjektörle yaparsanız. Çok geçmiş olsun
Ayak parmak uçlarıma kadar sızı hissediyorum. Oysa yapılırken hiç bir şey yok sızı normalse dayanırım da yan etkiyse sıkıntı sadece bende mi diye sormak istedim

Kızlar bugün OPU dan sonra 2 . adetimi oldum ilk defa bu kadar adet olduğuma sevindiğimi hatırlıyorum
😍

doktoruma mesaj attım hemen günde 3 tane estrofemle başla dedi sizlerin de öyle miydi salı günü kontrole çağırdı günde3 tane de çok geldi ama doktor söyledi sonuçta kafam karmançorman inşAllah her şey güzel ilerler
😍

😍

😍

Kızlar bugün OPU dan sonra 2 . adetimi oldum ilk defa bu kadar adet olduğuma sevindiğimi hatırlıyorum
😍

doktoruma mesaj attım hemen günde 3 tane estrofemle başla dedi sizlerin de öyle miydi salı günü kontrole çağırdı günde3 tane de çok geldi ama doktor söyledi sonuçta kafam karmançorman inşAllah her şey güzel ilerler
😍

😍

😍
Harika canım 🙏🏻 ama doktor kontrol etmeden keşke 3 estrofemle başlatmasaydı gidecek misin kontrole :)

Ben şöyle düşündüm ilk transferim tek embriyo transferiydi 8. Gün erken idrar testinde öğrendim bu da çift transfer 6. Günde neden belli olmasın diye düşünüyorum bilmiyorum ama
negatifse yapacak bişey yok elimizde olan bir şey değil sonuçta. ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek.
pozitifse de hiçbişeyin garantisi yok.
zaten hayatın garantisi yok ki :)
kendimizi inanılmaz yıpratıyoruz. bence buralarda çok fazla dolaşıp çok kafanıza takmayın, benim düşüncem tabi bunu siz daha iyi bilirsiniz.

Ben önceki transferimde estroferm ler lutinus lar progesteron iğne kan pıhtılaştırıcı iğne aspirin vs bir poşet ilaç kullandım. Ama bu transferde sadece duphaston ve vitamin kullandırdı transfer öncesi ve transfer sonrası vitamin duphaston kan sulandırıcı cleaxan ve haftada bir bağışıklık baskılayıcı serum sadece Doğal siklusta zaten 11-12kalınlığa ulaşmıştı. Biz bu transferde vucut olarak rahat olduk inşallah hayırlı sonuçlanır.

negatifse yapacak bişey yok elimizde olan bir şey değil sonuçta. ne yaparsak yapalım sonuç değişmeyecek.
pozitifse de hiçbişeyin garantisi yok.
zaten hayatın garantisi yok ki :)
kendimizi inanılmaz yıpratıyoruz. bence buralarda çok fazla dolaşıp çok kafanıza takmayın, benim düşüncem tabi bunu siz daha iyi bilirsiniz.
Doğru diyorsun canım hakkımızda hayırlısı rabbim ol dediyse olacak zaten biz onun önüne geçip karar veremeyiz bizimkisi sadece bi ümit işte 🙏🏻 kafaya takmak değil burada gezip insanlarla aynı şeyleri yaşadığımı görmek bu yolda yalnız olmadığımı hissettiriyor sonuçta ilk defa negatif görmüyorum o konuda bi endişem yok ölü doğum yapmış biri olarak zaten kucağımıza almayacağımız bir şey hiç en başından olmasın düşüncesindeyim :) Allah bekleyen isteyen uğraşan kalbi temiz herkese mutlu haber almayı nasip etsin inşallah ❤️

Harika canım 🙏🏻 ama doktor kontrol etmeden keşke 3 estrofemle başlatmasaydı gidecek misin kontrole :)
salı günü kontrole çağırdı ama salıya kadar günde 3 defa sabah öğle akşam içeceğim bana da çok geldi . Doktorun vardır heralde bir bildiği dimi içim rahat etmedi pek ama :( güvenmekten başka çarem yok

Geç olmuş canım belki kesinciyse doktor direk yüksek değerle görmek istemiş olabilir benim 4. Gün embriyosu 10 gün de kan ver dediler çift embriyo
Valla heralde öyle ben artık nasibi varsa doğacak kafasındayım çünkü bizde hiç sorun bulunamamıştı sebepler havadaydı . En son çok kendiliğinden hamile kalıp düşük yapınca. İlk kaliteli embriyoda tutmayınca genetik dediler ben de bundan sonrasına allahın takdiri diyorum her yolu denedim çünkü 🙏🏻 Gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah

salı günü kontrole çağırdı ama salıya kadar günde 3 defa sabah öğle akşam içeceğim bana da çok geldi . Doktorun vardır heralde bir bildiği dimi içim rahat etmedi pek ama :KK43: güvenmekten başka çarem yok
Doktoruna güven tabiki canım sonuçta önceden bilip gittiğin bir doktor senin vücudunu da tanıyan bir doktor belki önceden seni bilindiği için az çok tahmin de bulunup gönül rahatlığıyla başla demiştir yoksa güvenmese demez tabiki sadece gidecek misin sonradan onu merak etmiştim ama çağırmış zaten Salı günü gel demiş için rahat olsun 🙏🏻 estrofem ben günde sabah 2 akşam 2 olarak 4 kez kullanmıştım mesela

Valla heralde öyle ben artık nasibi varsa doğacak kafasındayım çünkü bizde hiç sorun bulunamamıştı sebepler havadaydı . En son çok kendiliğinden hamile kalıp düşük yapınca. İlk kaliteli embriyoda tutmayınca genetik dediler ben de bundan sonrasına allahın takdiri diyorum her yolu denedim çünkü 🙏🏻 Gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah
Amin inşallah rabbimin izniyle pozitif görelim canım ❤️

😍

😍

😍

😍
Doktorun salı çağırmış düzenler fazla olursa kafanı takma mutlaka bildiği vardır

Doğru diyorsun canım hakkımızda hayırlısı rabbim ol dediyse olacak zaten biz onun önüne geçip karar veremeyiz bizimkisi sadece bi ümit işte 🙏🏻 kafaya takmak değil burada gezip insanlarla aynı şeyleri yaşadığımı görmek bu yolda yalnız olmadığımı hissettiriyor sonuçta ilk defa negatif görmüyorum o konuda bi endişem yok ölü doğum yapmış biri olarak zaten kucağımıza almayacağımız bir şey hiç en başından olmasın düşüncesindeyim :) Allah bekleyen isteyen uğraşan kalbi temiz herkese mutlu haber almayı nasip etsin inşallah ❤️
amin canım

Back