- 15 Mayıs 2010
- 6.701
- 5.823
- 398
İnşallah yarın yaptıracağım bendeEvet canım banada önerdi. İçinde vitamin aminoasitler filan zenginmiş bayağ.Tutunma serumu diye geçiyor galiba
Anladım canım orda mı devam edeceksin senİnşallah yarın yaptıracağım bendebana Mustafa hoca hiç bahsetmedi, Gökalp bey önerdi bugün
Yok ben kullanmadım hiç. Buralarda bir bayan yazmıştı.Evet ta kendisisizde kullandınız mı işe yaradı mi
Tüp bebek doktorları mı reçete ediyor bunu? Bilginiz varmıİnşallah yarın yaptıracağım bendebana Mustafa hoca hiç bahsetmedi, Gökalp bey önerdi bugün
Yok canım kanlı değil su gibi vıcık bir akıntıydıAnladım canım. Peki kanlı bir akıntı mıydı?
Bende aynı tarihte transfer oldum canım inşallah pozitif görürüzMerhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla
Eveeett pakizecim var 4 yaşındaayrı ayrı donduruldularsa tek tek çözülür =) bu arada senin de mi kedin var canım? =)
07.07.2023 cuma oluyorum çoook heyecanlıyımTransfer olan var mı kızlar durumlar nedir? Ya da transfer günü netleşen var mı? :)
Ay benimde var 2 tane tüyü kadar ömürleri olsun çok çok seviyorumEveeett pakizecim var 4 yaşındasenin de var o zaman
Çiçeğimmm çook sevindim çook güzel pozitif haberlerle gel inşallahMerhabalar kesin olmamakla beraber sonunda bu ay transfer aşamasına gelicem galiba ama hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirimherkese hayırlısı neyse o olsun
Muhtemelen öyle görünüyor çünkü ilaçsız 110 bin TL verecek durumum yokAnladım canım orda mı devam edeceksin sen
Hayırlı olsun canımMerhav
merhaba ben dün transfer oldum yatıyorum evde
Evet doktor tavsiyesi etti yumurtaliklara daha hızlı etki ediyormuşTüp bebek doktorları mı reçete ediyor bunu? Bilginiz varmı
Hayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi :)07.07.2023 cuma oluyorum çoook heyecanlıyım
İnşallah canımm çok güzel belki belirtilerimizi paylaşırızzamanlar aynı ya:)Bende aynı tarihte transfer oldum canım inşallah pozitif görürüz
Hayırlı olsun inşallah07.07.2023 cuma oluyorum çoook heyecanlıyım
Amin inşallah canımİnşallah canımm çok güzel belki belirtilerimizi paylaşırızzamanlar aynı ya:)
Bugün doktora geldim kızlar alttan 3 yumurta gördüzaten amh düşüklüğü vardı bende... Histereskopi yapalım dedi bir tane düşük olduğu için, ve aynı zamanda havuzlama yapilacak çünkü yumurta sayısı az kısacası biz 100 bin TL lik oluyoruz yani bunun altından nasıl kalkacaz bilmiyorum sizlerin de fiyatlar bu aralikta mi? Her havuzlama için 20 bin TL istiyorlar 2_3 havuzlama olacakmis
Ay iniallah yaHayırlı olsun canımpozitif sonuç alırsın inşallah
Saol canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallahHayırlı olsun canım kaçıncı gün embriyosu tek mi çift mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?