2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

hayırlı olsun canım şimdiden. inşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur =) bana doktor şimdi aldığımız vitaminler, takviyeler 3 ay sonra vücuda etki ediyor demişti. depolar ancak doluyormuş. gerçekten tam 3 ay sonra bende de yumurta artışı oldu ilk kontrollerde hep 3-4 yumurta görülüyordu. havuzlama yöntemi iyi olmuş bence senin için. inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi kutlarız burada =)

Merhaba, her şeyin hayırlısı olsun gerçekten. Ben de geçen 2022 eylülde başlamıştım taze transfer olacaktı. Doktorum yurtdışı kongresi çıktı 2 ay dinlendirme yapıldı. Sonra estrofeme başladım transfere 5 gün var estrofem dozu fazla geldiği için kist oluştu iptal oldu. Daha az doz estrofem yaptık bir dahaki ay bu sefer de değerlerim yükselmedi. Daha sonra transfwr oldum bu sefer de 8.haftada kalp atışı yavaşladı kürtaj oldum. 2 adet dinlendirdiler rahim filmi çektirdim bu sefer de rahim şekli bozulmuş histeroskopik rahim düzeltme oldum. Gerçekten ne plan yaptıysam sanki hayat bana güldü :) biraz akışına bırakmak lazım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun. Şimdi merkez değiştirdim ilaçsız bir şekilde doğal siklus transferi deneyeceğiz adetimle birlikte.

Hayirlisi olsun hepimiz icin hep hayirli zamanda hayirli bi evlat diye dua ediyorum demekki zamani var

Aynen oyle yasamayan anlamiyor bende normal yolla hamile kalanlari anlamiyorum... bu kadar ihtimal kendiliginden olup bitiyor ve dogum yapiyorsun.. herkesin hikayesi farkli su yasadiklarimizi düşününce imkansiz gbi...

Neler yasamissiniz hic kolay degil... allah hepimize maddi manevi guc ve olgunluk versin... bu kadar olumsuzluk sondur umarim bu sefer hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz

Kızlar polikistik over olan arkadaşlarım ilk hangi ilaçla başladılar ne kadar kullandınız

Teşekkür ederim canım, burada bazı kasılmayı önleyici serum ve intralipid serum alanları gördüm tabi özel hastanelerde yaptırmışlar. Devlette transfere gittiğinde böyle imkanları varsa kullan bence.
Ben yeni negatif sonuç aldığım için biraz kendime zaman vereceğim

Transferden hemen sonra ayağa kalktığınızda bir akıntı oldu mu sizde?

Transferden hemen sonra ayağa kalktığınızda bir akıntı oldu mu sizde?
Evet canım ilkinde de olmuştu bu 2. Denemede de oldu. Doktora sorduğumda transfer öncesi alet yerleştirdikten sonra vajinayı yıkıyorlar sonra transfer ediyorlar o yıkadıları çözelti ya da serum fizyoloji her neyse o akıyor onun sorun olmadığını söylemişlerdi zaten ben daha ayağa kalkmadan

Anladım canım. Peki kanlı bir akıntı mıydı?

Birde doktor bana bir serum takmayı teklif etti içinde bol miktarda vitamin varmış. Hiç duydun mu? Fiyatı 2000 TL... Tiniminimavihanim böyle bir serum duydunuz mu

Birde doktor bana bir serum takmayı teklif etti içinde bol miktarda vitamin varmış. Hiç duydun mu? Fiyatı 2000 TL... Tiniminimavihanim böyle bir serum duydunuz mu
Evet canım banada önerdi. İçinde vitamin aminoasitler filan zenginmiş bayağ.Tutunma serumu diye geçiyor galiba

Merhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla

Merhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla
İnşallah pozitif bir sonuç alırsın canım nerde gördün tedavini sıkıntı neydi?

Sağol canım Bahçecide . Sorun başlarda yoktu yumurtam vardı sperm iiydi. Sağlıklı embriyo olmamıştı. İkinci denemeye pgt yaptık sağlıklı embriyo bulduk .onun haricinde başka bir sorun hiç yoktu ama bu sorun daha büyük bir sorunndu bizim için inşallah herkesin hayıtlısıyla kucakları dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…