• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Maşallah canım 👍👍 bende sigara alkol yok ama abur cuburu azaltmayı düşünüyorum. Onun dışında 1 aydır OMEGA, qoenzim Q10 d vitamini kullanıyorum şimdi temmuz sonu tüp Bebeklge baslamadan da bunlara devam ederim inşallah. Birde doktor argifertil diye bir vitamin verdi onu kullanacağım inşallah. Bende havuzlama yapılacak 2 ay üst üste 🙏🙏 umarım bol ve sağlıklı yumurtalarimiz olur ❤️❤️
hayırlı olsun canım şimdiden. inşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur =) bana doktor şimdi aldığımız vitaminler, takviyeler 3 ay sonra vücuda etki ediyor demişti. depolar ancak doluyormuş. gerçekten tam 3 ay sonra bende de yumurta artışı oldu ilk kontrollerde hep 3-4 yumurta görülüyordu. havuzlama yöntemi iyi olmuş bence senin için. inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi kutlarız burada =)

En basta taze transfer planlanmisti olmadi dondurduk.. sonra yumurtalarim sonmedi yine bekledik bayram geldi bekledik simdi tam hersey tamam derken kist cikti ki normalde benim kistim falan yoktu... elimde degil umutlaniyorum plan yapiyorum ama dedigin gbi neyin plani hazirligi ki ne yazildiysa o oluyor... cok klasik ama insanlar plan yapar tanrı gülermiş tam da bunu yaşıyoruz.. ocagin sonunda karar verip tüp bebek merkezine gitmiştim görüşmeye tekrar ocak gelecek neredeyse.. hayirlisi ve maddi manevi güç diliyorum hepimiz icin 🤲
Merhaba, her şeyin hayırlısı olsun gerçekten. Ben de geçen 2022 eylülde başlamıştım taze transfer olacaktı. Doktorum yurtdışı kongresi çıktı 2 ay dinlendirme yapıldı. Sonra estrofeme başladım transfere 5 gün var estrofem dozu fazla geldiği için kist oluştu iptal oldu. Daha az doz estrofem yaptık bir dahaki ay bu sefer de değerlerim yükselmedi. Daha sonra transfwr oldum bu sefer de 8.haftada kalp atışı yavaşladı kürtaj oldum. 2 adet dinlendirdiler rahim filmi çektirdim bu sefer de rahim şekli bozulmuş histeroskopik rahim düzeltme oldum. Gerçekten ne plan yaptıysam sanki hayat bana güldü :) biraz akışına bırakmak lazım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun. Şimdi merkez değiştirdim ilaçsız bir şekilde doğal siklus transferi deneyeceğiz adetimle birlikte.

evet çok haklısın tatlım. tabi ki normal üzülüp hayal kırıklığına uğraman. ama dediğim gibi belki yanlış tedavi olacaktı başlasan ve negatif sonuç daha çok canını yakacaktı. şimdi moral depolayıp önündeki tedavine hazırlanmaya çalış. vardır bir hayır, ne diyelim tatlım.
Hayirlisi olsun hepimiz icin 🤲hep hayirli zamanda hayirli bi evlat diye dua ediyorum demekki zamani var

Yaşamayan anlamaz ben 24 yaşındayım gencecik yaşımda bir sürü ignelere maruz kaldım bana da yaşın genç diyip duruyorlar halbuki çektiğim cefayı bilmiyorlar. Her namazim ardından sizlere çok dua ediyorum sabır edelim
Aynen oyle yasamayan anlamiyor bende normal yolla hamile kalanlari anlamiyorum... bu kadar ihtimal kendiliginden olup bitiyor ve dogum yapiyorsun.. herkesin hikayesi farkli su yasadiklarimizi düşününce imkansiz gbi...

Merhaba, her şeyin hayırlısı olsun gerçekten. Ben de geçen 2022 eylülde başlamıştım taze transfer olacaktı. Doktorum yurtdışı kongresi çıktı 2 ay dinlendirme yapıldı. Sonra estrofeme başladım transfere 5 gün var estrofem dozu fazla geldiği için kist oluştu iptal oldu. Daha az doz estrofem yaptık bir dahaki ay bu sefer de değerlerim yükselmedi. Daha sonra transfwr oldum bu sefer de 8.haftada kalp atışı yavaşladı kürtaj oldum. 2 adet dinlendirdiler rahim filmi çektirdim bu sefer de rahim şekli bozulmuş histeroskopik rahim düzeltme oldum. Gerçekten ne plan yaptıysam sanki hayat bana güldü :) biraz akışına bırakmak lazım ne zaman hayırlısı ise o zaman olsun. Şimdi merkez değiştirdim ilaçsız bir şekilde doğal siklus transferi deneyeceğiz adetimle birlikte.
Neler yasamissiniz hic kolay degil... allah hepimize maddi manevi guc ve olgunluk versin... bu kadar olumsuzluk sondur umarim bu sefer hayirlisiyla saglikla kucaginiza alirsiniz🤲

Kızlar polikistik over olan arkadaşlarım ilk hangi ilaçla başladılar ne kadar kullandınız♥️

bizdeki sıkıntı amh düşüklüğü (0.40 maalesef 36 yaşındayım) opudan önce gonal f kullandım ve estrofem ve duphastlon. sonra opudan sadece 2 embriyo elde edilebildi 3 yumurtadan (ama sonuçta bize gereken tek altın yumurta değil mi =) ) donduruldu. 1 regl atlandı. 2 reglimin 3. gününde gittim (2. gün çağırmışlardı ama haftasonuna denk geldi). şimdi sadece femara verdiler. cuma tekrar kontrole çağırdılar. belki doğal siklüs yaparız dediler ama hiç bilmiyorum sonraki aşamaları. cuma anlatırlar tahminim ve sizi bilgilendiririm =)
Teşekkür ederim canım, burada bazı kasılmayı önleyici serum ve intralipid serum alanları gördüm tabi özel hastanelerde yaptırmışlar. Devlette transfere gittiğinde böyle imkanları varsa kullan bence.
Ben yeni negatif sonuç aldığım için biraz kendime zaman vereceğim

Bu süreçte herkes inşallah pozitif görsün zor bir süreç bende çift embriyo transferi oldum 3. Günüm bugün bekliyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiz pozitif görelim ❤️ stres yapma bu saatten sonra Allah’a bırak güven inan meryem suresi dinliyorum bana iyi geliyor her gün kendini rahatlatacak şeyler yap canım stres iyi değil bende çok evhamlı stresli panik biriyim ama bunun bir yararı yok bize sakin kalıp beklemek gerek🙏🏻🙏🏻
Transferden hemen sonra ayağa kalktığınızda bir akıntı oldu mu sizde?

Transferden hemen sonra ayağa kalktığınızda bir akıntı oldu mu sizde?
Evet canım ilkinde de olmuştu bu 2. Denemede de oldu. Doktora sorduğumda transfer öncesi alet yerleştirdikten sonra vajinayı yıkıyorlar sonra transfer ediyorlar o yıkadıları çözelti ya da serum fizyoloji her neyse o akıyor onun sorun olmadığını söylemişlerdi zaten ben daha ayağa kalkmadan

Evet canım ilkinde de olmuştu bu 2. Denemede de oldu. Doktora sorduğumda transfer öncesi alet yerleştirdikten sonra vajinayı yıkıyorlar sonra transfer ediyorlar o yıkadıları çözelti ya da serum fizyoloji her neyse o akıyor onun sorun olmadığını söylemişlerdi zaten ben daha ayağa kalkmadan
Anladım canım. Peki kanlı bir akıntı mıydı?

hayırlı olsun canım şimdiden. inşallah bol bol kaliteli yumurtaların olur =) bana doktor şimdi aldığımız vitaminler, takviyeler 3 ay sonra vücuda etki ediyor demişti. depolar ancak doluyormuş. gerçekten tam 3 ay sonra bende de yumurta artışı oldu ilk kontrollerde hep 3-4 yumurta görülüyordu. havuzlama yöntemi iyi olmuş bence senin için. inşallah hepimiz pozitif haberlerimizi kutlarız burada =)
Birde doktor bana bir serum takmayı teklif etti içinde bol miktarda vitamin varmış. Hiç duydun mu? Fiyatı 2000 TL... Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim böyle bir serum duydunuz mu

Birde doktor bana bir serum takmayı teklif etti içinde bol miktarda vitamin varmış. Hiç duydun mu? Fiyatı 2000 TL... Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim böyle bir serum duydunuz mu
Evet canım banada önerdi. İçinde vitamin aminoasitler filan zenginmiş bayağ.Tutunma serumu diye geçiyor galiba

Merhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla

Merhaba ben 3temmuzda transfer oldum zorlu süreçler geçirdik bir negatif denemem ve öncesinden kendiliğinden 4 düşük vardı..
Doğal siklus ile transfer yapıldı bekliyoruz hayırslııyla
İnşallah pozitif bir sonuç alırsın canım nerde gördün tedavini sıkıntı neydi?🐣

Sağol canım Bahçecide . Sorun başlarda yoktu yumurtam vardı sperm iiydi. Sağlıklı embriyo olmamıştı. İkinci denemeye pgt yaptık sağlıklı embriyo bulduk .onun haricinde başka bir sorun hiç yoktu ama bu sorun daha büyük bir sorunndu bizim için🙏🏻🥰 inşallah herkesin hayıtlısıyla kucakları dolsun

Back