3 yumurtadan 8e çıkmış canım ama fakültede yaptırdığımız için tabi bu ay opu olmayacak transfere hazırlanıyorum şimdi. o 8 yumurta boşa gidecek yani, kısmet. ben de çok şaşırdım. doktora sordum ay ay değişebiliyor, opu ilaçları da etki etmiş olabilir dedi ama yine de çok fark etmiş. ne yaptım, alkolü kahveyi biraz azalttım. sigara zaten kullanmıyorum. koenzim 10, omega 3, propolis hapı, folik asit kullanıyorum son 3 aydır. kırmızı eti, beyaz eti son 3 aydır tamamen hayatımdan çıkardım, sadece deniz ürünleri, balık tüketiyorum (bu aslında hayvanseverliğim sebebiyle vicdanen verdiğim bir karar). paketli gıdayı, asitli içecekleri azalttım, uyku düzenime dikkat etmeye başladım. bol sebze-meyve yiyorum. spor düzenim bozulmuştu, son 2 aydır tekrar düzenli spor yapmaya başladık eşimle. köpeğimiz var zaten onu hep yürütüyoruz günde 4-5 km. genel stres yönetimimi de düzeltmeye çalışıyorum, eşim de bu dönemde nazımı çekiyor biraz diyelim. eş desteği de çok iyi geliyor bence =) yani %100 bunların etkisi olmuştur diyemem ama illa olumlu etkilemiştir bence tatlım.