• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

ben devlette yaptırdığım için fiyatları hiç bilmiyorum canım ama amh düşüklüğü için havuz yöntemi öneriliyor diye biliyorum. bende de amh düşüklüğü var (0.40 maalesef yaş 36). opu ile 3 yumurta toplanmıştı. 2si embriyo oldu. opudan 2 ay sonra yani bu ay 8 yumurta oluşmuş mesela. üzülmediğim değil. ay ay fark ediyor yumurta sayısı amh düşüklüğü olsa bile. özelde olsa havuz yaptırırdık dedim hatta işime. imkanınız varsa mantıklı derim.
Maşallah canım 2 den 8 e nasıl çıktı yumurta sayın 🤩🤩🤩 özel birşey yaptin mi merak ettim ❤️❤️ hangi vitaminlerin kullandin

Canım seni çok iyi anlıyorum ilk transferim boş gebelikle sonuçlanınca 5 ayın sonunda 2. Ye deneme kararı aldık mayıs ayında Bu ay benim ayım çok hazırım diyip sürece girdik planlar yaptık transfer günüm belli oldu son kontroller derken transfere 2 gün kala covid pozitif transfer iptal! Tekrar mayıs sonu covid bitince regli oldum çok etken olmuştum yine sevindik falan hazırlandık transfere 5 gün kala yine transfer günüm belli oldu seviniyoruz ben yine regli oldum 1 hafta arayla neredeyse! Kafayı yiyeceğim sandım hiçbir şey planladığım gibi gitmiyordu sonra dedim ki ben neyi planlıyorum ki neyin sabırsızlığı hakkımızda nasıl hayırlı olacaksa öyle devam yani sağlıkla kucağımıza alabileceksek bu transfer gerçekleşsin dedim haziran da yine regli oldum doktorum rahmin ince olduğunu aktif yumurta olduğunu onun bir kistte olabileceğini transfer %80 olmaz dedi vardır bir hayır dedim hiç üzülmedim sevinmedim de nötr bir duyguyla kontrole yine gittim o yumurta aktif bir yumurta değilmiş vucüt kendi kendine attı rahim 1 hafta da 3 mm den 8.1 mm yükselmişti ve transferimi oldum kısacası umutsuzluğa kapılma şuan yaşadıklarımız aslında bizim için hayırlısı olan şeyler öyle düşün kendini bir sonraki sürece hazırla elinden geleni yap olursa ne mutlu sana olmazsa vardır onda da bir hayır🙏🏻bu

Maşallah canım 2 den 8 e nasıl çıktı yumurta sayın 🤩🤩🤩 özel birşey yaptin mi merak ettim ❤️❤️ hangi vitaminlerin kullandin
3 yumurtadan 8e çıkmış canım ama fakültede yaptırdığımız için tabi bu ay opu olmayacak transfere hazırlanıyorum şimdi. o 8 yumurta boşa gidecek yani, kısmet. ben de çok şaşırdım. doktora sordum ay ay değişebiliyor, opu ilaçları da etki etmiş olabilir dedi ama yine de çok fark etmiş. ne yaptım, alkolü kahveyi biraz azalttım. sigara zaten kullanmıyorum. koenzim 10, omega 3, propolis hapı, folik asit kullanıyorum son 3 aydır. kırmızı eti, beyaz eti son 3 aydır tamamen hayatımdan çıkardım, sadece deniz ürünleri, balık tüketiyorum (bu aslında hayvanseverliğim sebebiyle vicdanen verdiğim bir karar). paketli gıdayı, asitli içecekleri azalttım, uyku düzenime dikkat etmeye başladım. bol sebze-meyve yiyorum. spor düzenim bozulmuştu, son 2 aydır tekrar düzenli spor yapmaya başladık eşimle. köpeğimiz var zaten onu hep yürütüyoruz günde 4-5 km. genel stres yönetimimi de düzeltmeye çalışıyorum, eşim de bu dönemde nazımı çekiyor biraz diyelim. eş desteği de çok iyi geliyor bence =) yani %100 bunların etkisi olmuştur diyemem ama illa olumlu etkilemiştir bence tatlım.

En basta taze transfer planlanmisti olmadi dondurduk.. sonra yumurtalarim sonmedi yine bekledik bayram geldi bekledik simdi tam hersey tamam derken kist cikti ki normalde benim kistim falan yoktu... elimde degil umutlaniyorum plan yapiyorum ama dedigin gbi neyin plani hazirligi ki ne yazildiysa o oluyor... cok klasik ama insanlar plan yapar tanrı gülermiş tam da bunu yaşıyoruz.. ocagin sonunda karar verip tüp bebek merkezine gitmiştim görüşmeye tekrar ocak gelecek neredeyse.. hayirlisi ve maddi manevi güç diliyorum hepimiz icin 🤲

hakkında hayırlısı canım. doktorunun bir bildiği vardır. transfer olup negatifle sonuçlansa daha çok üzülürdün. ara ara yaz bize =) inşallah hepimiz pozitifi görürüz transferimiz sonucu ve beraber seviniriz =)
Evet transfer olsada tutmasa cok uzulurdum gec olsun güç olmasin... insallah mutlu haberlerinizi bekliyorum🤲😊

Evet transfer olsada tutmasa cok uzulurdum gec olsun güç olmasin... insallah mutlu haberlerinizi bekliyorum🤲😊
inşallah canım. üzülmekte çok haklısın. biz de ocakta başladık tüp bebeğe devlet olduğu için taaa mayısa kadar bekledik. yani demem o ki hepimiz bir şekilde bekliyoruz ve yoruluyoruz bu amaç uğrunda. kolay değil. sen de şöyle olumlu bakmaya çalış, transfer öncesi yaz tatili hazır tatile gider, gezer tozar moral depolarsın. inşallah olumlu sonuçlanacak ilk transferin de ben inanıyorum =)

Benim bugun kontrolum vardi haftaya 12sinde transfer planlanmisti ama maalesef olmayacak.. bugun ki kontrolde kist gördü doktorum bu sekilde transfer yapamayiz dedi iptal oldu ilaclari birakiyorum... 2. Adetten sonra tekrar tarnsfer planlanacak... ben eylule kaldim.. temmuzda transfer olan/olacak arkadaslarim insallah pozitif sonuclar alir saglikla kucaginiza alirsiniz 🤲
Canım benim üzülme demek kolay yaşaması zor. Kist için bir tedavi verdi mi peki doktor

inşallah canım. üzülmekte çok haklısın. biz de ocakta başladık tüp bebeğe devlet olduğu için taaa mayısa kadar bekledik. yani demem o ki hepimiz bir şekilde bekliyoruz ve yoruluyoruz bu amaç uğrunda. kolay değil. sen de şöyle olumlu bakmaya çalış, transfer öncesi yaz tatili hazır tatile gider, gezer tozar moral depolarsın. inşallah olumlu sonuçlanacak ilk transferin de ben inanıyorum =)
Bizde ozelde ocak sonunda baslamistik mayista opu oldum henuz hic transfer olamadim.. devlet özel farketmiyor.. ne yazildiysa onu yaşıyorsun anlamış olduk... simdi eylule kaldi... hayirlisi olsun hepimiz icin🤲

Canım benim üzülme demek kolay yaşaması zor. Kist için bir tedavi verdi mi peki doktor
Baska biri üzülme desen sinirlenirdim anlamiyorlar diye ama burda hepimiz benzer durumlar yasiyoruz onun icin dileklerinizin içten oldugunun farkindayim teşekkürler 😙 suan estrofemi falan biraktim adet olmayi bekliyorum adet olunca tekrar gideceğim bi igne verecekmis bi ay adetini durduracagiz dedi.. ikinci adetimle de baslariz tekrar bi sknti cikmazsa

Bizde ozelde ocak sonunda baslamistik mayista opu oldum henuz hic transfer olamadim.. devlet özel farketmiyor.. ne yazildiysa onu yaşıyorsun anlamış olduk... simdi eylule kaldi... hayirlisi olsun hepimiz icin🤲
evet çok haklısın tatlım. tabi ki normal üzülüp hayal kırıklığına uğraman. ama dediğim gibi belki yanlış tedavi olacaktı başlasan ve negatif sonuç daha çok canını yakacaktı. şimdi moral depolayıp önündeki tedavine hazırlanmaya çalış. vardır bir hayır, ne diyelim tatlım.

Herkese merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum, ilk kez detaylı yazacağim. Belki birilerine umut olur 🙏 öncelikle haber bekleyen herkesin gebelik haberini almasini nasip etsin allah. Güzel haber alanlara da Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Eşim azospermi idi, ilk öğrendiğimizde çok üzüldük, sonra ilac tedavisi, varikosel ameliyati derken iki yil geçti ve hala doğal çıkış olmamıştı. 13 gün önce mikrotese ameliyatı ile 12 adet sperm bulundu çok şükür, aynı gün benden de yumurta toplandı ve döllendirildi. 12 yumurtadan 5 tane ile devam ediyoruz şuan :) 1 tanes i3. Gün 2 tanesi 5. Gün ve iki tanesi de 6. Günde donduruldu. Bugün kontrol vardı ve 5. Gün embriyosundan bir tanesi salı günü transfer olacak. Tatlı bir heyecan var ama bizim geçen iki yılımız imkansızliar üzerine olduğu için sizler kadar heyecanlı değilim gibi :) umarım çocuk isteyen herkes güzel haberleri alır, bizim şuanki sürecimiz bile bir hayaldi :)

Baska biri üzülme desen sinirlenirdim anlamiyorlar diye ama burda hepimiz benzer durumlar yasiyoruz onun icin dileklerinizin içten oldugunun farkindayim teşekkürler 😙 suan estrofemi falan biraktim adet olmayi bekliyorum adet olunca tekrar gideceğim bi igne verecekmis bi ay adetini durduracagiz dedi.. ikinci adetimle de baslariz tekrar bi sknti cikmazsa
Yaşamayan anlamaz ben 24 yaşındayım gencecik yaşımda bir sürü ignelere maruz kaldım bana da yaşın genç diyip duruyorlar halbuki çektiğim cefayı bilmiyorlar. Her namazim ardından sizlere çok dua ediyorum sabır edelim

Herkese merhaba,
Uzun süredir takip ediyorum, ilk kez detaylı yazacağim. Belki birilerine umut olur 🙏 öncelikle haber bekleyen herkesin gebelik haberini almasini nasip etsin allah. Güzel haber alanlara da Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Eşim azospermi idi, ilk öğrendiğimizde çok üzüldük, sonra ilac tedavisi, varikosel ameliyati derken iki yil geçti ve hala doğal çıkış olmamıştı. 13 gün önce mikrotese ameliyatı ile 12 adet sperm bulundu çok şükür, aynı gün benden de yumurta toplandı ve döllendirildi. 12 yumurtadan 5 tane ile devam ediyoruz şuan :) 1 tanes i3. Gün 2 tanesi 5. Gün ve iki tanesi de 6. Günde donduruldu. Bugün kontrol vardı ve 5. Gün embriyosundan bir tanesi salı günü transfer olacak. Tatlı bir heyecan var ama bizim geçen iki yılımız imkansızliar üzerine olduğu için sizler kadar heyecanlı değilim gibi :) umarım çocuk isteyen herkes güzel haberleri alır, bizim şuanki sürecimiz bile bir hayaldi :)
Ya canım benim aramızda bir gün var. Ne güzel anlatmissin. Rabbim kucagimizi doldursun inşallah

Herkese merhaba,
öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun tedavi süreciniz. inşallah hep beraber pozitif haberlerimizi kutlarız burada =) allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah.

Herkese merhaba,
Transferden sonrada güzel haberler aldın inşallah yüzünüz bundan sonra gülücüklerle dolsun 🙏🏻

3 yumurtadan 8e çıkmış canım ama fakültede yaptırdığımız için tabi bu ay opu olmayacak transfere hazırlanıyorum şimdi. o 8 yumurta boşa gidecek yani, kısmet. ben de çok şaşırdım. doktora sordum ay ay değişebiliyor, opu ilaçları da etki etmiş olabilir dedi ama yine de çok fark etmiş. ne yaptım, alkolü kahveyi biraz azalttım. sigara zaten kullanmıyorum. koenzim 10, omega 3, propolis hapı, folik asit kullanıyorum son 3 aydır. kırmızı eti, beyaz eti son 3 aydır tamamen hayatımdan çıkardım, sadece deniz ürünleri, balık tüketiyorum (bu aslında hayvanseverliğim sebebiyle vicdanen verdiğim bir karar). paketli gıdayı, asitli içecekleri azalttım, uyku düzenime dikkat etmeye başladım. bol sebze-meyve yiyorum. spor düzenim bozulmuştu, son 2 aydır tekrar düzenli spor yapmaya başladık eşimle. köpeğimiz var zaten onu hep yürütüyoruz günde 4-5 km. genel stres yönetimimi de düzeltmeye çalışıyorum, eşim de bu dönemde nazımı çekiyor biraz diyelim. eş desteği de çok iyi geliyor bence =) yani %100 bunların etkisi olmuştur diyemem ama illa olumlu etkilemiştir bence tatlım.
Maşallah canım 👍👍 bende sigara alkol yok ama abur cuburu azaltmayı düşünüyorum. Onun dışında 1 aydır OMEGA, qoenzim Q10 d vitamini kullanıyorum şimdi temmuz sonu tüp Bebeklge baslamadan da bunlara devam ederim inşallah. Birde doktor argifertil diye bir vitamin verdi onu kullanacağım inşallah. Bende havuzlama yapılacak 2 ay üst üste 🙏🙏 umarım bol ve sağlıklı yumurtalarimiz olur ❤️❤️

Maşallah canım 👍👍 bende sigara alkol yok ama abur cuburu azaltmayı düşünüyorum. Onun dışında 1 aydır OMEGA, qoenzim Q10 d vitamini kullanıyorum şimdi temmuz sonu tüp Bebeklge baslamadan da bunlara devam ederim inşallah. Birde doktor argifertil diye bir vitamin verdi onu kullanacağım inşallah. Bende havuzlama yapılacak 2 ay üst üste 🙏🙏 umarım bol ve sağlıklı yumurtalarimiz olur ❤️❤️
Aminn aminnn canımm beniimm 🥹
Direk al başla vitamine bende kullanıyorum 💜

Back